OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

mawoix

mawoix

Üye
ozaman ppmyi kendin sececeksin tıkla ppm ye ac rm-356 dosyasını ordan rofs2 dosyasını sec ozaman ışıgı yanıcak ondan sonra flashlama işlemini yapabilirsin.

çok saolun dediğiniz şekilde hallettim ve sorunsuz bir şekilde yüklendi.. umarım sonradan bir problem çıkmaz..

akif686

akif686

Üye
Bu mesajı PM olarakta gönderdim. 'PM üzerinden destek vermiyorum. yazmışsın o yüzden burdanda gönderiyim dedim
Merhaba öncelikle cfw niz süper olmuş ama belki daha güzel yapabilirsiniz diye sorunları yazayım dedim
1- Dosya yöneticisinden müziklerimizin olduğu klasöre girdik müzik açtık daha sonra geri'ye bastık direk menüye atıyor. Dosya Yöneticisinden kaynaklanmıyor, aytiveFile ilede aynı sorun var.
2- Müzik Çalar'da Kütüphaneyi güncellediğimiz de sadece müzik ekleniyor yani sildiğimiz müziklerin isimleri gözüküyor.
3- c2z yaması çalışmıyor, söylediğiniz gibi yaptım olmadı kırmızı x işareti gözüküyor.

baya1994

baya1994

Üye
ramba 4.6 ne zaman çıkacak baslık değişmiş ama konular aynı

xperienc

Üye
sıkıştırmayın.hazır demiş ya adam :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu mesajı PM olarakta gönderdim. 'PM üzerinden destek vermiyorum. yazmışsın o yüzden burdanda gönderiyim dedim
Merhaba öncelikle cfw niz süper olmuş ama belki daha güzel yapabilirsiniz diye sorunları yazayım dedim
1- Dosya yöneticisinden müziklerimizin olduğu klasöre girdik müzik açtık daha sonra geri'ye bastık direk menüye atıyor. Dosya Yöneticisinden kaynaklanmıyor, aytiveFile ilede aynı sorun var.
2- Müzik Çalar'da Kütüphaneyi güncellediğimiz de sadece müzik ekleniyor yani sildiğimiz müziklerin isimleri gözüküyor.
3- c2z yaması çalışmıyor, söylediğiniz gibi yaptım olmadı kırmızı x işareti gözüküyor.

1- Bu sorunu aynen 4.6 ile test ettim, müzikleri Dosya yöneticisinden açtım, sorunsuz çalıştı ve Geri düğmesi görevini yaptı.
2- Müzikleri silmemişsin galiba. Olmayan müzikler görünmez. Eğer görünüyorsa telefon bir süreliğine eski listeyi göstermiş olabilir. CFW nin modlanmasından kaynaklanmıyor.
3- OmegA v4.6 ile bir kaç C2Z yamasınıda ekledim. Bunlardan biri çalışır artık. Çalışmazlarsa, forumlardan elde edeceğin c2z leri denersin.

Sorun rapor ettiğin için teşekkürler.

OmegA nın yeni versiyonunu bugün çıkarmayı düşünüyordum. Upload hızı ve birkaç rütuş çıkmasını geciktirebilir.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
OmegA v4.6 Ultimate Final yayına girmiştir. Hayırlı, uğurlu olsun. İyi günlerde kullanın.

kcsoft

kcsoft

Üye
teşekkürler şimdi indiriyorum deneyince yazarım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Umarım beğenirsin.

xperienc

Üye
hayırlı olsun :oke:

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
Çok güzelde x6 için kullanıyorum 4*4 menü linki varmı

punemr123

punemr123

Üye
way rambo cok uzaklasmisim cfwden yaw bu 70mb ram max mi ve ortalama kullanim rami nedir (temalara yaptigin eklemeler cok zarif olmus):)

forward_murat

forward_murat

Üye
s.a rambo kardeş ben omegayı yenı keşfdenlerdenim biraz inceledim ama bazı sorularım olcak bu yazılım 5800 ı hızlandırıyormu? orjinal yazılımda bazı programları yüklerken sertifika istiyor omega da da aynı şey varmı sertifika isteme olayı ve birde omega yı yükledikten sonra istediğimiz zamn orjinal yazılıma geri dönebiliyormuyuz. ve müzik kalitesinde herhangi bir kayba neden oluyormu teşekkürler.

SUNWEST_39

Üye
slm rambo kardes bilmem hatirlarmisin ben 5530 kullaniyorum sana daha once bazi sorunlarla ilgili msj atmistim oncelikle nezaketle yardim talebin icin tesekkur ederim nacizane birkac hata degilde istek diyelim 5530 la ilgili fw sorunlarindan bazilarini paylasiyorum seninle ; 1 kendi browser indan atma sorunu ozellikle wifi kullanirken
2 internet kullanan flash programlarda baglanti belli sure sonra kesiliyor orn. google translate
3 web browser en buyuk yazi karakterinde fakat oldukca kucuk
4 isiklarin yanmama problemi var fakat sanirim bunu halletmissin ayrica yeri gelmisken bir sorum var ( ayni linkten indirdigimiz core ve rofs dosyalari duzeltilmis seklimi dir :) ) sarja kirmizi isikta sonmuyor klasik fw sorunu...
5 bluetooth kulaklik kullanimi ile ilgili bi sorunum var philips marka bir stereo kulaklik kullaniyorum kulakligi baglanti taniyor fakat ses gelmiyor sadece senin fw de degil tum mod fwlerde olan bir durum bu ama bi el atarsan sevinirim belki donanimsal desteklemeden dolayi olabilir sanirim sen bu olaya bi anlam kazandirabilirsin...
6 sensor hassasligi super otesi cok guzel fakat teli durduramiyorum o kadar hassas ki elim titrese ekran donuyo buna.uygun bir program onerir yada hassasligi stabile edersen bana yardimci olursun.
7 rehberde favori kartvizit olarak isaretledigim isimler yok oluyor ayrica widget rehberine yerlesmiyor seciyorum tmm diyor fakat widgette hicbirsey yok bos ...
8 mesaj okuyucuya tr dil meshur aylin yukluyorum fakat hatun yok oluyo secimde yok martinde beceremiyor turkceyi e bizde kullanamiyoruz msj okuyucuyu....
9 acilis ve kapanis ses ve goruntuleri ni degistiremiyorum dahili birlesen diyor varsa bi yolu rica ediyorum ama beni fw boyle kardes oyle kullanacaksin dersen de anlarim...
bunlarin disinda nacizane bi istek gerci bunu cogu kisi istemis ama bende yineleyim ikinci ekrana widget ekleme acikcasi yapilirmi bilmem ama yapabilirsen super bisey olur....
kardes bunlari samimiyetine guvenerek bi 5530 kullanici olarak yaziyorum sana sadece bilgilendirme amaclidir tenkit ve sikayetim yok sadece tesekkurum olur sana benim tel fw manyagi oldu zaten 3 gunde bir tele asiri yuklendigim icin fw basiyorum ( format yerine :) ) daha baska sorunlarla karsilasirsam sana yazarim ...
ILGI VE ALAKANA SONSUZ TESEKKUR EDERIM...
IYI FORUMLAR...

ak42

ak42

Üye
s.a rambo kardeş ben omegayı yenı keşfdenlerdenim biraz inceledim ama bazı sorularım olcak bu yazılım 5800 ı hızlandırıyormu? orjinal yazılımda bazı programları yüklerken sertifika istiyor omega da da aynı şey varmı sertifika isteme olayı ve birde omega yı yükledikten sonra istediğimiz zamn orjinal yazılıma geri dönebiliyormuyuz. ve müzik kalitesinde herhangi bir kayba neden oluyormu teşekkürler.
5800 in inanılmaz derecede hızlanacak sertifika hatası almayacaksın istediğin zaman da orjinal fw ye dönebilirsın forum da var açıklamasi genede dönmek isteyeceğini zannet miyorum

kcsoft

kcsoft

Üye
rambo kardeşim bu 4x4 menülü değil 5800 a yükledim

ak42

ak42

Üye
CNT'nin ışığı parlamamalıdır (5800'da UDA kullananlar için parlamalıdır)! usta konuda bu şekılde bir uyarı vermişşin buradaki UDA ne demek bunu bilmiyorum anlatırmısın bide bi sorum var bende 5800 var 007 için omega 4,5 yüklemiştim yükledikten sonra yazılım sürümü v40 oldu tekrar omega 4,6 ya yükseltecegimde telefonum için gerekli dosyaları 5800 v52,0,007 üzerinden mi indirmeliyim burası beni ciddi bi tereddüte düşürdü yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler herşey için

xperienc

Üye
rambo omage hakkındaki yorumunu okudum da ,ikinci kısımda sonuna kadar haklısın :oke: kendini övmekle malesef bir yere gelinmiyor,sonuçta bunlar kul yapısı ve hata çıkması gayet tabi.efsane ya da daha iyisi yok gibi laflar burda sönüp gidiyor :ehe: şimdi çoğunuz düşünüyor ki nomadcry bu yazılıma sıfırdan başladı değil mi?? hayır.araştırmam sonucunda sunrise 2.6.2'ye kadar olan kısım yabancı&türkçe yazılımların karışımı.bilmeyen o o olmaz öyle şey diyecekler ama nomadcry madem üstad (!) sunrise 2.6'ya kadar olanlar son çıkanlarına göre daha sorunsuzsa,sunrise 3 ve sonrası neden sorunlarla dolu?? çünkü bu arkadaş faydalandığı yazılımların c6v40'larını bulamadı ve sıfırdan başladı ve bundan dolayı da sürüsüne bereket sorun çıktı :ehe: ayrıca sorunların olduğunu kendisi de bildiği halde inkar ediyor sorunsuz hatasız en iyisinden gibi laflar ediyor..kabul etmeliyim ki ve siz de kabul etmelisiniz ki kotukoylu (hasan abi) türklerde gelmiş geçmiş en iyi modder'dır.ama bu adam hiçbir zaman nomadcry gibi böbürlenmedi ve böbürlenmez :oke: c6v40 türkçe ve dil sorunu olmayan portu ilk yapan hasan abiydi :oke: neyse fazla uzatmayalım..

kaiser802

Üye
selamlar.
v51.0.006 pirated c6v1 kurmuştum 5800 a uzun zaman önce.
üzerine sonra 5800 ın kendi v52 si çıktı.cfw lerde bu versiyona göre hazırlanıyo şimdi.
biz v52 ler için çıkan cfw leri nasıl kullanılırız.
ben bu cfw yi v51.0.006 pirated c6v1 5800 a atsam problem olur mu.

Üst Alt