kimler online ????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
kimler online ????
kimler online online olanlar ben yazsin

fireman87

fireman87

Üye
Bunu öğrenmek istiyosan ana sayfanın alt kısmına bakabilirsin insanları yorma boşuna :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Bunu Facebook'da yazman gerekmiyor muydu ?

• Beğen
Tepkiler: Dafny ve zaza
Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
[/COLOR]belki mobildir :)

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
bu kadar üstüne gitmeyin konu açmak için sormustur :D

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
kimseye yaranılmıyor yaaa..belki adam telefondan bağlanmıştıR yada sohbet etmek istemmiştir bunun için konu açmıştır yada konu açmak için geyik olsun diye açmıştır yada yada yada....hemen saldırıp bozuyosunuz..madem bu kadar gereksiz konu girip yazmayın arkadaşım....hadi konuyu gördün gereksiz geldi açma,hadi içerik ne diyip merak ettin açtın hala gereksiz geliyo yorum yapma,hadi yaptın insanları tersleyip kırmayın bee.yapmayıııın!!!

Dafny

Dafny

Üye
kimseye yaranılmıyor yaaa..belki adam telefondan bağlanmıştıR yada sohbet etmek istemmiştir bunun için konu açmıştır yada konu açmak için geyik olsun diye açmıştır yada yada yada....hemen saldırıp bozuyosunuz..madem bu kadar gereksiz konu girip yazmayın arkadaşım....hadi konuyu gördün gereksiz geldi açma,hadi içerik ne diyip merak ettin açtın hala gereksiz geliyo yorum yapma,hadi yaptın insanları tersleyip kırmayın bee.yapmayıııın!!!
Kimse kırmak için söylemiyor ki zaten.

Revengeful

Emekli Yönetici
Amacım kırmak olsaydı fazlasıyla belli olurdu merak etme

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve Dafny
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye

Kimse kırmak için söylemiyor ki zaten.
tabiki kırmak için söylenmiyor.ama yapılanın kırmaya yol açmaktan başka bi şeye sebep olduğu yok.Neyse yaaa...

----------Eklendi @ 10:17:32 ---------- Yazıldı @ 10:16:27 ----------

Amacım kırmak olsaydı fazlasıyla belli olurdu merak etme
ben ne merak edicem banane.Olayı kişisel algılamada.Genel olarak okudum bende uyandırdığı izlenime göre yorumumu yazdım o kadar...

fireman87

fireman87

Üye
Burası global bi site kim ne isterse onu yazar, kimse kimseye karışamaz..

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Burası global bi site kim ne isterse onu yazar, kimse kimseye karışamaz..
afyonum patlamadığından olsa gerek,sn şimdi görüşümün karşısındamısın bu cevabınla yoksa yanımdamı anlamadım!!

pelın_

sizede günaydın sabah sabah ne bu enerji ya

fireman87

fireman87

Üye

afyonum patlamadığından olsa gerek,sn şimdi görüşümün karşısındamısın bu cevabınla yoksa yanımdamı anlamadım!!

Yani diyorumki buraya yorum yapan arkadaslar artık maxicep'in stabilleşmiş üyeleri, onlar olumsuz yönde bişey yazmaz konuyu ilerletmek içinde yazmazlar ama..'ki ben olumsuz yazıyosam bile buna kimse karışamaz düşünce özgürlüğü diye birşey var bu forumda :)

• Beğen
Tepkiler: Dafny, vapur dumanı ve Revengeful
__xXx__

__xXx__

Üye
sakin olalım please

pelın_

:ehe AY TAMAM BE BUYUTMEYIN

Masha

Masha

Üye
Bazı insanlar neden insanların avukatı gibi konuşur anlamış değilim!

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

avukat bulmak zor olmasa gerek burda çok varda:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt