Nokia fanları Huaweiyi Kötüleyenler Bakabilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

johnm

johnm

Üye
    Konu Sahibi
Nokia fanları Huaweiyi Kötüleyenler Bakabilirmi
Şimdi forumda c6-01 ve huawei ideos x5 konuları açılınca hemen kötüleyici yorumlar yapanlar

symbianı biliyoruz şuan nokiayı batıracak işletim sistemi (bkz: win mobile 7 ile anlaştı) microsoft ile

android tüm dünyada kaletisini kanıtlamış bir mobil işletim sistemi ama symbian donan reset atan hd video çeken kamera olduğu halde desteklemeyen modellerden ibaret

12 mgpx kamerası olduğu halde sg2 den kötü video performansı sunan bir telefon

huawei ideos x5 ile nokia c6-01 karşılaştırması
alt tarafları okuyun..

her ihtimalde çin malı çöp telefon dediğiniz ideos x5 c6 yı eziyor

peki huawei markası ne iş yapar yaptığı işler vs

vodafone turkcell için telefon vodem vınn üretimi yapar ttnetin modemlerini üretir
49 ülkede hizmet veren bir markadır

çin malı olduğu için ve çinde üretildiği için firmaya ürünü kötü üret dediğinde kötü üreten iyi üret dediğinde en iyisini yapan bir firmadır

ve işletim sistemi Android os 2.2 dir ve bu yaz sonu 2.3.3 e güncellenecektir..

Huawei ideos x5 sorunları google araması

Nokia c6-01 sorunları google araması

Nokia c6-01 kullanmış biri olarak ideos x5 kullandıktan sonra işletim sistemi rahatlığı dokunmatik ekran rahatlığı oyunlar müzikler çok rahat kullanabiliyorum telefonu artık symbianın kasıntılığından kurtuldum

bu forumda symbian fanlarının olduğunu biliyorum ama o kalın kafanızdaki fikirleri değiştirin..

• Beğen
Tepkiler: coacoa ve 61semih

Del Rey

Del Rey

Üye
Neden C6-01'i karşılaştırıyorlar anlamadım. S^3 telefonların en alt modeli. Getirin bir 701 veya N9, bakın ortada X5 falan kalıyor mu?

Aynı zamanda T10'un tam bir fiyasko; T20'nin ise orta dereceli telefonların da ortasında bulunan bir telefon olduğunu belirtelim.

----------Eklendi @ 17:00:54 ---------- Yazıldı @ 16:56:08 ----------

Şimdi forumda c6-01 ve huawei ideos x5 konuları açılınca hemen kötüleyici yorumlar yapanlar

symbianı biliyoruz şuan nokiayı batıracak işletim sistemi (bkz: win mobile 7 ile anlaştı) microsoft ile

android tüm dünyada kaletisini kanıtlamış bir mobil işletim sistemi ama symbian donan reset atan hd video çeken kamera olduğu halde desteklemeyen modellerden ibaret

12 mgpx kamerası olduğu halde sg2 den kötü video performansı sunan bir telefon

Symbian Belle ile tanıştın mı? Symbian, 3 ile atağa kalkacağını söylemişti; şimdi ise kalkıyor. Belle'den sonra 2-3 güncelleme daha gelsin bakalım ne oluyor?

Android tüm dünyada kendini kanıtlanmış bir işletim sistemi. Bunun nedeni ise, her türlü telefonda kullanımının bedava olması, kodlarının açık olması nedeniyle her türlü UI şeklini alabilecek olması. Kısaca, nedeni Android değil; geliştiricilerin istedikleri gibi değiştirmesidir. Zaten donanımı ne kadar berbat kullandığını da biliyoruz.

Megapiksel, doğru kullanılmadığı sürece; kamera kalitesine etki etmez. Ancak 720p altında N8'le çekilen bir video gerçekten de çok kaliteli. SGS 2'yi kullandım, açıkçası kamerasından pek de fazla etkilendiğimi söyleyemem.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
pRime.

pRime.

Üye
Kaşıntınızı giderecek bu symbian belle hiç merak etmeyin. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Türe
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bilmem farkındamısınz maxicep ne kadar boş bir forum oldu. Konuya bak ne bilgi verici bişey ne işe yarar bişey. Amma kompleksli insanlarsınız be. Biraz rahat olun kime ne derse desin sen kullanmana bak. Ayrıca C6-01'de 12 mp kamera değil 8 mp kamera var git biraz araştır ondan sonra yaz bi de c6-01 kullandım diyosun bari yalan söyleme.

• Beğen
Tepkiler: Ocean258, maNthis ve franzliszt
61semih

61semih

Üye
Neden C6-01'i karşılaştırıyorlar anlamadım. S^3 telefonların en alt modeli. Getirin bir 701 veya N9, bakın ortada X5 falan kalıyor mu?

Aynı zamanda T10'un tam bir fiyasko; T20'nin ise orta dereceli telefonların da ortasında bulunan bir telefon olduğunu belirtelim.

----------Eklendi @ 17:00:54 ---------- Yazıldı @ 16:56:08 ----------

Symbian Belle ile tanıştın mı? Symbian, 3 ile atağa kalkacağını söylemişti; şimdi ise kalkıyor. Belle'den sonra 2-3 güncelleme daha gelsin bakalım ne oluyor?

Android tüm dünyada kendini kanıtlanmış bir işletim sistemi. Bunun nedeni ise, her türlü telefonda kullanımının bedava olması, kodlarının açık olması nedeniyle her türlü UI şeklini alabilecek olması. Kısaca, nedeni Android değil; geliştiricilerin istedikleri gibi değiştirmesidir. Zaten donanımı ne kadar berbat kullandığını da biliyoruz.

Megapiksel, doğru kullanılmadığı sürece; kamera kalitesine etki etmez. Ancak 720p altında N8'le çekilen bir video gerçekten de çok kaliteli. SGS 2'yi kullandım, açıkçası kamerasından pek de fazla etkilendiğimi söyleyemem.
arkadasım senın n9 un muhtemel fıyatı ve ısletım sıstemı hakkında hıcbır bılgın yok sanırım

pRime.

pRime.

Üye

Lenneth

Üye
Ideos X5 ide elime aldim C6-01 i de. Ideox X5 teki kaliteyi C6-01 de bulamadim.

coacoa

Üye
bana göre nokia en geride kalmış markadır ideos x5 gibi telefon çıkarana kadarda benim gözümde asla büyümez :)

örnek: adidas yıllardır sağlam ve güvenilir markadır sene 2030 bilmem ne markası uçan ayakkabı yaparsa ben neden millet uçarken hala adidas ayakkabı giyim :D

pRime.

pRime.

Üye
yok ideos ve c6-01'i kullanan biri olarak gülüyorum bu lafına. :d:

coacoa

Üye
Nokia diye her seye kaliteli demeyin.Nokia nin bir adi var gerisi fos.

adı batsın kardeşim senelerdir nokia kullandıkta ne oldu eski kafalılar çıkarıyo işte yersen yedirme konusunda başarılılarda :D

Lenneth

Üye

loaloa

Üye
adam x5 le n9 u karşılaştırıyor :D sadece gülerim
Ne yazıkki huawei ye karşı (gio'dan vs... daha iyi olduğunu bildiğim halde) Bendede bir önyargı var. Ama ben bunu kabul ediyorum. Bazı fanlar ise kabullenmiyor, tek sorun bu :(

Türe

Türe

Üye
hacı kalın kafalı falan biraz üslubuna dikkat edersen sevinirim taşlama değil karşılaştırma yapıyorsun unutma :nono: ayrıca kullanmasını bilmiyosanız nokianın yapabileceği bişey yok annadan sonra zaten olmayan reset ve kasma sorunu diye bişey kalmadı symbian forever :yuru

61semih

61semih

Üye
Bunlarla gülerim. :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha:

----------Eklendi @ 17:22:13 ---------- Yazıldı @ 17:20:29 ----------

Belle yüklü n8'i olan bir dost da Android 2.2 ve 2.3'den hızlı olduğunu söylemişti. :)
belle yuklu telefon kullanmadıgım ıcın yalan dogru bırsey dıyemem ama sanbyan cok ıyı bır sıstem olsa (gunumuzde)nokıa neden 2016 da destegı kesecek?belle anna bosuna cıkarılmıyor goz boyaması gıbı gelıyor bana.ha tamam ıkonlar felan super olmus bana bıle kullanmadıgım halde gına gelmıstı nokıa nın arayuzlerınden.performans artısını bılemıyorum artmıstır ıllakı ama bu beklenıldıgı kadarmı oldu bu artıs cuzzı mıktardamı orası muallak.en bastada dedıgım gıbı sanbyan ın onu açık degıl 2016 da dıs olacak sonucta buda gerseyı gosterıyor,neyazıkkı nokıa can cekısıyor,ayak uyduramadı ben en buuyugum ne yaparsam gıder gozuyle baktı ama yanıldı samsung htc aldı başını gıdıyor.

pRime.

pRime.

Üye
Bari yalan söyleme Lenneth

anılbaran

anılbaran

Üye
senın bu yaptıgın kotuleme degıl mı esas sız fandroıdccı abılerımız o tıp konularda kotulyosunuz ne olursa olsun dırek nokıa alma ne alırsan al ıvıvz zıvır dıyonuz 2 telefon konuslamus ben dıyom hangısı daha ıyı olursa hangısı ısıne gorurse onu al d ıye sız dırek koyuluyonuzz ben ne androd kotulemıyom sız androdc harıc her seyı kotuluyonuz

bu konunu sonu kavga ben soylıyım bu konu kpaptılır belkı lutfen bırbırırmız kırmaylım telefonlar ıcın :off:

Üst Alt