Yeter Artık!! S60v3 Kökten HACKED!!

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianist

Symbianist

Üye
Berk sende nokioteca ya da opda sertifikası var mı?

berkkaralar1

berkkaralar1

Üye
Berk sende nokioteca ya da opda sertifikası var mı?

nokioteca vardı ama sildim, opda zaten imkansız.. bu arada rompatcher falan denedim ama olmuyor JAF vs.. hep hata veriyor telefon bozuluyor..
nokio tecadan sertifika alim mi tekrar?

Symbianist

Symbianist

Üye
Yav birşey denerdik belki ama olur diye garanti veremem.tekrar almana gerek yok aldığın duruyordur zaten ama sitedee bulabilir misin bilmem?

ginfa

Üye
sağol teşekkürederim kardeş 3 aydır uğraşıyodum sonunda başardım bu yöntemle tel n79 son versiyon

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
ne demek usta.. amaç halka hizmet :oke:

darkmen67

Üye
kardes bende 5320 var ben denedım ama telefonu acamadım olmadı eskı halıne geri cewırdım baska nasıl bı sekılde yaparım versıon5.16 :(

joker_robin

Üye
e 71 e acıl lazım yardım et dostum

expensive2323

Üye
telefonu komple kapat. jafı açınca interneti kapat. çünkü windows update araştırılıyor.. ilkinde belki geç algılar sen yine açma kapamaya bir kez daha bas. ama unutma interneti kapat.

jaf la ilgili bütün anlatımları ve videoyu izledim jaf yaparken ama olmuyor.telefon bulunamadı diyor.telefon n86 yardımcı olur musunuz bu kadar uğraştım yarım bırakmak istemiyorum.telefon pc suite ve depolama seçenekleriin ikisini de denedim.ayrıca telefon açık ve kapalı olarak da denedim.teşekkürler.

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
jaf la ilgili bütün anlatımları ve videoyu izledim jaf yaparken ama olmuyor.telefon bulunamadı diyor.telefon n86 yardımcı olur musunuz bu kadar uğraştım yarım bırakmak istemiyorum.telefon pc suite ve depolama seçenekleriin ikisini de denedim.ayrıca telefon açık ve kapalı olarak da denedim.teşekkürler.

telefon kapalı olacak.. sitenin her yerinde binlerce jaf anlatımı var.. araştırırsanız kesin bulursunuz

ESKO26

Üye
süpersin

arkadaşlar n79 telefonuma biraz uğraştırdı ama oldu nokia firewareden cihazınıza uygun olanı seçin benim telefonuma telefonun markası çıkmıyor ama n 78 le hazırladım dosyayı yüklerken hazırlarken modemi kapattım daha önce flash atmamış olmama rağmen fazla uğraşmadım deneyin sonuç gayet iyi...

Muhammedkoklu

Muhammedkoklu

Üye
Z klasörunun içine mi atacaz yoksa C klasörune mi

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
ya arkadasla bu paylasımı baştan paylaşırmısınız.. bütün bölümler açık olsun bi eksik olmasın... herkes bi oh çeksin yha ....... yardımcı olursanız sevinirim?????????????:yuru

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
en açık anlatım şekli bu.neresini anlamadınız ki?

sivas58_87

sivas58_87

Üye
Eyvallah arkadaşım n96ya bndan bşkasıyla hacklayamadım.bu süper oldu .eline sağlık :)

imposss

Üye
arkadaşlar 6120c de deneyen varmı ben denedim iki defa sonuna kadar flash yiyor ama telefon sonra açılmıyor yarım günden fazla zamanımı harcadım yapıp başarılı olan varsa ufak bir iki püf noktası istiyorum

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
jaf kullanıyorsun değil mi? Crt deki tiki kaldır use ini yi seçip telin modelini seç. Nfe ile yaptığın dosyayı ve navifirmden çektiğin fw dosyalarını nokia-phoenix-products-rm-xx klasörüne atmayı unutma ;)

imposss

Üye
teşekkürler cevap için jaf kullanıyorum crt de tik yok telefon modeli nerden seçiliyor bulamadım ama phone mode yandaki soru işaretine bastım kendi buldu tahminimce nfa da bi sorun var v 7.20 de denedim ben editlenmemiş boyut 44 mb gibi bişeyken editleyip kapatınca 33mb gibi bişe olmuştu o zamanda garip gelmişti bana ama denedim yinede telefon açılmadı

----------Eklendi @ 20:41:25 ---------- Yazıldı @ 20:18:11 ----------

şimdi hatırladım iniyi seçince telefon modeli çıkıyor doğru onuda seçtim jafla bi sorunum yok açılmayan telefona yine jafla v7.20 attım telefon çalışıyor tek editlemede nfe biraz gariplik yaptı gibi

sevilcana

Üye
kardes benim telefonda nokia n79 . ama cihazımı bi türlü hackleyemedim. simdi senin dediğin yontemi deneyecegım. inşallah olur.

xanax84

xanax84

Üye
N73 için uyumlu değilmi?

Üst Alt