Hakan kardeş ben yapamadım jafla olan kısmı ben sana özel mesaj gönderdim yardım edersen sevinirim![]()

Kardeşim Nokia Firmware Editörle rm437_510.21.010_prd.c00 Sadece BUDosyayı Açmaya İzin Veriyor Diğerlerinde Firmware Bulunnamadı Diyor Neyse Bu Dosyayı Açıyorum sys/bin İçine Mi Atacam installserver Dosyasını Sonra Paketle Dicez Dimi?
hakan banada yardımcı olurmusun, N96 nın 20.50 ve 31.101 versiyonunda denedim olmadı, internet kapalı olcak demişsin sanırım açık unuttum, internetin kapalı olmasındaki faydayı bana açıkça anlatırmısın
onu jafla yazılım atarken yapın demiştim.. çünkü telefon loader moduna geçince windows update den driver arıyor.. telefonda 5 sn içinde pc görmeyince loader modundan çıkıyor jaf not found hatası veriyor.. ben bu dosyay ile hem 5800 ı hemde n79u hackledim.. gözünüzden kaçan bir nokta muhakkak olmalı

yav siz installserver atmaya çalışacağınıza rompatcher gömün. sonra installserver uymazsa ve dosya bozuk uyarısı verirse yeniden mi flash atacaksınız.
aslında başka bir yöntem daha biliyorum installsrverla uğraşmadan başka bir dosya gömerek de olur ama birkaç kendini bilmez çıkıp değişik yorumlarda bulunur diye uğraşmadım
, rompatcher nereye gömülüyor yine rofs2 yemi, ilk defa duydum anlatırmısın denemekte fayda var..ya işte dediklerini aynen yaptım ama internet açık kalmıştı hafta sonu ben tekrar denerim interneti kapatırım, telefona nerdeyse 50 kere flash attım bozdum yaptım tekrar bozdum tekrar yaptım....
----------Eklendi @ 10:19:22 ---------- Yazıldı @ 10:16:48 ----------
kendini bilmez ben mi oluyorum yoksa, rompatcher nereye gömülüyor yine rofs2 yemi, ilk defa duydum anlatırmısın denemekte fayda var..
flashtan iyi anlar mısın?
----------Eklendi @ 10:40:19 ---------- Yazıldı @ 10:33:36 ----------
yok kendini bilmez sen değilsin o yok şu anda burada. iyi anlar mısın derken anlattığımda uygulayabilir misin anlamında dedim. eğer işe yararsa konu açarız