Forumdaki N8 klavyeleri konusunda yer alan modlar C6v20 için çalışan modlardır ve bu CFW ile c6v40 olduğu için uyumsuzluk göstermektedir. O yüzden uygulayamıyorum. Şu an mevcut olan C6v40 klavyeleri: Orjinal N8 klavyesi, alfasayısal N8 klavyesi, orjinal klavye.
Flashlama işleminde başarısız olanlar, baştan tüm adımları dikkatlice takip ederek tekrar uygulamaya çalışsınlar. Sorun olmaması gerekiyor.
OmegA v4.6 Ultimate Final'i en yakın zamanda çıkaracağım. İçinde yine OmegA v4.5'te olmayan sürüyle modlar mevcut olacak (en az 14 mod). Ayrıca ilk defa kendi düzenlemerimle oluşturduğum küçük görsel yenilikler mevcut. Ayrıca performansı hakkında (işlemci, ram vs.) iyileştirmelerde yaptım. Bunları ayrıntılı bir şekilde konuya ekleyeceğim. Sabırla konuyu takip ettiğiniz için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Konuda bazı kırık linkler varmış. Resimlerde çıktı. OmegA v4.6 Ultimate Final ile birlikte tüm linkler yenilenecek, yeni resimler eklenecektir.
Not: Ultimate Final bir son değildir, fakat CFW nin geldiği son noktadır. Yeni modlar ve düzeltmeler çıktığı zaman tekrar CFW ye eklenerek yeni sürüm çıkabilir.