Kimse kırmak için söylemiyor ki zaten.kimseye yaranılmıyor yaaa..belki adam telefondan bağlanmıştıR yada sohbet etmek istemmiştir bunun için konu açmıştır yada konu açmak için geyik olsun diye açmıştır yada yada yada....hemen saldırıp bozuyosunuz..madem bu kadar gereksiz konu girip yazmayın arkadaşım....hadi konuyu gördün gereksiz geldi açma,hadi içerik ne diyip merak ettin açtın hala gereksiz geliyo yorum yapma,hadi yaptın insanları tersleyip kırmayın bee.yapmayıııın!!!
tabiki kırmak için söylenmiyor.ama yapılanın kırmaya yol açmaktan başka bi şeye sebep olduğu yok.Neyse yaaa...
Kimse kırmak için söylemiyor ki zaten.
ben ne merak edicem banane.Olayı kişisel algılamada.Genel olarak okudum bende uyandırdığı izlenime göre yorumumu yazdım o kadar...Amacım kırmak olsaydı fazlasıyla belli olurdu merak etme
afyonum patlamadığından olsa gerek,sn şimdi görüşümün karşısındamısın bu cevabınla yoksa yanımdamı anlamadım!!Burası global bi site kim ne isterse onu yazar, kimse kimseye karışamaz..
afyonum patlamadığından olsa gerek,sn şimdi görüşümün karşısındamısın bu cevabınla yoksa yanımdamı anlamadım!!

sakin olalım please
Türkçe yazmanı tercih ederim, t.c vatandaşısın sen ağzına yakışmıyor.. Özentiliğe gerek yok![]()