telefonumu güncelleyebilirmiyim????????????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asperea

Üye
    Konu Sahibi
telefonumu güncelleyebilirmiyim????????????
ben telefonumu yurtdışından almıştım anna güncellemesi henüz türkiyeye gelmedi ama ben şuanda oviden güncelleyebilirmiyim???
ayrıca bi sorum daha olacak face den nasıl sohbet edebirim bi program varmı sormuşken bi tane daha sorayım symbian 3 için facewarp benzeri yüz yamultma uygulaması varmı iphone de görmüştüm çok zevkliydi çok soru sordum galiba:hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
1)Evet yurtdışından alanlar, eğer o ülkenin güncellemesi çıkmışsa OVİ'den yükleyebiliyor.
(Ama yükledikten sonra telefon dilin ingilizce v.s olabilir haberin olsun)

2)Programın adı yanlış hatırlamıyorsam: Fmobi (Ovi Store'da yada google'dan bulabilirsin)

3)Bilgisayarda o tarz yüz şekli değiştirme/yamultma programlarıyla uğraşmıştım bir dönem ama telefonda hiç araştırmadım. Vardır muhtemelen.
(Bu sorunu telefonunda o tarz program yüklü olan yada internette karşılaşmış olan bir arkadaş yanıtlayacaktır sanırım)

Emre-45

Emre-45

Üye
nimbuzz ile de facebook sohbet kullanabilirsin

asperea

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: bide o uygulamayı bulabilsem çok iyi olacak çok eylenceli ve basit bi uygulamaydı

----------Eklendi @ 18:57:31 ---------- Yazıldı @ 18:54:45 ----------

bunun gibi biseydi:hmmm

burak506

burak506

Üye
:tşk: bide o uygulamayı bulabilsem çok iyi olacak çok eylenceli ve basit bi uygulamaydı

----------Eklendi @ 18:57:31 ---------- Yazıldı @ 18:54:45 ----------

bunun gibi biseydi:hmmm
eğlenceliye benzio

aliriza90

Üye
C6-01 'a sahipsin. Bu telefonda Ugulamalarda Foto düzenleme programı var. Orada resim ekranı geliyor. Resim seç, daha sonra bir menü gelecek ekrana. Orda, menüde "Eğlence" yazısı var. Ona gir orada istedigin gibi yamult yüzleri :))

uribaju

uribaju

Üye
C6-01 'a sahipsin. Bu telefonda Ugulamalarda Foto düzenleme programı var. Orada resim ekranı geliyor. Resim seç, daha sonra bir menü gelecek ekrana. Orda, menüde "Eğlence" yazısı var. Ona gir orada istedigin gibi yamult yüzleri :))
ayen bende bunu diyecektim

SilentOne

SilentOne

Üye

ana bilmiyodum yha bunu s60v5 den s^3 e geçince baya cahil kalmışım yha

Nokia-C7

Üye
nimbuzz ile de facebook sohbet kullanabilirsin

kesinlikle katılıyorum nimbuz bu konuda süper hem türkce hemde bir çok sosyal paylaşım siterini topluyor bir arada herkesle konuşabiliyorsun.
tabi en güzel özelliklerinden biride ücretsiz :)

oviden indir kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt