Orjinal Turkey Anna Download Linkleri

Sponsorlu Bağlantılar

marsharun

marsharun

Üye
tamam bakalım navifirm açılmıyor bende burdan c6-01 black indirip denicem

accman

accman

Üye
arkadaşım bu dosyalar production external'dan mı çekiyorsun? ordan sorun olabiliyor bazen

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
c7 black linkini kontrol edermisin kardeşim?

KO9

KO9

Üye
Dosyalar için teşekkürler Bu 1gb küsür olan dosya elinde varsa paylaşırmısın? Birde ben alman annasını yüklerken 200 küsür MB dı türk annası niye 180mb ki? :S

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
1 gb lık dosya suan elimde yok kardesm.bilmiyorum artık bunu da böyle yapmışlar :) eksik yok rahat ol hepsi tam :)

uribaju

uribaju

Üye
bunlar v24 demi?

KO9

KO9

Üye
rm675_ENO_v_0.0491_APEONLY.fpsx C7 frosty nin içinde buda var bu ne içinki çok sorduk ama bilion flash işi yaş :) Bi sakatlık çıkarmayayım :))) Hack dosyası filanmıki?

maxifunk

maxifunk

Üye
Tamam iyi güzelde Code uyumlumu? yoksa zaten german anna sıda aynı görevi görüyor?

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Hayr kesinlikle hack dosyası değildir ..Tamamen orjinal nokia :oke: Zaten önceki alman anna dosyalarını da ben yükledim sakat is yapmıyorum :)

----------Eklendi @ 18:28:11 ---------- Yazıldı @ 18:27:45 ----------

Tamam iyi güzelde Code uyumlumu? yoksa zaten german anna sıda aynı görevi görüyor?

Hepsi türkiye kodludur.Hepsi uyumludur..

KO9

KO9

Üye
O zaman teşekkürler Navi açılmıyor şuan çok işe yaradı :)

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
O zaman teşekkürler Navi açılmıyor şuan çok işe yaradı :)

Rica ederim :) C6-01 Silver Eklenmiştir..

----------Eklendi @ 18:32:06 ---------- Yazıldı @ 18:31:37 ----------

Bu arada indirip teşekkür etmeyenleri kınıyorummm :nono:

• Beğen
Tepkiler: gkyrn
maxifunk

maxifunk

Üye
Hayr kesinlikle hack dosyası değildir ..Tamamen orjinal nokia :oke: Zaten önceki alman anna dosyalarını da ben yükledim sakat is yapmıyorum :)

----------Eklendi @ 18:28:11 ---------- Yazıldı @ 18:27:45 ----------

Hepsi türkiye kodludur.Hepsi uyumludur..
örnek olarak C7 Charcoal Black kodları aynımıdır? benim kodum bu: 059B534

alp047

alp047

Üye
kardeş bunlar 22.14 mü yoksa 24.1 mi konu başlığına yazarsan sevinirim hem daha bilgilendirmiş olursun

• Beğen
Tepkiler: slant1111
KO9

KO9

Üye
Navi açıldı

gkyrn

gkyrn

Üye
arkadaşım merhaba tekrar.daha önce flashlarken c6-01 için orjinal resim ve video lar için gereken dosya olarak gösterilen 373 mb lık RM601_MC19_Turkey_2GB_3.0.fpsx dosyası bu pakette yok onun yerine4.73 mb lık RM601_APE_ONLY_ENO_11wk15_PS2_v0.063.fpsx dosyası var. bunun nedenini anlayamadım. bir de eksik birşey olabilir mi acaba merak ettim

Üst Alt