insan gözü kaç megapixel

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lolaman

lolaman

Üye
arkadaşlar demekki bu insan gözü süper bir şeymiş odaklanmada var gözümüzde o da süper :D

birmot

birmot

Üye
birde ırklara görede bu değişir :ehe çekik gözlü ve küçük gözlülerin görüş açısı daha küçük olur o yüzden pikseli küçülür büyük gözlülerin artar:naughty:
işte megapiksel canavarı kadın

lolaman

lolaman

Üye
kadının gözü 690 megapixel :D

..butteRfly..

..butteRfly..

Üye
    Konu Sahibi
ıy, korktum resimden :S gerçek mi ne o :S

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
panpa ben sol gözüm HQ sağ gözüm HD sanıyodum :D

enginzz

enginzz

Üye
way be demek uzaylılar bu yuzden goruyoruz:ehe

Dafny

Dafny

Üye
Vovv :D :tşk:

enginzz

enginzz

Üye
calıstırma ısınee gırmeyelı kuzum :D

lolaman

lolaman

Üye
gökyüzünü mavi görüyoruz çünkü gözümüzün sınırı o kadar daha uzak bir şeyi göremeyiz bu garip bilgiyide ekliyim :D

technoshark

technoshark

Üye
gözünün alabildiğini görüyor olması epey bir piksel olduğunun kanıtı zaten (: bilgi için teşekkürler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
gökyüzünü mavi görüyoruz çünkü gözümüzün sınırı o kadar daha uzak bir şeyi göremeyiz bu garip bilgiyide ekliyim :D

Bilmiyordum gerçekten :)

Yaw şu gözün megapikselini, yenileme hızını vs. neyle ölçüyorlar????

Dampierre

Dampierre

Üye
526 abartı bence en azından bana göre abartı, benimkisi olsa olsa 70 falan olur, yoksa mercekmi tozlandı

----------Eklendi @ 17:45:34 ---------- Yazıldı @ 17:44:00 ----------

zaten atmosfer 1 metre kalınlıkta birşey, buda onun kanıtı :D nerden buldun bu bilgiyi :D külliyen yalan :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Dampierre'ye katılıyorum. Madem gözümüzün görme sınırı var. Yıldızları nasıl görüyoruz? Gerçi yıldızların ışıkları dünyaya ulaşıyor. Gözün görme sınırını test etmeleri biraz zor değil mi? Işıksız bir ortam olacak ama ışıksız ortamda da göz zaten birşey göremez.

..butteRfly..

..butteRfly..

Üye
    Konu Sahibi
ben bilmem :D onların yalancısıyım, öyle yazıyordu bi yerde bende öyle sandım :D

enginzz

enginzz

Üye
peki zeki mürende bizi görecek mi:D

enginzz

enginzz

Üye
kesin gorur o zman :D

enkazcı

Üye
kuşkusuz :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt