Aşk her yaşta aynı mıdır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
Aşk her yaşta aynı mıdır?
Aşkın yaşı yok derler peki aşk her yaşta aynı mıdır?

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
o söz aşık olmanın yaşı yoktur anlamında değilmi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: Masha ve Silinen Üye 2149105
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
aynı deıldır
karsındakı kısıye baglı olsada
zamanla ınsanın dusuncelerı davranısları askı yasama
bakıs acısı deısıyor
ona göre deısıyor bıseyler
aynı değil bence
lisedekı bır asıkla 25yasındakı bır asıgın bakıs acısı bır tutulmaz
bunun gbı bısey :)

• Beğen
Tepkiler: Mareşal ve PhyscoDevil
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Aşık olmanın özü aynı duygular olduğu için her yaşta aynıdır. Her insan mutlaka birine aşıktır. Bazen neye aşık olduğunu bilmez.

Küçük yaşta hatta 0-3 yaş aralığında bile aşık olmak vardır. Mesela; bebeğin annesine olan aşkı.

Cestus

Cestus

Üye
valla dinle sevgilideki gibi eski sevgilinin babasıyla evlenmede

Dafny

Dafny

Üye
Değildir bence

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
bence de her yaşta aşk yaşanır ama her yaşta farklı yaşanır kimi zaman daha işten gibi zaman uçuk kaçık kimi zaman seviyeli vs...

• Beğen
Tepkiler: pelın_, Dafny ve Tuba.Erva
greenmile

greenmile

Üye
elbette değildir 15 yaşındaki birini 30 yaşındaki biriyle kıyaslayamayız ya ha bana sorarsanız yaş ilerledikçe aşk aşk olmaktan çıkıyor:)

• Beğen
Tepkiler: fireman87 ve Dafny

pelın_

malesef değildir herkes gıbı aynı şeylerı yazıcam biliyorum ama degışıyo herşey gibi

• Beğen
Tepkiler: Dafny
senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
aşk yaşa bakmaz aslında aşk her zaman aşktırda insan her zaman aynı insan değil malesef. zamanla düşünceler değişiyo. eski aşklarda yaşadığı açılar yada mutluluklar insanın önündeki fırsatları görememesine yada herkese inanmasına neden olabiliyo. zamala karşımızdakinin beklentileri değiştikçe bizimde düşüncelerimiz değişiyo belki bazıları yaşadıklarına katlanamıyo, kendini toplumdan soyutluyo ama aşk her zaman aşktır :) biraz uzun ve karmaşık oldu sanırım :)

enginzz

enginzz

Üye
aşk heryasta aynı deıldır ozellıkle evlendıkten sonra

Aege

Aege

Üye
aşk her yaşta aynıdır fakat değişen şartlar ve kişisel özellikler aşkın yaşanış şeklini değiştirir bence

enginzz

enginzz

Üye
özellikle maddi yonden çok degiştirir aşkı

fireman87

fireman87

Üye
Beklentileri olan aşk vardır, bekletileri olmayan aşk vardır.. Olgun insanların çoğu aşık olduğu kişiden birşeyler beklerler.. Ama 20 yaş altı kişilerin aşk'tan birşey beklentileri olmaz bana göre biraz farklı bir tanım oldu sanırım.

• Beğen
Tepkiler: ChavRash
Aege

Aege

Üye
Beklentileri olan aşk vardır, bekletileri olmayan aşk vardır.. Olgun insanların çoğu aşık olduğu kişiden birşeyler beklerler.. Ama 20 yaş altı kişilerin aşk'tan birşey beklentileri olmaz bana göre biraz farklı bir tanım oldu sanırım.
güzel bir tanım :)

Masha

Masha

Üye
Bence aşkın yaşı yoktur. Tabi Ali Taran , İbrahim Tatlıses'in eşlerinden ayrılıp başka birine gönül bağlaması gibi değil.

• Beğen
Tepkiler: enginzz
estorak

estorak

Üye
ben gerçek aşkın sadece bir kere yaşandığını düşünenlerden olduğum için değildir diyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt