Telefon Tavsiyesi 1ghz android mi(SAMSUNG GALAXY S)- 680 mhz symbian^3(N8) mü hızlı..buyrun görün..

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Kendin söylüyorsun, browser'ın kendisi yavaş, oyunları yazanlar kaliteli yazmıyor. Bunda anlayamayacak ne var?
ne demek istediğini anlamadım. Böyle böyle diyorlar symbian fazla istemez diyorlar ama bir c7 ya da N8 neden galaxy s'den veya optimus black'den geri kalıyor??

XER01

XER01

Üye
ne demek istediğini anlamadım. Böyle böyle diyorlar symbian fazla istemez diyorlar ama bir c7 ya da N8 neden galaxy s'den veya optimus black'den geri kalıyor??

Cevap veremez ki..

Madem bu N8'ler C7'ler işlemciyi bu kadar iyi kullanıyor

Al Opera Mobile, gayet iyi kodlanmış.

Gidip kur bir Samsung Galaxy S'e , bir de N8'e kur. Performans karşılaştırması yapalım, aa o da ne ? işlemciyi çok iyi kullanan(!), az sistem tüketen(!) Symbian yavaş kalıyor, neden acaba ? :)

pRime.

pRime.

Üye
Cevap veremez ki..Madem bu N8'ler C7'ler işlemciyi bu kadar iyi kullanıyorAl Opera Mobile, gayet iyi kodlanmış.Gidip kur bir Samsung Galaxy S'e , bir de N8'e kur. Performans karşılaştırması yapalım, aa o da ne ? işlemciyi çok iyi kullanan(!), az sistem tüketen(!) Symbian yavaş kalıyor, neden acaba ? :)
Şimdiki symbian3 oyunlar dışında gpu'yu kullanamıyor fakat symbian belle geldiğinde sistem yağ gibi akacak o zaman merak ediyorum ne kusur bulacak bu fandroidler.

----------Eklendi @ 15:31:19 ---------- Yazıldı @ 15:30:42 ----------

Belle videolarını izledin mi furkan?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Şimdiki symbian3 oyunlar dışında gpu'yu kullanamıyor fakat symbian belle geldiğinde sistem yağ gibi akacak o zaman merak ediyorum ne kusur bulacak bu fandroidler.----------Eklendi @ 15:31:19 ---------- Yazıldı @ 15:30:42 ---------- Belle videolarını izledin mi furkan?
belleye bişey demiyorum. Onu ben de beğendim. Fakat şuankiler :kotu:

XER01

XER01

Üye
Şimdiki symbian3 oyunlar dışında gpu'yu kullanamıyor fakat symbian belle geldiğinde sistem yağ gibi akacak o zaman merak ediyorum ne kusur bulacak bu fandroidler.

----------Eklendi @ 15:31:19 ---------- Yazıldı @ 15:30:42 ----------

Belle videolarını izledin mi furkan?

Arayüz'ü hızlı ve akıcı olabilir,
SPB Shell 3D'yi gider Android'e kurarım jet gibi yağ gibi arayüzü olur, başka yağ gibi kayan bir sürü arayüz uygulaması var Anna belle diye beklemiyoruz yani biz :kop:

Ama CPU gerektiren işlemlerde Symbian hiç bir zaman Android'i geçemez (Web Browsing gibi)

61semih

61semih

Üye
Arayüz'ü hızlı ve akıcı olabilir,
SPB Shell 3D'yi gider Android'e kurarım jet gibi yağ gibi arayüzü olur, başka yağ gibi kayan bir sürü arayüz uygulaması var Anna belle diye beklemiyoruz yani biz :kop:

Ama CPU gerektiren işlemlerde Symbian hiç bir zaman Android'i geçemez (Web Browsing gibi)
en guclu nokıa olarak lanse edılen n9 un web performansı android li cıhazlara gore vasat kalıyor,kaldıkı 600 bılmemkac mhz yetıyor dıyen kullanıcılara cevap nokıalardan geldı artık yenı modellerınde 1ghz kullanmaya baslıyor 500 ... serisi yetıyordu demek koftıden koydu adamlar.senelerdır kekledıler bızı bende dahıl ama andridli telefonlar geldı telefonda ınternet keyfı neymıs anladık

pRime.

pRime.

Üye
en guclu nokıa olarak lanse edılen n9 un web performansı android li cıhazlara gore vasat kalıyor,kaldıkı 600 bılmemkac mhz yetıyor dıyen kullanıcılara cevap nokıalardan geldı artık yenı modellerınde 1ghz kullanmaya baslıyor 500 ... serisi yetıyordu demek koftıden koydu adamlar.senelerdır kekledıler bızı bende dahıl ama andridli telefonlar geldı telefonda ınternet keyfı neymıs anladık
N9'un internet performansı vasat mı? :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha: Ne verdilerse aynısından istiyorum. :zuhaha: :zuhaha:

XER01

XER01

Üye
N9'un tek eksiği flash desteği, yoksa tarayıcı gayet hızlı ve akıcı. N9'um olsaydı Opera Mobile kullanmazdım.

----------Eklendi @ 15:32:42 ---------- Yazıldı @ 15:32:05 ----------

Ek olarak Symbian cihazların internet performansı gerçekten rezalet. Onu da kabul etmek lazım.

nidforspid

nidforspid

Üye
N9'un tek eksiği flash desteği, yoksa tarayıcı gayet hızlı ve akıcı. N9'um olsaydı Opera Mobile kullanmazdım.

----------Eklendi @ 15:32:42 ---------- Yazıldı @ 15:32:05 ----------

Ek olarak Symbian cihazların internet performansı gerçekten rezalet. Onu da kabul etmek lazım.

adam symbian seviyosa ,nokia seviyosa telin hiçbir yerine laf attırmaz browserıda en iyidir,şarj aletide en iyidir

nalcam22

nalcam22

Üye
Ne mantıksız konular açıyosunuz resmen 400 basan galkardomu hızlı 200 basan tofaşmı hızlı diyosunuz saçmalık

kese

kese

Üye
evet n8 daha hızlı görünüyo. ama nedendir bilinmez gördüğüm kullanıcıların çoğu hep donma olayından şikayetçi. fiyatıda hemen düştü. nokia telefonlar çok sağlam ama bide kamera olayında gösterdiği performansı telefonun geneline yayabilse süper olacak.

nalcam22

nalcam22

Üye
n8 daha hızlımı :kop:

pRime.

pRime.

Üye

nalcam22

nalcam22

Üye
o ne

phasan

phasan

Üye
sunu söylemede yarar var bazı arkadaslar nokıa n8 12 mp sel için alıyorlardır ama telefonun en fazla destekledigi 8 mp bunuda öylemede fayda var hatta bunu nokia kabul bile etti ama suan kaynak bulamadım bulursam bu konuya eklemeyi düşünüyorum

----------Eklendi @ 12:54:39 ---------- Yazıldı @ 12:52:57 ----------

evet n8 daha hızlı görünüyo. ama nedendir bilinmez gördüğüm kullanıcıların çoğu hep donma olayından şikayetçi. fiyatıda hemen düştü. nokia telefonlar çok sağlam ama bide kamera olayında gösterdiği performansı telefonun geneline yayabilse süper olacak.

akadasların çok program yüklemişlerdin ondan donma olur bendede oluyordu aynı program olanları sildim düzeldi

pRime.

pRime.

Üye
sunu söylemede yarar var bazı arkadaslar nokıa n8 12 mp sel için alıyorlardır ama telefonun en fazla destekledigi 8 mp bunuda öylemede fayda var hatta bunu nokia kabul bile etti ama suan kaynak bulamadım bulursam bu konuya eklemeyi düşünüyorum----------Eklendi @ 12:54:39 ---------- Yazıldı @ 12:52:57 ---------- akadasların çok program yüklemişlerdin ondan donma olur bendede oluyordu aynı program olanları sildim düzeldi
Resmi bi kaynak göster bi daha bu foruma girmem. :zuhaha:

Uruloki

Uruloki

Üye
phasan hiç gülüceğim yoktu valla bak yok böyle yorum yahu iyice şaşırmış millet ne 8 mp si kardeşim vga kamera varda yazılımda büyütüyorlar çin işi gibi

Lenneth

Üye
Galaxy S in N8 den hızlı oldugu konusunda herkes hemfikir sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: burakcan3434
onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
Galaxy S in N8 den hızlı oldugu konusunda herkes hemfikir sanırım :)
boswersene adamlar gozle gorulen farklari gormezden gelip teknik detaya girmisler 1.si şu ; cpu %50 ye dusmedgi takdrde (ki o kadar asla dusmez ) sizden hertrlu hizlyiz .. hersy senin dedigin gibi degil konuyu acan arkadasa sesleniyorum ;) ios ayri symbianla niye sirt sirta verip savunma yapiysunki galaxy s wave / wave 2 hatta yeni cikicak bada 2 li wave 3 s8600 de bunlara dahil olmak uzere saydgim telefonlar iphone 4 ile rahatca yarisacak kadar seri cihazlar ;) olay senn dedigin gibi olsaydi n8 oyunlari wave 2 den galaxy s den daha hzli ve donmadan acmasi lazimdi naberrr ;) oyun incelemelerine ve karsilastirmalarina bi bak n8 den daha hizli olduklarini gormemen icin kor olman lazim ! haa ayrica madem sisteminiz bu kdar hizlida neden triangles olayinda wave ve galaxy s toplamda 90 milyon yaparken sizin toplaminiz 70 milyon civarinda kaliyo hadi cvp ver koçum ;) dedigin olsa bu olayda n8 in daha yuksek skor almasi lazimdi e hani nerde ;))

----------Eklendi @ 07:31:18 ---------- Yazıldı @ 07:01:36 ----------

bunada bi bak harita acarken kasan bi telefonuda sawunma bana ;))

• Beğen
Tepkiler: Lenneth ve burakcan3434

Üst Alt