OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

bensenbiz

bensenbiz

Üye
Birkaç gün önce Omega 4.5 sürümünü kurmuştum ve hayran kalmıştım. Bugün ise 4.6 versiyonunu kurdum ve yine harika olmuş. dediğin doğru bir daha hard format falan yok.

yumurjack

yumurjack

Üye
rambo çok teşekkürler denedim cfw yi görsellik olarak harika. ama bi sorun var performans bakımından ofw daha iyi gibi sanki. elbette c6 yazılımı telefona ağır gelecektir ama orjinal hızı c6 modu kurarak yakalamak mümkün mü acaba? widget eklemek istiyorum ama c6 yı kurunca acayip kasıyo telefon :) 2 gün denedikten snra orjinale dönmek zorunda kaldım opera açtım nette gezinemedm 2 sekmeyle resmen. amacım cfw yi kötülemek değil görselliği önemseyenlerin mutlaka denemesi gereken bi mod olmuş ama bnm için performans önemli yine de widget kurmak istiyorum. beceremedim orjinale de. çok şey istiyorum sanırım telefondan :aha::aha: bi çözüm varsa cwp bekliyorum..

bensenbiz

bensenbiz

Üye
Arkadaşım birşey sorcam. Ararken ve arama sonlandırırken olan bir kere titreşimi kapatamıyormuyuz? Tercihlerde titreşimli uyarıyı kapatırsam oluyo ama ben titreşimle kullanıyorum zil sesini. bunu kapatmanın bir yolu var mı?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, internetim bir süreliğine kesik kalacaktır. Yazdığınız cevapları tek tek okudum. İlgi ve alakanız için tekrar teşekkürler. Belirsiz bir süre boyunca destek veremeyeceğim. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Üniversite için yeni eve taşındım o yüzden internet yok. En kısa zamanda online olmaya çalışacağım.

@ModderFurkan (xprienc): Yazdıklarında %100 haklısın. Düşüncelerin için teşekkürler.

Esenle kalın.

ak42

ak42

Üye
CNT'nin ışığı parlamamalıdır (5800'da UDA kullananlar için parlamalıdır)! usta konuda bu şekılde bir uyarı vermişşin buradaki UDA ne demek bunu bilmiyorum anlatırmısın bide bi sorum var bende 5800 var 007 için omega 4,5 yüklemiştim yükledikten sonra yazılım sürümü v40 oldu tekrar omega 4,6 ya yükseltecegimde telefonum için gerekli dosyaları 5800 v52,0,007 üzerinden mi indirmeliyim burası beni ciddi bi tereddüte düşürdü yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler herşey için
arkadaşlar soruma bi cevap bulamadım yardımcı olur musunuz 4.6 yükleyecem cevap bekliyorum

xperienc

Üye
sen v52.7 dosyalarını indirip flashlayacaksın.uda telefon belleğine yazılan dosyaları bulundurur ama portlarda udanın içi boşaltılır.

karayel50

Üye
arkadaşlar yazılımı yukledım ve ılk izlenimim güzel ve hızlı ama bir hata mevcut onu duzeltırse sevinirim emegine saglık dokunma tıtreşimi aktif olmasına ragmen çalışmıyo

forward_murat

forward_murat

Üye
arkadaşlar ben hepsini yaptım son adımda telefon beyaz ekranda kaldı yardım edersenız sevinirim

forward_murat

forward_murat

Üye
s.a arkadaşlar ben hepsini sırasıyla taptım fakat son test modu ekranda görülmedi (done yazısı çıktı ama) bende fişi çektim eksik kalan birşeyler varmıdır sizce:hih:

kcsoft

kcsoft

Üye
s.a arkadaşlar ben hepsini sırasıyla taptım fakat son test modu ekranda görülmedi (done yazısı çıktı ama) bende fişi çektim eksik kalan birşeyler varmıdır sizce:hih:
yanlış sürümü atmamışsındır inşallah tekrar flaslamayı denedinimi? bide yazı tipini büyütürsen iyi olucak çünkü hiç görünmüyor yardım edecekler yazıyı atlar gider

forward_murat

forward_murat

Üye
HAYIR TEKRAR FLAŞMADIM ZATİ BEN İLK FALŞMADA EKRAN BEYAZDA KALDI SONRA İKİNCİ FLAŞLAMADA LOCAL MODA GELDİ 3, YE TIRSTIM DENEMEDİM AMA DENEMELİMİYM BİLMİYORUM???YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

QUOTE=kcsoft;3870930]yanlış sürümü atmamışsındır inşallah tekrar flaslamayı denedinimi? bide yazı tipini büyütürsen iyi olucak çünkü hiç görünmüyor yardım edecekler yazıyı atlar gider[/QUOTE]

xperienc

Üye
telefon açılmadan kabloyu çekmeyin arkadaşım.versiyonun kaçsa ona göre indir.

tahacan1

Üye
Benım anlamadıgım neden ekran tıtresımlerı calısmaması. Yanı Profıllerden ekran tıtresımı 1 yada 2 yapsamda farketmıyor. Ekran dokunmatıgınde tıtresım calısmıyor. Aynı sekılde tus kılıtını ac kapa yaparkende calısmıyor. Acaba neden :)

caglar103

Üye
arkadaşlar ben bunu yükledim de tercihler den "dokunmatik ekran titreşimi" seviye 3 de bile olsa. telefon titreşmiyor. sizde de böyle bir problem var mı?

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
bu CFW ile ilgili tamamen şahsi ve önemli bi problemim var. kullandığım önceki C6v40 yazılımlarında Voip - SIP ayarlarını yapabiliyordum ve mesleğim icabı bu çok iyi oluyordu. ama bu yazılımda bu ayarları yapamıyorum. Ayarlar-Bağlantı-yönetim ayarları altında "Net Ayarları" diye bir menü geliyordu. ve bu menü altından ayarlarımı yapabiliyordum. Aslında isteğim şu. bu yazılıma o ayarları tekrar nasıl kazandırabiliriz? bunu ben senden isteyemem çünkü sadece bana özel bi CFW olur. o yüzden senden ricam nasıl yapabileceğimi bana tarif et ben yaparım.. ben bilgisayar programcısıyım. yani kafam basar bu tarz şeylere =) tarif edersen anlayabilirim. ve bunu yaparsan da bu yazılımı çook uzun süre kullanırım =)

Knoppix61

Üye
Hocam eline sağlık güzel olmuş teşekkürler. Tema yüklediğimde ikonlar değişmiyor bunu nasıl yapabilirim. Yüklediğim temanın ikonlarını almasını istiyorum. Tşkler şimdiden yardımlarınız için

forward_murat

forward_murat

Üye
s.a arkadaşlar omegayı yükledikten sonra telefon müzikütübanesinde hıçbir müzik gorunmuyor sebebi nedir bilen varmı??birde kısa yollar nerede bulamadım??

Knoppix61

Üye
s.a arkadaşlar omegayı yükledikten sonra telefon müzikütübanesinde hıçbir müzik gorunmuyor sebebi nedir bilen varmı??birde kısa yollar nerede bulamadım??
Hafıza kartında oluşan Music klasörü içine atarsan görünür arkadaşım.

Üst Alt