symbian^3 cihazıma android iştelim sistemini yükliyebilirmiyim

Sponsorlu Bağlantılar

hell yeahh

Üye
    Konu Sahibi
symbian^3 cihazıma android iştelim sistemini yükliyebilirmiyim
arkadaşlar bazı androidli cihazların özelliklerine baktım ben n8 kullanıyorum ve yanında basit kalıyor ama bu telefonlarda android işletim sistemi kullanılıyor. bilgisayara nasıl w7 wxp linux falan kurabiliyorsak telefonunda işletim sistemini değiştiremezmiyiz symbian yerine android falan yükleme gibi bir imkanımız varmı ?

Kedi Yavrusu

Üye
hayır

serkanet

Üye
keşke mümkün olsa ama anladığım kadarıyla telefonun n8 belleyi flashlarsan android neymiş ki diyeceksin

SilentOne

SilentOne

Üye
:oke: katılıyom

pRime.

pRime.

Üye
Şunu anlamıyorum, androidi bu kadar beğeniyorsunuz madem neden androidli bir telefon seçmek yerine symbianlı bir telefon alıyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: noar ve aydındogan
slant1111

slant1111

Üye
adam sadece yükleyebilirmiyim diye sormus beyler sakin :) bootloader kilidini kırman lazım :)

pRime.

pRime.

Üye
Ozaman söyleyeyim, yükleyemezsin çoğu akıllı telefonda mevcut olan boot kilidi var.

slant1111

slant1111

Üye
bootloader kilidi olmasa bile stabil olmayacaktır :)

pRime.

pRime.

Üye
bootloader kilidi olmasa bile stabil olmayacaktır :)
Bence olur çünkü htc hd2'de kendi öz sistemiymiş gibi çalışabiliyor, n900'de de telefon görüşmesi hariç herşey yapılabiliyor. Olsaydı stabil çalışırdı.

slant1111

slant1111

Üye
donanım yüzündün uyum sağlayamaz ve şarj cok cabuk tükenir

slant1111

slant1111

Üye
çalıştırıp çalıştırmadığını görmedim ama N900 zaten linux bir sistemde çalışıyor .android de linux platformu .senin n8 cihazın linux tabanlı bir sistemde çalışmıyor.yapılan çalışmalarda n900 ün işlemcisi 1.5 a kadar çıkartılmış.1320 moah pil ne kadar dayanır artık siz düşünün :oke:

----------Eklendi @ 17:15:58 ---------- Yazıldı @ 16:49:16 ----------

Bu arada wawe 'ye yüklemişler ama bazı donanımları görmüyor

seyfipasa

seyfipasa

Üye
çok sey istiyorsun :)

_ardaa

_ardaa

Üye
Kim N8 gibi bir cihaza Android gibi bir sistem yükleyip telefonu ziyan etmek ister ki Bootlader kilidi olmasa bile yüklemem ben Android cihazlara Symbian yüklesinler:)

• Beğen
Tepkiler: TNT1234 ve delidolunet
pRime.

pRime.

Üye
Kim N8 gibi bir cihaza Android gibi bir sistem yükleyip telefonu ziyan etmek ister ki Bootlader kilidi olmasa bile yüklemem ben Android cihazlara Symbian yüklesinler:)
Aynen öyle. :) son noktayı koydun Arda. :D

_ardaa

_ardaa

Üye
Bence öyle yani Ferrari arabaya dizel benzin koymak gibi yazık arabaya:D

Lenneth

Üye
Öyle diyosun ama n900 nasıl çalıştırıyo? Söyleyebilir misin?
N900 de omap chipset var diger omap chipsetli androidli cihazlardan driver alınabilir ama broadcomm gpu kullanan android yok port edilse bile en basitinden oyunların cogu çalışmaz. Adreno ve PowerVR Gpu uyumlular hep.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes belle at android de neymss :naughty: ben belle kullanyorum androide bin basar bence

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia belleyı da kusursuz yaptımı tmmdır aga bide uygulama sayısı arttımı tmmdır yha 2016 a kadr yetr bize

• Beğen
Tepkiler: Eduardo58 ve ozggurr

Üst Alt