Nokia WH-701 (N8 ve C7 kutusundan çıkan kulaklık) nerede satılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nameste108

Üye
    Konu Sahibi
Nokia WH-701 (N8 ve C7 kutusundan çıkan kulaklık) nerede satılır?
Bu ürünün genelde kablosu siyah renkli olanı satılıyor, net üzerinde bir çok sitede siyah kablolu var, acaba beyaz kablolu olan var mı türkiye üzerinde satan?

(kablosu beyaz renk ve kulaklık kısmı mavi halkalı)

yurtdışında satan bir kaç yer buldum; ancak türkiye satışlı yok.

gittigidiyor, sahibinden gibi sitelerde de buldum ;ama kredi kartım yok, eft / havale yapabileceğim ya da kapıda ödeyebileceğim bir site arıyorum, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

teşekkürler :good:

miaculpa

miaculpa

Üye
c7 kutusundan çıkan kulaklığı beğenmedim tavsiyem e72 kutusundan çıkan kulaklıktır

uribaju

uribaju

Üye
o kulaklığı bende beğenmedim philips tavsiye ederim

nameste108

Üye
    Konu Sahibi
benim nokia orjinal aksesuar takıntım var da telefonla ilgili her şeyim orjinal "nokia" olmazsa rahat edemiyorum :d:

kulaklığın şu an siyahı ben de mevcut, ses kalitesi için diğer kulaklıklar ile karşılaştırabilecek kadar deneyimim yok ama kulaklığın tuş menüsünü beğendim, çağrı cevaplama ses açıp kapama, şarkıyı ileri geri sarma kısmı hoşuma gitti.

ve yine benim beyaz renk takıntım var, kulaklığın beyazını bulmaya çalışıyorum, bulabilen varsa ya da diğer marka beyaz kablolu kulaklık tavsiyesinde bulunacak olan varsa teşekkürler :)

@uribaju philips derken? hangi modeli tavsiye edersin?

slant1111

slant1111

Üye
c7 de çıkmıyor o dediğin .) nokia shop'larda bulabilirsin vveya gittigidiyor

miaculpa

miaculpa

Üye
katılıyorum arkadaşa .d

serkanet

Üye
db si yüksek farklı bi model seçin bence

By_Casparov

By_Casparov

Üye
benim nokia orjinal aksesuar takıntım var da telefonla ilgili her şeyim orjinal "nokia" olmazsa rahat edemiyorum :d:

kulaklığın şu an siyahı ben de mevcut, ses kalitesi için diğer kulaklıklar ile karşılaştırabilecek kadar deneyimim yok ama kulaklığın tuş menüsünü beğendim, çağrı cevaplama ses açıp kapama, şarkıyı ileri geri sarma kısmı hoşuma gitti.

ve yine benim beyaz renk takıntım var, kulaklığın beyazını bulmaya çalışıyorum, bulabilen varsa ya da diğer marka beyaz kablolu kulaklık tavsiyesinde bulunacak olan varsa teşekkürler :)

@uribaju philips derken? hangi modeli tavsiye edersin?

beyazı bende var dostum.. bnde siyahını arıyorum valla :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt