HTC EVO 3d hakkında bilgisi olan acil galaxy s2 ye tercih edilebilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

HTC EVO 3D VS SAMSUNG GALAXY S2

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi
HTC EVO 3d hakkında bilgisi olan acil galaxy s2 ye tercih edilebilir mi?
Bilgisi olan?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ikiside çok pahalı yazık günah onlara verilen paralara devetabanı gibi telefon nerene sokacaksın o telefonlar merak ediyorum

boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi
ikiside çok pahalı yazık günah onlara verilen paralara devetabanı gibi telefon nerene sokacaksın o telefonlar merak ediyorum
yani hangisini söylüyosun bi tavsiyen varsa onu da söyleyebilirsin

Uruloki

Uruloki

Üye
bence sgs2 sonuçta 3d hala gereksiz bence anca sinemada

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi
ne yani çok kayıp olur mu

anılbaran

anılbaran

Üye
htc bence iyidir

__xXx__

__xXx__

Üye
arkadaşım 3d yi bi kenara bırak htc her şekilde s2 yi ezer sen bence madem para sçyn git de htc al

boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım 3d yi bi kenara bırak htc her şekilde s2 yi ezer sen bence madem para sçyn git de htc al

bunun parayla alakası yok aldığım zaman en iyisini alıp çok idare etmek istiyorum aynı hesaba gelicek bide sen o kadar eminsin yani htc den nedir seni bu fikre iten

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
nalcam22

nalcam22

Üye
madem çok idare edeceksi n o zaman 3 dyi al çünki gelecek 3 dli olcak :D

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum karşılaştırma videolarını izlersen sgs2 nin htc yi patakladığını görürsün ki ekran çözünürlüğünün farkını unutmamak gerek htc sistemle donanımı uyumlu yapamıyor sorun orda yoksa daha güçlü bir cihaz

nalcam22

nalcam22

Üye
uroloki pataklama kelimesini kullanma banlanabilirsin.

boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi
madem çok idare edeceksi n o zaman 3 dyi al çünki gelecek 3 dli olcak :D
ama arkadaşım darty de evo yu elime alma fırsatım oldu 3d yi çok yetersiz yapmışlar onu alsam da fazla faydası olmaz gibi

'Patron

'Patron

Üye
ozaman gs2 al madem

__xXx__

__xXx__

Üye
ama arkadaşım darty de evo yu elime alma fırsatım oldu 3d yi çok yetersiz yapmışlar onu alsam da fazla faydası olmaz gibi
bak arkadaşım htc malzeme kalitesi olarak ve sistem olarak bir numaradır benim fikrime göre başkasının fikri beni ilgilendirmez ayrıca birçok telefoncuya sordum yüzde 80 i iphone samsung ve nokia a karşı(lgyi araya sokmadılar bile) htcyi önerdiler pazar payı yüksek ve performansı yüksek cihazlar evet pahalılar ama telefoncular buna değeceğini söylüyorlar sen darty teknosa vs buradaki adamları dinleme onlara kalsa bana dediklerine göre iphone bile çöküşte onların bişiden çaktığı yok htcyi eline aldığın zman kaliteyi hissedersin

----------Eklendi @ 12:16:57 ---------- Yazıldı @ 12:15:51 ----------

ayrıca htc evo3d deneme amaçlı çıkmış bi cihaz internetten araştır htc 3dli modellerin gelmeye devam edeceğini belirtmiş yakında en kalitelisini yaparlar

boroborox

boroborox

Üye
    Konu Sahibi

bak arkadaşım htc malzeme kalitesi olarak ve sistem olarak bir numaradır benim fikrime göre başkasının fikri beni ilgilendirmez ayrıca birçok telefoncuya sordum yüzde 80 i iphone samsung ve nokia a karşı(lgyi araya sokmadılar bile) htcyi önerdiler pazar payı yüksek ve performansı yüksek cihazlar evet pahalılar ama telefoncular buna değeceğini söylüyorlar sen darty teknosa vs buradaki adamları dinleme onlara kalsa bana dediklerine göre iphone bile çöküşte onların bişiden çaktığı yok htcyi eline aldığın zman kaliteyi hissedersin

----------Eklendi @ 12:16:57 ---------- Yazıldı @ 12:15:51 ----------

ayrıca htc evo3d deneme amaçlı çıkmış bi cihaz internetten araştır htc 3dli modellerin gelmeye devam edeceğini belirtmiş yakında en kalitelisini yaparlar
bilgi için :tşk:

Uruloki

Uruloki

Üye
aynen yani kimseyede hakaret yok gayet şöyle yazayım o zaman inceleme videosunu izleyince sgs2 daha başarılı fakat donanım olarak htc daha güçlü bir cihaz ama borobox ın dediği gibi 3D ne htc evo 3D de ne de lg optimus 3d de oturmuş değil gereksiz bir teknoloji onun yerine 4K ya önem vermeliler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt