merdobilal
Üye
Yurtdışı Samsung galaxy s3
Merhaba arkadaşlar dün akşam bi tane samsung galaxy s3 aldım yurtdışından çıkışlı aslında cok ucuza geldi 700 tl gibi bi rakam fakat şöyle bir sorunu vardı telefonda play strore yani android market bulamadım onun yerine çinçemi japoncamı artık çözemediğim bi android market vardı programın ismi de mm telefonun root lanmış olacagından şüpheliyim daha önce root lu telefon görmediğim için kesin birşey söylemek istemiyorum size ekran görüntülerini paylaşacağım saten telefon şuan ingilizce ve çince dil destekli imei kaydı yapılmadı.bu telefonu normal türkiyedeki s3 ler gibi yapmam mümkün müdür sizce yani android marketi olan türkçe destekli ve türkiyedeki hatları destekleyecek şekilde ayarlayabilme ve ayarlabilme şansım varmı bunu merak ediyorum öyle bi durum yoksa telefonu geri iade edecem.Yardımlarınızı bekliyorum
ana menüden görünüm:h t t p: / / d 1 2 1 1 . h i z l i r e s i m . c o m/13/l/g 1 g 5 l . p n gandroid markette söyle:h t t p://d 1 2 1 1. hizliresim .c o m /13/l/g 1 g 67 . p n g
ana menüden görünüm:h t t p: / / d 1 2 1 1 . h i z l i r e s i m . c o m/13/l/g 1 g 5 l . p n gandroid markette söyle:h t t p://d 1 2 1 1. hizliresim .c o m /13/l/g 1 g 67 . p n g