Android Telefonlar hakkında sormak istediğiniz herşey

Sponsorlu Bağlantılar

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
android ideos x5 ile bilgisayarımdaki internet deneyimini birebir yaşamak istiyorum,aslında yaşıyorumda ama ben facebookta bulunan çanak okey oyununu da oynamak istiyorum mümkünmü ? hangi tarayıcıyı tavsiye edersiniz ? şuan dolphin kullanıyorum:) buna ek olarakta ideos x5te seri fotograf çekimi yok ,bunun için bana program öneririmisiziniz ? mümkünse fast burst ve ultraburst camera dışında olsun :)

not: hocam bi önceki sayfaya yazmıstım,es geçmişsin:aha: cevabı almadan şurdan şuraya gitmem ona göre :aha:

Hocam 3. Kez soruyorum,es geciyorsun :D
Kusura bakma hocam tatildeydim .

Valla Şu an Android 10.3 bilgisayarlar için bile en son güncelleme Marketten Adobe Flash 10.3 indirip dene çalışması gerek bence .

Fastburst kamera istememişsin ama bende onu kullanıyom gayet iyi program neden beğenmedin

eonur16

Üye

Bütün Uygulamalar Arc için İngilizce site ama Haberiniz olsun :)

tamam dil fark etmez siz siteyi verin

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
android telefonlarda ses video dönüştürmesi yapabilen programlar varmı mesele waw dosyasını pc ye ihtiyaç duymadan direk telefonda mp3 e dönüştürebiliyormuyuz

geredeli123

Üye
bn android telefon almayı düşünüyorum symbian işletim sisteminde sertifika sorunu var uygulama yüklemek için sertifika alman lazım androiddede bunn gibi yada buna benzer sorunlar varmı :D

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
bn android telefon almayı düşünüyorum symbian işletim sisteminde sertifika sorunu var uygulama yüklemek için sertifika alman lazım androiddede bunn gibi yada buna benzer sorunlar varmı :D
hayır böyle bir sorun yok

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
ben galaxy ace ve wave 2 arasında kaldım. teli mesajlaşma arama ve kamera için kullanacağım. ace daha bi telefon gibi şık duruyor. wave 2 ise uzun geldi bana. androidde tuş kilidi var mı yani nokia'daki gibi güvenlik kodu yazılarak açılan. Ayrıca androidde kaç ana ekran var. hani wave 2'de ana ekranı kaydırınca birkaç menü geliyor ya onu kast ediyorum

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
ben galaxy ace ve wave 2 arasında kaldım. teli mesajlaşma arama ve kamera için kullanacağım. ace daha bi telefon gibi şık duruyor. wave 2 ise uzun geldi bana. androidde tuş kilidi var mı yani nokia'daki gibi güvenlik kodu yazılarak açılan. Ayrıca androidde kaç ana ekran var. hani wave 2'de ana ekranı kaydırınca birkaç menü geliyor ya onu kast ediyorum
Wave 2 zaten bada işletim sistemli bir telefon bunu biliyorsunuzdur.
Ace şık ve kullanışlı size Ace Öneririm.
Android Telefonlarda güvenlik kodu yazılıp açılan kilidler ve hatta daha güzelleri var.
Birde Android Toplam Ana Ekran sayısı 5 sayfadır.Bunu tabiki artırabilirsiniz Maximum 20

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
az önce yine forumda diğer konularda dolaşırken baktım da bada 2.0 gelince wave 2'nin daha iyi olacağını diyorlar. ve android kasıyormuş teli. wave 2'de 1 ghz işlemci var sanırım. b,irçok özelliği i phone 4 gibi veya daha iyi. iki tel arasında 100 tl lik bir fark var. uygulama açısından bada mı daha iyi olur android mi? oyun oynamam ama belki uygulama kullanırım hatta kesin kullanırım. wave 2'de var mı kilit peki?

----------Eklendi @ 12:29:58 ---------- Yazıldı @ 12:22:29 ----------

bir de çektiğimiz fotoları duvar kağıdı yaptığımzda tüm ekranı kaplıyor mu

soothsayercan

soothsayercan

Üye
ARkadaşlar merhaba. Lg p503 optimu one,SAmsung galaxy mini s5570, lg p350 titanium black.3ünden herhangi birinde android son güncellemeri desteği var mı? Ve hangisini önerirsiniz? Şimdiden TEşekkürler..

smt00123

Üye
bi sorum olcakta:
Galaxy Ace telefonuma 2.3.4 attım garantisi gitmişmidir?? Lütfenn Yardımm!!

asi_mardinli77

Üye
arkadaşlar vodafoda sahadan varmı yada bir program falan

tatalanya

tatalanya

Üye

Kusura bakma hocam tatildeydim .

Valla Şu an Android 10.3 bilgisayarlar için bile en son güncelleme Marketten Adobe Flash 10.3 indirip dene çalışması gerek bence .

Fastburst kamera istememişsin ama bende onu kullanıyom gayet iyi program neden beğenmedin

ustam sanki normal telefon kamerasından daha kötü cekim yapıyor fastburst :(

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
androidde milyonlarca uygulama varda audio converter yokmu yav

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
bi sorum olcakta:
Galaxy Ace telefonuma 2.3.4 attım garantisi gitmişmidir?? Lütfenn Yardımm!!
Telefonu root ettinişz tabiki gitti ama geri dönüş olabilir
arkadaşlar vodafoda sahadan varmı yada bir program falan
ne tür program arıyorsun
androidde milyonlarca uygulama varda audio converter yokmu yav
Markette olmıyabilir forumlarda araştır

smt00123

Üye
garantisi mi geri döner yoksa telefon mu hangisini kasdettin

mobilspy

Üye
arkadaslar birkaç gün önce htc sensation aldım ve androidle falan hiç ilgim olmadı şimdiye kadar ben bu telefonda görüntülü gmrüşme yapabilirim diye düşünüyordum ama malesef şimdiye kadar nasıl video araması yapabileceğimi anlayamadım boot kilidinden alternat.f yntemlerden bahseden birsürü site var fakat ben tam olarak ne yapmam gerek anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
garantisi mi geri döner yoksa telefon mu hangisini kasdettin
Tabiki Garanti
arkadaslar birkaç gün önce htc sensation aldım ve androidle falan hiç ilgim olmadı şimdiye kadar ben bu telefonda görüntülü gmrüşme yapabilirim diye düşünüyordum ama malesef şimdiye kadar nasıl video araması yapabileceğimi anlayamadım boot kilidinden alternat.f yntemlerden bahseden birsürü site var fakat ben tam olarak ne yapmam gerek anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
Araştırıyorum size dönüş yapıcam

tiky_boy

Üye
mrb arkadaşlar GalaxyS2 kullanıyorum içinde gelen hazır uygulamalardan music hub ugulamasını açmaya çalıştımda türkiyede çalışmıyo diyor napmam lazım yardımcı olurmusunuz..

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
mrb arkadaşlar GalaxyS2 kullanıyorum içinde gelen hazır uygulamalardan music hub ugulamasını açmaya çalıştımda türkiyede çalışmıyo diyor napmam lazım yardımcı olurmusunuz..
Türkiye'de çalışmıyor derken anlıyamadım

Üst Alt