kemal_gs
Üye
Usta fw cok gusel çekirdekten temayı almaya calıstım olmadı temayı atarsan cok tşk ederim sewindirirsin beni..:
Tamma buldum usta Yorulma sen

Usta fw cok gusel çekirdekten temayı almaya calıstım olmadı temayı atarsan cok tşk ederim sewindirirsin beni..:

ozaman ppmyi kendin sececeksin tıkla ppm ye ac rm-356 dosyasını ordan rofs2 dosyasını sec ozaman ışıgı yanıcak ondan sonra flashlama işlemini yapabilirsin.
çok saolun dediğiniz şekilde hallettim ve sorunsuz bir şekilde yüklendi.. umarım sonradan bir problem çıkmaz..

Bu mesajı PM olarakta gönderdim. 'PM üzerinden destek vermiyorum. yazmışsın o yüzden burdanda gönderiyim dedim
Merhaba öncelikle cfw niz süper olmuş ama belki daha güzel yapabilirsiniz diye sorunları yazayım dedim
1- Dosya yöneticisinden müziklerimizin olduğu klasöre girdik müzik açtık daha sonra geri'ye bastık direk menüye atıyor. Dosya Yöneticisinden kaynaklanmıyor, aytiveFile ilede aynı sorun var.
2- Müzik Çalar'da Kütüphaneyi güncellediğimiz de sadece müzik ekleniyor yani sildiğimiz müziklerin isimleri gözüküyor.
3- c2z yaması çalışmıyor, söylediğiniz gibi yaptım olmadı kırmızı x işareti gözüküyor.
) sarja kirmizi isikta sonmuyor klasik fw sorunu...
) daha baska sorunlarla karsilasirsam sana yazarim ...5800 in inanılmaz derecede hızlanacak sertifika hatası almayacaksın istediğin zaman da orjinal fw ye dönebilirsın forum da var açıklamasi genede dönmek isteyeceğini zannet miyorums.a rambo kardeş ben omegayı yenı keşfdenlerdenim biraz inceledim ama bazı sorularım olcak bu yazılım 5800 ı hızlandırıyormu? orjinal yazılımda bazı programları yüklerken sertifika istiyor omega da da aynı şey varmı sertifika isteme olayı ve birde omega yı yükledikten sonra istediğimiz zamn orjinal yazılıma geri dönebiliyormuyuz. ve müzik kalitesinde herhangi bir kayba neden oluyormu teşekkürler.
kendini övmekle malesef bir yere gelinmiyor,sonuçta bunlar kul yapısı ve hata çıkması gayet tabi.efsane ya da daha iyisi yok gibi laflar burda sönüp gidiyor
: şimdi çoğunuz düşünüyor ki nomadcry bu yazılıma sıfırdan başladı değil mi?? hayır.araştırmam sonucunda sunrise 2.6.2'ye kadar olan kısım yabancı&türkçe yazılımların karışımı.bilmeyen o o olmaz öyle şey diyecekler ama nomadcry madem üstad (!) sunrise 2.6'ya kadar olanlar son çıkanlarına göre daha sorunsuzsa,sunrise 3 ve sonrası neden sorunlarla dolu?? çünkü bu arkadaş faydalandığı yazılımların c6v40'larını bulamadı ve sıfırdan başladı ve bundan dolayı da sürüsüne bereket sorun çıktı
: ayrıca sorunların olduğunu kendisi de bildiği halde inkar ediyor sorunsuz hatasız en iyisinden gibi laflar ediyor..kabul etmeliyim ki ve siz de kabul etmelisiniz ki kotukoylu (hasan abi) türklerde gelmiş geçmiş en iyi modder'dır.ama bu adam hiçbir zaman nomadcry gibi böbürlenmedi ve böbürlenmez
c6v40 türkçe ve dil sorunu olmayan portu ilk yapan hasan abiydi
neyse fazla uzatmayalım..