En Cok Hangi S^3 lü cihaz kullanılıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

En Çok Hangi S^3 lü cihaz kullanılıyor?

• N8

Kullanılan: 85 49.7%
  • C7-00

Kullanılan: 52 30.4%
  • C6-01

Kullanılan: 31 18.1%
  • E7

Kullanılan: 2 1.2%
  • E6

Kullanılan: 1 0.6%

• Kullanılan toplam oy
    171
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polluxea♪

polluxea♪

Üye
C7 olmadıgı kesinnn :oke: N8 tabi ki :alkis

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bir kaç aya c6-01 onde olacak cunku c7-00 den tek farkı boyutu ama fazlasıda var cbd var sonra n8 kamerasıyla geciyo e6 e7 klawyeyle fakat c6-01 iyi bir alternatif .:good:

uribaju

uribaju

Üye
Bir kaç aya c6-01 onde olacak cunku c7-00 den tek farkı boyutu ama fazlasıda var cbd var sonra n8 kamerasıyla geciyo e6 e7 klawyeyle fakat c6-01 iyi bir alternatif .:good:
c6 da nfc yok ayrıca ekranı c7den küçük fiyatı düşük olduğu için alıcısı çok olabilir

kartal3x

kartal3x

Üye
c6-01

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

c6 da nfc yok ayrıca ekranı c7den küçük fiyatı düşük olduğu için alıcısı çok olabilir
NFC var diyorsun ve ekranı daha büyük diyorun 0.3 inc cok mu fark etcek 102 106 ekran gibi birşey ve c6-01 de cbd war gunes ısıgı altında bile ekranı süper parlıyor ve ele çok iyi oturuyor hiç eline almadın sanırım .

nadir_89

nadir_89

Üye
n8 olabilir şuanda ama nokia 5800 ı piyasada nasıl ucuzlatıp yaydıysa aynı politikayı c6-01de uyguluyor tahminim s^3 c6-01 ile daha çok ceplere girecek ben kısa bir süre önce 24 ay garantisi duran 2. El c6-01 imi 450 tlye aldım 5800 vardı onuda 300 e sattım bu fiyata alınabilecek en güzel telefon bence

uribaju

uribaju

Üye
NFC var diyorsun ve ekranı daha büyük diyorun 0.3 inc cok mu fark etcek 102 106 ekran gibi birşey ve c6-01 de cbd war gunes ısıgı altında bile ekranı süper parlıyor ve ele çok iyi oturuyor hiç eline almadın sanırım .
Türkiye'ye gelir gelmez inceledim merak etme bana göre küçük geldi 5800ı andırdı başkasına göre güzel gelebilir tercih meselesi

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Ben C7 Kullanıyorum. N8 Daha Çok Kullanılıyor, Sanırım.

valent

valent

Üye
Bende c7 kullanıyorum ve çevremde hep n8 görüyorum.Tasarım olarak c7 önde tabi zevk meselesi

cokonat_arda

Üye
N8 .

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
x7 nin gelmesiyle talep oraya kayabilir belleli telefonlarla birlikde ekran büyüklüğü ve annalı gelişi avantaj olabilir...

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes bence tasarım olarak N8 daha karizma duruyo :naughty: tabii dedigin gibi,zevk meselesi :oke:

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
zevkler ve renkler tartışılmaz o biyana tahminim doğru cıktı sıralama doğru cıktı :) ama 1 2 ay içerisinde c6-01 ile n8 yer dğiştrebilir :D

Maxxi-co-roy

Maxxi-co-roy

Kapalı Hesap
c7.......c7

mcrunner

mcrunner

Üye
acmana gerek yok tabikide n8

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
valent

valent

Üye
C7 incelik zariflik şıklık hafiflik ve tasarımın bir araya gelmesiyle oluşan mükemmel bir cihaz kendi telefonum diye söylemiyorum ama tasarımda şimdilik başka tanımam :alkis

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Dünyanın en iyi tasarımına sahip telefonu N8 S3 ler arasında lider olabilir ama bugüne kadar 3-5 kişide anca gördüm bulunmaz hint kumaşı mübarek :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
c6 01 :naughty: darty den 550 liraya aldım :d:

maxifunk

maxifunk

Üye
C7 Forever

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt