En Cok Hangi S^3 lü cihaz kullanılıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

En Çok Hangi S^3 lü cihaz kullanılıyor?

• N8

Kullanılan: 85 49.7%
  • C7-00

Kullanılan: 52 30.4%
  • C6-01

Kullanılan: 31 18.1%
  • E7

Kullanılan: 2 1.2%
  • E6

Kullanılan: 1 0.6%

• Kullanılan toplam oy
    171
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
En Cok Hangi S^3 lü cihaz kullanılıyor?
Daha önce açıldımı bilmiyorum arkadaşlar ama en cok hangi s^3 lü nokia kullanıcısı var forumda merak ettim iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: ozggurr ve Amaru Shady

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Anket açsaydın keşke.

N8.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kendi telefonum diye söylemiyorum ama C6-01 de son ucuzluktan sonra atağa kalkıp koltuğa kurulmuş olabilir. :good:

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
Kendi telefonum diye söylemiyorum ama C6-01 de son ucuzluktan sonra atağa kalkıp koltuğa kurulmuş olabilir. :good:

evet benimde aklıma öyle geldi fiyat acısında baklırsa diğer telefonlara göre fiyat acısından daha ideal

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Evet hepsiburada.com' da en çok satan Nokia cihazı C6-01 şu an.

WebStyle

WebStyle

Üye
Türkiye genelinde ölçüm yapılırsa tahminime göre C6-01 ve N8-00 dır..

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
Evet hepsiburada.com' da en çok satan Nokia cihazı C6-01 şu an.

evet ama yinede ben açmama rağmen bu kesin bi sonucu göstermeyecektir :) forum içi kullanıcıları arasında belirleyici olur cogunlugu bulmak amacıyla :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
sadece tek bir forumun tek bir bölümüne bakarak en çok hangi symbian 3 kullanıldığına kanaat getirmek yanlış.
birde ankette X7 neden yok?

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
sadece tek bir forumun tek bir bölümüne bakarak en çok hangi symbian 3 kullanıldığına kanaat getirmek yanlış.
birde ankette X7 neden yok?

ben üstte kendimde belirttim arkadaşım forum içi kullanıcılar dedim ve s^3 genel bölümüne açtım bildgm kadarıyla x7 ülkemizde yok henüz :)

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
ultrayer6

ultrayer6

Üye
ben üstte kendimde belirttim arkadaşım forum içi kullanıcılar dedim ve s^3 genel bölümüne açtım bildgm kadarıyla x7 ülkemizde yok henüz :)

forumda x7'li arkadaşlar vardı ankaradaydı yurtdışından mı getirdiler acaba :hmmm

SilentOne

SilentOne

Üye
olabilir

Lenneth

Üye
N8 kullanıcı daha çok gibi duruyor ama genellikle C7 görüyorum sokakta insanların elinde..

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi

forumda x7'li arkadaşlar vardı ankaradaydı yurtdışından mı getirdiler acaba :hmmm

onu bilmiyorum ama burada henüz x7 yok

----------Eklendi @ 00:30:39 ---------- Yazıldı @ 00:28:00 ----------

N8 kullanıcı daha çok gibi duruyor ama genellikle C7 görüyorum sokakta insanların elinde..

bende n8 :D yani burası kesin sonuc vermez bir kez daha belirtym sadece maxicep s^3 bölümüne giren arkadaşların tabi buraya oy verirse görmek istedim tabi sizde görürsünüz böylelikle :)

Artles

Artles

Üye
c6 01 kullanıyorum ama n8 dedim.

catdog136

catdog136

Üye
1 aya c6-01 dolacak heryer.. Fiyatının aşırı ucuz olması ve şu anna zımbırtısının gelmesiyle herkeste olacak.. 5800 gibi nokianın standart satış politikaları :D

pRime.

pRime.

Üye
N8'i çok sık görüyorum sağda solda, baya bi n8 var yani.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
hmm evet

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
1 aya c6-01 dolacak heryer.. Fiyatının aşırı ucuz olması ve şu anna zımbırtısının gelmesiyle herkeste olacak.. 5800 gibi nokianın standart satış politikaları :D

o politikayı bi arada samsung yapıyordu hemen hemen tüm telefon firmaları yapmak da ister hem reklam hem sürüm :) bknz : e 250 bi ara herkezin elinde vardı belediye dağıtmış gibiydi...:D

N8'i çok sık görüyorum sağda solda, baya bi n8 var yani.

banada öyle geliyo prime bildgm kadarıyla pembeside cıkmış türkiyeye gelirse rehabet görebilir ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt