Haksız yere 1 ay ban yedim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harock

harock

Üye
    Konu Sahibi
Haksız yere 1 ay ban yedim
MaxiCep. Com' da yeni bir uyarı
aldınız .
Sevgili harock ,
Sitemizde, bir yönetici tarafından uyarı
aldınız .
Lütfen bunu , yaptığınız hatayı
tekrarlamamak için , birdahaki
davranışınıza örnek olarak dikkate
alınız .
Sebep : Sürekli Ortam Gerebilecek /
Konuyu Dağıtan Mesajlar Yazmak
- --- -- -
- --- -- -
Bu uyarı 10 puan değerinde ve süre
bitiminde artık görünmeyecektir . Ciddi
uyarılar ise kalıcı olur ve hiçbir zaman
profilinizden silinmez .
Orjinal Mesaj:

www.maxicep.com/vodafone-genel-bilgiler-haberler/vodafondan-hic-bi-ucret-odemeden-nete-girme-455676.html#post3171586

bu mesajinin bana nesi sebep oldu acaba :@
admin seçtiğiniz kişileri iyi seçin
birilerinin canı yancak galiba o zaman o tür içerikleri sitede bulundurmayin

OğuzcanAbi

Üye
haksız yere değildir kardeş ya :hmmm
bende bi keresinde ceza puanı almıştım haksız yere fln dedim sonra anladım

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Tabi,bizim adminlermizin bastırılmış duyguları var ve bu yüzden egolarını tatmin etmek için önüne gelene ceza uyarısı ban veriyorlar

• Beğen
Tepkiler: 'Patron, Burak ve Revengeful

jigsaw_54

Üye
bi sebebi illaki vardır orda 3 uyarınızı gözüküyor ve puanlar biriktiği için ban yemiş olabilirsiniz..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Vallahi bu adminlerin alayı sorunlu zaten.
Üyeler foruma kayıt oldukları esnada kabul ettikleri kuralları çiğner yani bu normaldir. Mesela üyeler küfür ederler, spam yaparlar, illegal içerik paylaşırlar ya da sizin gibi -sürekli- konuları dağıtan mesajlar yazarlar falan fistan işte!.. Adminler de bunların kurallardaki karşılığını yerine getirince, anormal oluyor haliyle.

-

Konulara sürekli alâkasız mesajlar yazdığınız için 10 uyarı puanı verdim size ki bunun karşılığı bir hafta forumdan uzaklaştırmadır aslında ama, daha önceden 'aynı sebep'ten aldığınız uyarı puanlarınız olduğu için sistem otomatik olarak bunları toplamış ve bir ay uzaklaştırmış sizi. Bunu açıkladıktan sonra, bağlantısını verdiğiniz mesajın konuyla alâkasını kurmaya çalışır mısınız üyelerle beraber? Başarırsanız, şaka bir yana, ben cidden anormalim demektir!

• Beğen
Tepkiler: Revengeful, ' KalendeR ' ve Mehmet
*PoweR+

*PoweR+

Üye
bence sen kaşınmışsın sanane adamlar vodafonun açığını kullanıyorlar kapatırsın pencereyi olur biter çok uzatmışsın !

Del Rey

Del Rey

Üye
Bence de sen çok uzatmışsın, sen kaşınmıssın. Sırf "Ben size gösteririm şimdi" havasıyla işe giriştiğin her yönünden belli. Yaptığın yanlış olunca ban almışsın o kadar. Şimdi de kendine yediremiyorsun.

Bence Adminler sonuna kadar haklı bu konuda.

Burak

Üye
bu forumda sebebsiz yere kimse ceza almaz. !

NewSoldier

NewSoldier

Üye
ya zaten foruma bu kadar ilgi azken kolay kolay adam banlamazlar ciddi bi sebep olmalı diye düşünüyorum

Kedi Yavrusu

Üye
ya hepsi şu chawrash 'ın başının altından çıkıyo, haksız yere banladığını çok görmüştüm birini 1 ay banlamıştı sebebi çok komikti adam "harddiski SCSI girişine bağla" gibi birşey demişti o mesajından ötürü banlanmıştı, sebep olarak o mesaj gösteriliyordu, ya bu arkadaş sinirlendiğinde rastgele birini banlıyor yada özelden tartışıyorlar, banlamak bahanesiyle rastgele bir mesajına ceza veriyor.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
ya hepsi şu chawrash 'ın başının altından çıkıyo, haksız yere banladığını çok görmüştüm birini 1 ay banlamıştı sebebi çok komikti adam "harddiski SCSI girişine bağla" gibi birşey demişti o mesajından ötürü banlanmıştı, sebep olarak o mesaj gösteriliyordu, ya bu arkadaş sinirlendiğinde rastgele birini banlıyor yada özelden tartışıyorlar, banlamak bahanesiyle rastgele bir mesajına ceza veriyor.
Ayrıyetten Chavrash geceleri kedi kesme partisi de düzenler

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

Haksız yere banladığımı çok mu gördün? Bir tanesini göster de, diğer üyeler de bilsin.

Özelden tartışıyormuşum, la havle ya işim gücüm yok milletle tartışacağım!

futbol123

futbol123

Üye
ben 1 keresinde mesaj kasmıştım 1hafta ban almıştım :ehe

uribaju

uribaju

Üye
olur böyle şeyler gençler dert etmeyin

greenmile

greenmile

Üye
Hasan'a güveniyorum ama bugün almış olduğum şu ceza tam bir komedi:) İşin garip kısmı Hasan kural dışı mesajın yok diyor:D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Dostum sana tartışma çıkartabilecek mesaj yazdığın için uyarı puanı verdim yahu; sildim sonra da mesajını :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...