Galaxy S2 - Yardım ve Destek Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

wind07

Üye
Menüden dosyalarım kısmından cdcard dosyasına gir .içinde igo diye bir program var onu seç,daha sonra program seni yönlendiriyor,kurduktan sonra navigsayonu türkçe olarak kullanabiliyorsun.Google harita ve navigasyonu kullanabilmen için Türkiyeden garantili telefonun olmalı,ayrıca kullanırken üst ikondan gps 'i açmalısın.

zeusahmet

zeusahmet

Üye
kiese bağlıyorum güncelleme var diyor ama sonra "model bilgileri sunucusuna erişilemiyor.daha sonra tekrar deneyiniz diyor onu nasıl çözebilirim ?

emre1802

Üye
dostum herşeye yardımcı olurum demişin umarım banada olabilirsin benim sg2 de nfc olup olmadıgını nasıl anlarım bazı yerlerde okudum hepsinde yokmuş bana böyle bir durum saçma geldi inşallah benim tlf da vardır :d

----------Eklendi @ 21:09:36 ---------- Yazıldı @ 20:57:14 ----------

yeni gs2 aldım hiç bilgim yok bu root,rom işlerinden.tele güncelleme filan yapmam lazım mı?bi de uygulamalarda navigasyon var giriyorum dikkat google haritalar bu konumda henüz kullanılamıyor diyor napmam lazım?

dostum bu sorun bendede var sen nerden aldın gs2 garantili mi?

emre1802

Üye
garantili ewet ama sordum telefoncular ve bılgı sahıbı olanlara yok dıyorlar nasıl ıs anlamadım neyse koy gıtsın :)

willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
Daha turkiyeye gelmedi i9101 ve i9103 modellerinde var nfc.

• Beğen
Tepkiler: semazen13
peacetr

peacetr

Üye
dostum herşeye yardımcı olurum demişin umarım banada olabilirsin benim sg2 de nfc olup olmadıgını nasıl anlarım bazı yerlerde okudum hepsinde yokmuş bana böyle bir durum saçma geldi inşallah benim tlf da vardır :d

----------Eklendi @ 21:09:36 ---------- Yazıldı @ 20:57:14 ----------

dostum bu sorun bendede var sen nerden aldın gs2 garantili mi?

evet vatan computer.dan sıfı aldım tabiki de.ama google navigasyon.u açıyorum dikkat google haritalar bu konumda henüz kullanılamıyor diyor gps açık bulunduğum konumda izmir merkez

NiCKiMYoK

NiCKiMYoK

Üye
Bu ayarlardaki Benim Numaram ne ayak onu çözemedim :D

emrahjk

Üye
Root,room işlerinde yardımcı olabilirm. şuanki android sürümüm 2.3.4 ve rootlamış bulunmaktayım telimi.

2.3.4 surum benimkide kerel sürümüde UHKG7.root ve room olayını anşatırsan inanılaz mutlu olurum

empereur

Üye
arkadaşlar kullandigim tel normal galaxy s2 lerden farkı üzerinde nfc ve tv bulunması kore de çıkan m250k olarak geçiyor ama galaxy s2
şimdi asıl mesele şu ben telefonuma türkçe versiyonu yükledim ve bu uygulamaların widgetleri kayıp oldu yardımcı olabilecek biri varmi cunki bulamıyorum indirip kurabilecegim link de olur

zeusahmet

zeusahmet

Üye
oyun yüklerken sd muhabbeti o nedir ben daha hiç oyun yükleyemedim onu nasıl yapacam

bolering

Üye
ben vodafone hat kullanıyorum dakikalarımı sorgularken *456#1116# yi tuşluyorum,fakat olmuyor.
bağlantı sorunu veya geçersiz mmi kodu diyor.Bu sorunu çözene Çok dua edecem.

LOTU_6666

Üye
ben sgs2 alacaktim ama noteyi gordum kafam karisdi. Note ne zamana gelir acaba bi de parasi ne olur

tiky_boy

Üye
mrb arkadaşlar GalaxyS2 kullanıyorum içinde gelen hazır uygulamalardan music hub ugulamasını açmaya çalıştımda türkiyede çalışmıyo diyor napmam lazım yardımcı olurmusunuz..​

Apit"

Apit"

Üye
dostum benim sorunum şu: telde 2.3.3 yüklü samfirmwareden türiye bölümünden yüklü. europa daki sürümlerde türkçe dil seçeneği varmı? ve şuda sıkıntım: telefon bazı oyunlarda donup kalıyor ve görev yöneticisine geldiğinde cpu:%98 gösteriyor bu nedendir acaba? yardımcı olursan çok mutlu oluruım. ve gameloft oyunlarının yüklü kısmını aldım formattan sonra tekrar tele attım fakat oyunlar gene yükleme istedi bunu nasıl hallederiz?

eruman34

Üye
Selam.

Benim sorunum usb baglantı modları...
Telefonu sadece MTP modunda baglayabiliyorum.Pc suit modunda baglamak istiyorum.Eskiden baglayabiliyordum listeden secerek simdi liste cıkmıyor usbyi takınca.
Lutfen yardımcı olun.(android 2.3.5)

peacetr

peacetr

Üye
mrb arkadaşlar GalaxyS2 kullanıyorum içinde gelen hazır uygulamalardan music hub ugulamasını açmaya çalıştımda türkiyede çalışmıyo diyor napmam lazım yardımcı olurmusunuz..​

aynı sorun bende de var çözümü zahmetlidir sanırsam rot filan atıp ülkeyi değiştirirsen olur gibi...

carfeng

carfeng

Üye
Telefonda yüklenen uygulamalara girdim bluetoothu açtım durdurmaya zorla dedim tamamen sildi ve açmıyor format atıldı olmadı servise verdim bluetooth çipi diye bişey lazımmış türkiyede yokmuş her yolu denedim ama olmadı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

ANIL2

Üye
arkadasm de yeni samsung s2 i9100 kullanıcısıyım bu telefon konusunda tecrubeli olan arkadslara sormam gereken birkac soru var umarım yanıtlanır..

1. BU TELEFONLAR BILGISAYARA MODEM OLARAK BAGLANABILIYORMU

2. BEN BAZEN INTERNETI LAPTOBUMDAN WIRALEES AG YAPARAK PAYLAŞTIRIYORUM ESKI TELEFONUM N8 GORUYORDU AGI VE BAGLANIYORDU BU AG BULAMIYOR ACABA TELEFONMU BOZUK AYARLARDA SORUNMU VAR YOKSA BILGISYARLAR ARASI KABLOSUZ AGI GOREMIYORMU

3. TELEFONUMUN ANDROID MARKETINE NE YAPTIYSAM BIRTURLU GIREMEDIM ANDROID SURUM 2.3.4 MARKETI ACINCA BEKLIYOR TAM ACILACAK GIBI OLUYOR MARKET KENDILIGIN N KAPANIYOR SONRA YENI SURUMUNU YUKLEDIM MARKETIN BU SEFERDE GOOGLE HESABINIZ ESITLENMEMIŞ LUTFEN HESABINIZA GIRIN DIYOR HESABA GIRDIM ORADAN EŞLEŞ R ZATEN FORMAT ACTIM BAŞTAN DIREK MARKET UZERINDEN KAYIT YAPTIM YINE OLMADI BURADAKI HERHANGI BIR SAMSUNG S2 KULLANAN ARKADASIN ADRESINI ALSAM HERHANGI BIR SORUN OLURMU

4. SKYPE YUKLEYEN ARKADSLAR ACABA BENDEKI GIBI CEVRIMICI OLAN ARKADASLARI GOREMEME SIKINTISI CEKIYORMU.

SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM..

helvaci10

Üye
kies i pcye kurup samsung galaxy s2 yi usb kablosu ile bağladım..''cihazı samsung kies modunda yeniden bağlayın.gecerli bağlantı modu kies tarafından desteklenmiyor'' Hatası verdi...ne yapmam gerekiyor..programı birkaç kez silip tekrar yükledim ama olmadı...lütfen yardım edin saçlarımı yolucam artık....

NiCKiMYoK

NiCKiMYoK

Üye
kies i pcye kurup samsung galaxy s2 yi usb kablosu ile bağladım..''cihazı samsung kies modunda yeniden bağlayın.gecerli bağlantı modu kies tarafından desteklenmiyor'' Hatası verdi...ne yapmam gerekiyor..programı birkaç kez silip tekrar yükledim ama olmadı...lütfen yardım edin saçlarımı yolucam artık....

Usb ayıkla diye birşey vardı muhtemelen o işaretlidir onu kaldırın tekrar deniyin.

Ve Kies 2.3.5 Çıktı Türkiye için Güncelleyin millet :D

Üst Alt