En Cok Hangi S^3 lü cihaz kullanılıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

En Çok Hangi S^3 lü cihaz kullanılıyor?

• N8

Kullanılan: 85 49.7%
  • C7-00

Kullanılan: 52 30.4%
  • C6-01

Kullanılan: 31 18.1%
  • E7

Kullanılan: 2 1.2%
  • E6

Kullanılan: 1 0.6%

• Kullanılan toplam oy
    171
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

birmot

birmot

Üye
N8 daha çok :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde cewremde n8 i çok görüyom die arkadaşa da aldı buqun n8 çocuqa dedim ki neden aldın abi dedi camera hdmı çıkısı var bu yuzden aldım hmm dedim peki otg yi biliyn mu yok bt ile klavye fare baqlayabiliyon mu dedim yok en onemmli anna nedir dedim one dedi adam sen git n8 i sat bir adet 1100 ve foto makinası aldedim neden dedim 2gün takıl bnle anlarsın dedim 2 gün su nokia neymiş annletim sonra ada anna sını belle sini gorecek :D

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
bnde cewremde n8 i çok görüyom die arkadaşa da aldı buqun n8 çocuqa dedim ki neden aldın abi dedi camera hdmı çıkısı var bu yuzden aldım hmm dedim peki otg yi biliyn mu yok bt ile klavye fare baqlayabiliyon mu dedim yok en onemmli anna nedir dedim one dedi adam sen git n8 i sat bir adet 1100 ve foto makinası aldedim neden dedim 2gün takıl bnle anlarsın dedim 2 gün su nokia neymiş annletim sonra ada anna sını belle sini gorecek :D

bence hiç aklına sokmasaydın adamın :D kanına girdin günahı senin boynuna :) şimdi uyandırdın böyle oda takip etmeye başlarsa vah haline :D cogu kullanıcı da bilinçsiz ya dedigin gibi kamera sına alıyolar benimde karşı komşumda var n8 hala pr 1.0 kullanıyo bana getiriyo arada oyun program yüklemek istedigi zaman :D

Nokia-C7

Üye
ama en karizmatik olanı C7 :)

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi

evet yenimi anladın :d: :d: :d:

yok yakıştıramadm o kadar süredir forumda üyesin binbaşı olmuşsun 3192301 tane mesaj yazmışsın böyle dalga geçerekmi 3192301 tane mesaj yazdın :S biraz ciddiye al beğenmediysen konuyu alay etme insanlarla gereksizse konu zaten kilitlenir itirazım yok :S

distakjo

distakjo

Üye
n8 dir bence. Ama eğer n8 ile c6-01 aynı zamanlarda çıkmış olsaydı n8 fiyat farkından geride kalırdı. Ama takdir edersiniz ki nokianın en çok ön sipariş alan cep telfonu n8 dir. Anketimiz de yüzde 50 nin üstünde ezici bi üstünlükle beni doğrular nitelikte.

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
N8 veya C6-01 :)

aydnzara

Üye
n8 :oke:

TheORCUN

TheORCUN

Üye
bence hiç aklına sokmasaydın adamın :D kanına girdin günahı senin boynuna :) şimdi uyandırdın böyle oda takip etmeye başlarsa vah haline :D cogu kullanıcı da bilinçsiz ya dedigin gibi kamera sına alıyolar benimde karşı komşumda var n8 hala pr 1.0 kullanıyo bana getiriyo arada oyun program yüklemek istedigi zaman :D
ya sen ne diyosun. Telefona belle yüklemiştim bi ara. 2 tane 20li yaşlarda çocuk birinde C7 birinde N8 var, güzel tema setup yanındaysa yollar mısın dedi :Dtema degil bu diyince de benim telefonuma sahte dediler :D otobüsten inmek zorunda kalmıştım. (sesli gülerim) :ehe:

pRime.

pRime.

Üye
ya sen ne diyosun. Telefona belle yüklemiştim bi ara. 2 tane 20li yaşlarda çocuk birinde C7 birinde N8 var, güzel tema setup yanındaysa yollar mısın dedi :Dtema degil bu diyince de benim telefonuma sahte dediler :D otobüsten inmek zorunda kalmıştım. (sesli gülerim) :ehe:
:kop2:

uribaju

uribaju

Üye
net bir sonuç vermez ama bu aralar ben de c7 yi sık görmeye başladım anna'dan dolayı olabilir

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi

ahahaha :)

serinaga

serinaga

Üye
Son durum aşağıdaki gibi. N8 başı çekiyor hemen ardında da C7 geliyor ...

N8 37 48.68%
C7-00 28 36.84%
C6-01 10 13.16%
E7 1 1.32%
E6 0 0%

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
C7 :oke:

pta123

pta123

Üye
    Konu Sahibi
Gurkan911

Gurkan911

Üye
Daha çok yeni gelmesine rağmen şu sıralar E6 atağa geçmiş durumda, bende demesi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt