2 gün denedikten snra orjinale dönmek zorunda kaldım opera açtım nette gezinemedm 2 sekmeyle resmen. amacım cfw yi kötülemek değil görselliği önemseyenlerin mutlaka denemesi gereken bi mod olmuş ama bnm için performans önemli yine de widget kurmak istiyorum. beceremedim orjinale de. çok şey istiyorum sanırım telefondan 
bi çözüm varsa cwp bekliyorum..arkadaşlar soruma bi cevap bulamadım yardımcı olur musunuz 4.6 yükleyecem cevap bekliyorumCNT'nin ışığı parlamamalıdır (5800'da UDA kullananlar için parlamalıdır)! usta konuda bu şekılde bir uyarı vermişşin buradaki UDA ne demek bunu bilmiyorum anlatırmısın bide bi sorum var bende 5800 var 007 için omega 4,5 yüklemiştim yükledikten sonra yazılım sürümü v40 oldu tekrar omega 4,6 ya yükseltecegimde telefonum için gerekli dosyaları 5800 v52,0,007 üzerinden mi indirmeliyim burası beni ciddi bi tereddüte düşürdü yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler herşey için
teşekür ederim yardımın içinsen v52.7 dosyalarını indirip flashlayacaksın.uda telefon belleğine yazılan dosyaları bulundurur ama portlarda udanın içi boşaltılır.
yanlış sürümü atmamışsındır inşallah tekrar flaslamayı denedinimi? bide yazı tipini büyütürsen iyi olucak çünkü hiç görünmüyor yardım edecekler yazıyı atlar giders.a arkadaşlar ben hepsini sırasıyla taptım fakat son test modu ekranda görülmedi (done yazısı çıktı ama) bende fişi çektim eksik kalan birşeyler varmıdır sizce
telefon açılmadan kabloyu çekmeyin arkadaşım.versiyonun kaçsa ona göre indir.[/QUOTE
şimdi tekrar flaşşayayımmı ?problem olurmu acaba![]()
Hafıza kartında oluşan Music klasörü içine atarsan görünür arkadaşım.s.a arkadaşlar omegayı yükledikten sonra telefon müzikütübanesinde hıçbir müzik gorunmuyor sebebi nedir bilen varmı??birde kısa yollar nerede bulamadım??