5800dan vazgeçip samsungchat alınır mı :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
maNthis sen mesajlarını kontrol et gelen kutunu bosalt.
Üstegmenim sende sakin ol.
Topraam sende saçmalama.
Bi olayı daha çözdük hadi bakalım iyi geceler
:ehe

tmm sakinim de arkadaşım 200tl ye vodafone den aldı bende ereyon dan 250Tl ye aldım adam kalkıyor malını satmak için beni susturmaya çalışıyor. kızıda anlamadım ki ikinci el istiyor 50 tl daha kat 0 al. neyse ben kaçar ya banane alan memnun veren memnun.. :ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
alma bosver :D

..butteRfly..

..butteRfly..

Üye
    Konu Sahibi
tmm sakinim de arkadaşım 200tl ye vodafone den aldı bende ereyon dan 250Tl ye aldım adam kalkıyor malını satmak için beni susturmaya çalışıyor. kızıda anlamadım ki ikinci el istiyor 50 tl daha kat 0 al. neyse ben kaçar ya banane alan memnun veren memnun.. :ehe
ya ben almak için sormadım ki ona, herneyse..

maNthis

Üye
benım malımı satma gıbı bı derdım yok satılmasada olur zararı yok telefonun .)

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
c3 güzel telefonmu ? eline alıp denedinmi hiç acaba? vay anasını herkes telefoncu :D
denedim ve samsung ch@tten hiç bi eksiği yok. bu arada merak etme ben yalan yanlış bilgi vermem.

----------Eklendi @ 01:26:46 ---------- Yazıldı @ 01:23:56 ----------

benım malımı satma gıbı bı derdım yok satılmasada olur zararı yok telefonun .)
o zaman artist artist yorumlar yapma arkadaşım .)

maNthis

Üye
artıslıkle alakası bana bulsana allah aşkına bı tane 200 e 220 ye herneyse uzatmıcam

y n s c n

y n s c n

Üye
Samsung Chat adlı cihaz sağlam telefondur ama işletim sistemi dahi yok.. 5800 değiştir bencede ama daha iyi birşeyler bak..

Ocean258

Ocean258

Üye
Hocam o telefondan Vazgecte istersen Ericsson A1018 al :)) Android'li bi telefon almanı tavsıye ederım. Lg,Samsung,Htc gibi.. fıyat aralıgın ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt