yani hangisini söylüyosun bi tavsiyen varsa onu da söyleyebilirsinikiside çok pahalı yazık günah onlara verilen paralara devetabanı gibi telefon nerene sokacaksın o telefonlar merak ediyorum
bence sgs2 sonuçta 3d hala gereksiz bence anca sinemada

kesınlıkle yokdur orda çok acayip bişey dedin şimdi 3d galaxy s2 de yok mu yıkılırım deme![]()
3g ne ya sallane yani çok kayıp olur mu
arkadaşım 3d yi bi kenara bırak htc her şekilde s2 yi ezer sen bence madem para sçyn git de htc al
ama arkadaşım darty de evo yu elime alma fırsatım oldu 3d yi çok yetersiz yapmışlar onu alsam da fazla faydası olmaz gibimadem çok idare edeceksi n o zaman 3 dyi al çünki gelecek 3 dli olcak![]()
bak arkadaşım htc malzeme kalitesi olarak ve sistem olarak bir numaradır benim fikrime göre başkasının fikri beni ilgilendirmez ayrıca birçok telefoncuya sordum yüzde 80 i iphone samsung ve nokia a karşı(lgyi araya sokmadılar bile) htcyi önerdiler pazar payı yüksek ve performansı yüksek cihazlar evet pahalılar ama telefoncular buna değeceğini söylüyorlar sen darty teknosa vs buradaki adamları dinleme onlara kalsa bana dediklerine göre iphone bile çöküşte onların bişiden çaktığı yok htcyi eline aldığın zman kaliteyi hissedersinama arkadaşım darty de evo yu elime alma fırsatım oldu 3d yi çok yetersiz yapmışlar onu alsam da fazla faydası olmaz gibi
bilgi için
bak arkadaşım htc malzeme kalitesi olarak ve sistem olarak bir numaradır benim fikrime göre başkasının fikri beni ilgilendirmez ayrıca birçok telefoncuya sordum yüzde 80 i iphone samsung ve nokia a karşı(lgyi araya sokmadılar bile) htcyi önerdiler pazar payı yüksek ve performansı yüksek cihazlar evet pahalılar ama telefoncular buna değeceğini söylüyorlar sen darty teknosa vs buradaki adamları dinleme onlara kalsa bana dediklerine göre iphone bile çöküşte onların bişiden çaktığı yok htcyi eline aldığın zman kaliteyi hissedersin
----------Eklendi @ 12:16:57 ---------- Yazıldı @ 12:15:51 ----------
ayrıca htc evo3d deneme amaçlı çıkmış bi cihaz internetten araştır htc 3dli modellerin gelmeye devam edeceğini belirtmiş yakında en kalitelisini yaparlar

uroloki pataklama kelimesini kullanma banlanabilirsin.