***BlackrosE***
Üye
Adsl kota sorunu olanlara,
Adsl kota sorunu olanlara,,,
mrb,
adsl ile sorununuz var ise allah yardinmciniz olsun derim,
cunku karsiniza ilgili ve bilgili bir kisi cikma sansi cok zor ttnetde
Siz hangi sartlarda kotayi gectiniz tabi bilemiyorum ancak bu durumu olusturabilecek
bazi sebepleri ve bunu engelleme yollarini bilgimce aktarmaya calisayim,
Eger intden film mp3 vs indiriyorsaniz kotaniz cabucak dolacaktir tabi, hele birde
bunlari web sitelerinden indirmeye calisiyorsaniz o zaman sahte(fake) dosya denilen
dosyalarla karsilasmis olabilirsiniz, bu dosyalar 1-2 gb buyuklugunde. Indir dediginizde
2 sn gibi kisa bir surede iniyor ama aslinda boyle bir dosya yok. Sizin kotaniza da
ne yazikki dosya buyuklugu kadar ekleniyor, bunlara dikkat etmenizi oneririm.
Sifreniz bir baskasinin eline gecmisse o baska birisi sizin icin severek doldurur kotayi.
Bildigim kadari ile artik ttnet baska bir kullanici adi ve sifre kullanimini engelleniyor.
Henuz test etmedim ama yapmislar die duydum.
Bu konuda problem yasayanlara
TTnet den bagimsiz olarak pc bazinda adsl sayaci olarak kullanabilirsiniz, cok kullanisli
bir program. Yillik,Aylik, Gunluk,Saatlik giden&gelen( upload&download ) miktarlar¹n¹z¹ takip
edebilirsiniz, ttnet sayaci ile %2 lik gibi birsey farkeder, bunun sebebi TTNET gereksiz olan
TCP/IP basliklarinida sayar ( buradan bile kazik atiyor adamlar ). Ne kadar gecerli kanit
olur bilmiyorum ama TTNet'e bu programdan aldiginiz rapolari iletebilirsiniz,
Ancak unutulmamasi gereken birsey daha, eger ADSL hattini birden fazla pc kullaniyorsa,
her pc yi bu program kurulmali ve download miktarlarini pc bazinda toplamaniz gerekiyor, demek
istedigim ADSL kullaniminizi tum pclerde yaptiginiz downloadlarin toplami belirler.
adresini, kotada ne durumda oldugunuzu vs. gibi bilgileri kontrol etmekde fayda var,
Birde ayın son gunleri
burada
izlediginiz her farkli video kotanıza Megabaytlar halinde geri donecektir
tabi
izlediginiz videonun suresi ve kayıt kalitesi de onemli, kısada olsa videolar buyuk dosyalardır,
Saygilarimla, ,,
mrb,
adsl ile sorununuz var ise allah yardinmciniz olsun derim,
cunku karsiniza ilgili ve bilgili bir kisi cikma sansi cok zor ttnetde

Siz hangi sartlarda kotayi gectiniz tabi bilemiyorum ancak bu durumu olusturabilecek
bazi sebepleri ve bunu engelleme yollarini bilgimce aktarmaya calisayim,
Eger intden film mp3 vs indiriyorsaniz kotaniz cabucak dolacaktir tabi, hele birde
bunlari web sitelerinden indirmeye calisiyorsaniz o zaman sahte(fake) dosya denilen
dosyalarla karsilasmis olabilirsiniz, bu dosyalar 1-2 gb buyuklugunde. Indir dediginizde
2 sn gibi kisa bir surede iniyor ama aslinda boyle bir dosya yok. Sizin kotaniza da
ne yazikki dosya buyuklugu kadar ekleniyor, bunlara dikkat etmenizi oneririm.
Sifreniz bir baskasinin eline gecmisse o baska birisi sizin icin severek doldurur kotayi.
Bildigim kadari ile artik ttnet baska bir kullanici adi ve sifre kullanimini engelleniyor.
Henuz test etmedim ama yapmislar die duydum.
Bu konuda problem yasayanlara
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
'dan NetLimiter programini oneririm.TTnet den bagimsiz olarak pc bazinda adsl sayaci olarak kullanabilirsiniz, cok kullanisli
bir program. Yillik,Aylik, Gunluk,Saatlik giden&gelen( upload&download ) miktarlar¹n¹z¹ takip
edebilirsiniz, ttnet sayaci ile %2 lik gibi birsey farkeder, bunun sebebi TTNET gereksiz olan
TCP/IP basliklarinida sayar ( buradan bile kazik atiyor adamlar ). Ne kadar gecerli kanit
olur bilmiyorum ama TTNet'e bu programdan aldiginiz rapolari iletebilirsiniz,
Ancak unutulmamasi gereken birsey daha, eger ADSL hattini birden fazla pc kullaniyorsa,
her pc yi bu program kurulmali ve download miktarlarini pc bazinda toplamaniz gerekiyor, demek
istedigim ADSL kullaniminizi tum pclerde yaptiginiz downloadlarin toplami belirler.
adresini gunluk olarak takip edip son baglanti yapilan IPadresini, kotada ne durumda oldugunuzu vs. gibi bilgileri kontrol etmekde fayda var,
Birde ayın son gunleri
vs' gibi sitelerden uzak durun
buradaizlediginiz her farkli video kotanıza Megabaytlar halinde geri donecektir
tabi izlediginiz videonun suresi ve kayıt kalitesi de onemli, kısada olsa videolar buyuk dosyalardır,
Saygilarimla, ,,

acaba yanlışmı indirdim bilmiom ama ne kadar kullanmdıımı göremiom çok karışık geldi bana kullanımını biraz açıklarmısınız ltfen şimdiden teşekkürler
biln varmı acaba?