telefonu sürekli internete bağlanmaya çalışıyorsa . buraya

Sponsorlu Bağlantılar

tasarimx

Üye
    Konu Sahibi
telefonu sürekli internete bağlanmaya çalışıyorsa . buraya
1. masa üstündeyken seçenekle girin widget'lar çvrmdş. mdd. seçin ( tüm ekranlar için) (bu seçenek internete bağlanmak isteyen widgetleri engeller.

2.menü-ayarlar-bağlantı-ayarlar- (ylnz.bilinen WLAN'lar-her zaman sor- her zaman sor)- hedefler-inernet-sadece kullandığınız wlanlar kalsın diğerlerini silin. (bu ayar kullandığınız şebekeden inteneti (vadafone,turkcell,avea gibi)keser. sadece wlan bağlanır..

3.e mail ayarını şöyle yap : menü -uygulamalar-e-posta-ayarlar-(eğer varsa mail adresini seç=yoksa olay başka yerden)-otomatik alma-alım günlerini (tikleri kaldır) ok .

(bu seçenek e-mailin sürekli güncellemesini engeller. böylelikle internete bağlanmaz.) (genelde internete bağlanma olayı 3'cü seçenekten meydana gelir.)

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall ve Suyaka

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
1. masa üstündeyken seçenekle girin widget'lar çvrmdş. mdd. seçin ( tüm ekranlar için) (bu seçenek internete bağlanmak isteyen widgetleri engeller. 2.menü-ayarlar-bağlantı-ayarlar- (ylnz.bilinen WLAN'lar-her zaman sor- her zaman sor)- hedefler-inernet-sadece kullandığınız wlanlar kalsın diğerlerini silin. (bu ayar kullandığınız şebekeden inteneti (vadafone,turkcell,avea gibi)keser. sadece wlan bağlanır.. 3.e mail ayarını şöyle yap : menü -uygulamalar-e-posta-ayarlar-(eğer varsa mail adresini seç=yoksa olay başka yerden)-otomatik alma-alım günlerini (tikleri kaldır) ok . (bu seçenek e-mailin sürekli güncellemesini engeller. böylelikle internete bağlanmaz.) (genelde internete bağlanma olayı 3'cü seçenekten meydana gelir.)
Saolun bide uygulamaların cogu sebeke istemese daha güzel olurdu

tasarimx

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

Suyaka

Suyaka

Üye
Bir çok arkadaşımızın ihtiyacı olan bilgiler mevcut, teşekkür ederim paylaşım için. Bir de SocialUsernameWidget var belki farketmişsinizdir. Telefon her açılışında çalışıyor. Hesapta sürekli kullanıcı adı ve şifre girmeyle uğraşmayın diye yapmışlar ama telefonunuzu her yeniden başlatmanızda internete bağlanması gerekiyor bunu yapması için. Zîrâ sürekli de bağlı kalıyor olmalısınız ki yaptığınız giriş aktif kalabilsin de diğer seferlerde girmeniz gerekmesin. Ama tabi bu geliştirmenin bana kalırsa hiç bir faydası yok. Bu konuda detaylı bilgisi olan bizi daha da aydınlatabilir benim şu an için tespitim bu yönde.

mfb2

mfb2

Üye
Dostum Kısaca kendi ülkenizde veri kullan kısmını Wlan yapın sorun u kökten çözün oparatör internetinden kullanmasın :D

tasarimx

Üye
    Konu Sahibi
Bir çok arkadaşımızın ihtiyacı olan bilgiler mevcut, teşekkür ederim paylaşım için. Bir de SocialUsernameWidget var belki farketmişsinizdir. Telefon her açılışında çalışıyor. Hesapta sürekli kullanıcı adı ve şifre girmeyle uğraşmayın diye yapmışlar ama telefonunuzu her yeniden başlatmanızda internete bağlanması gerekiyor bunu yapması için. Zîrâ sürekli de bağlı kalıyor olmalısınız ki yaptığınız giriş aktif kalabilsin de diğer seferlerde girmeniz gerekmesin. Ama tabi bu geliştirmenin bana kalırsa hiç bir faydası yok. Bu konuda detaylı bilgisi olan bizi daha da aydınlatabilir benim şu an için tespitim bu yönde.

SocialUsernameWidget bu widgeti kullanmadığım için bişey diyemiycem . Bilgisi olan varsa bunun çözümünü de ekleyelim ...

forbidden5

forbidden5

Üye
iki bağlantıyıda kapattığım zaman wireless ve 3g belli aralıklarla sol üstte bağlanamadı uyarısı geliyor bunları yapıcam umarım düzelir saol paylaşım için

raikirin

raikirin

Üye
Wigdetları çevrimdışına alınca sorun düzeldi.Teşekkürler.

forbidden5

forbidden5

Üye
interneti kapattığım zaman sol üstte bağlanamadı uyarısı alıyorum belli aralıklarla bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi hatsız modda kullanırken böyle bi şeyle karşılaşmıyorum çok sorun olmuyor benim için ama kafama takıldı

spartuas

spartuas

Üye
:tşk:

raikirin

raikirin

Üye
interneti kapattığım zaman sol üstte bağlanamadı uyarısı alıyorum belli aralıklarla bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi hatsız modda kullanırken böyle bi şeyle karşılaşmıyorum çok sorun olmuyor benim için ama kafama takıldı
Imsy adlı whatsapp tarzı bir program yüklemiştim,böyle bir soruna neden olmuştu.İnternetsiz ortamda her 2-3 saniyede bir bağlanamıyor yazısı çıkıyordu.Programı kaldırınca sorun düzeldi.Sizinki de benzer bir programdan kaynaklanıyor olabilir.

forbidden5

forbidden5

Üye
Imsy adlı whatsapp tarzı bir program yüklemiştim,böyle bir soruna neden olmuştu.İnternetsiz ortamda her 2-3 saniyede bir bağlanamıyor yazısı çıkıyordu.Programı kaldırınca sorun düzeldi.Sizinki de benzer bir programdan kaynaklanıyor olabilir.
whats up var ondan olduğunu sanmıyorum zaten telefonu temizleyip yüklemişdim annayı ama sorunu çözdüm paket veri bağlantısını gerektiğinde yapıp arkadaşın dediklerini yaptım ve sorun çözüldü en azından şimdilik öyle gözüküyor biraz kurcaladım hallettim sanırım saol sorun olursa tekrar sorarım bu konu altından annadan çokda memnunum bi bu konu biraz kafama takılmışdı onuda hallettim artık içim rahat :D

goldwarriorxx

goldwarriorxx

Üye
Yaw Kardeşim Ne Uğraşıyosun Yok Ayar Çek Yok Yayar Çek Git İnternet Paketi Al Rahatla Ben Öyle Yaptım

pRime.

pRime.

Üye
Gerçekten faydalı olmuş teşekkürler.

seyfipasa

seyfipasa

Üye
tesekkürler

Üst Alt