Nokia 701 mi Nokia N8 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia 701 mi, Nokia N8 mi?

• Kullanılan toplam oy
    336

Lenneth

Üye
701

cardanadam

cardanadam

Üye

adam 701'in n8'e göre o kadar artısını saydı liste yaptı.
sana dedi ki şimdi sen say n8'in 701'e göre artılarını.
senin verdiğin cevaba bak :kop: :kop: :kop:

yalanmı gözünüzü açın biraz ya nokia bir yandan verirken diyer yandan alıyor bu yeni çıkacak telefonlarda sırf dikkat dağıtmak başka bir şey değil

forbidden5

forbidden5

Üye
701 nfc cbd cpu ram rom olarak önde n8 hdmi 12mp sizce hangileri daha önemli ? Bence 701 bi adım önde duruyor n8 e bide tasarımı ekleyebilirm artı olarak şahsi görüşüm..

MoonLife01

MoonLife01

Üye
701 nfc cbd cpu ram rom olarak önde n8 hdmi 12mp sizce hangileri daha önemli ? Bence 701 bi adım önde duruyor n8 e bide tasarımı ekleyebilirm artı olarak şahsi görüşüm..

Kardeşim 701 de Kamera yok gibi konuşuyorsun...

_ardaa

_ardaa

Üye
rom ne zaman özellik oldu, rom işletim sisteminin saklandığı bellektir 10gb'da olsa 512mb'da olsa farketmez nfc'li cihazlarda 1gb olmasının sebebi nfc yazılımıdır.

Hiçbiri diğerinden üstün değil eksileri artıları var birbirlerine göre.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Bir bildikleri varki Romu cogaltıyolar...

forbidden5

forbidden5

Üye
aslında arz talep meselesi ikiside iyi telefon kimin hangisine ihtiyacı varsa onu alır her ikisininde artıları eksileri var ikisinin arasında seçim yapmak zor ama ben olsam 701 i alırdım ama n8 dede aklım kalırdı açıkcası

pRime.

pRime.

Üye
Rom'un hala telefonu hızlandırdığını iddia edenler var ya şaka gibi. :d:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kim idda ediyor:aha:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
olsun kardeş + bir özellik yinede :)

_ardaa

_ardaa

Üye
Rom işte budur :kop:

powerlogy

powerlogy

Üye
Telefonunda bayanı mı olur :)

cardanadam

cardanadam

Üye
hıım telefonun açılış logosu bile + olmuş artık eller yok onun yerine artılar çıkıyormuş

Lenneth

Üye

Bir :zuhaha: da benden

Rom'un ne olduğunu bilmeden, Rom'u yüksek telefon hızlıdır demek cahilce.

Sadece okunabilir bellek ( : Read-only Memory, ROM). ROM, bilgisayarlarda ve diğer elektronik aletlerde kullanılan bir depolama birimidir. gibi yazılıp silinebilen bir depolama birimi değildir. ROM içeriği sadece üretim anında yazılır. Kullanıcının kendi isteği doğrultusunda programlanamaz.

cardanadam

cardanadam

Üye
Kardeş öle birşeymı dedık :D

ama sizde telefonu öyle yaptınızki telefon sanki artı şekli alıyor n9 desen tek çekirdek 701 bilmiyorum oda tek çekirdeklimi benim size anlatmaya çalıştığım nokia bir telefon çıkartırken bir yandan özellik eklerken bir yandan özellik çalması

uribaju

uribaju

Üye
hala hafızayı sıkıntı edenler var "hafıza kartı" diye birşey var duydunuz mu? çok fantazileriniz var deve ile cüceyi bir tutmak gibi yapmayın şimdi donanım falan da demeyin hdmı tek artısı bana kalırsa onu da herkes kullanamıyo tv çıkışı yetecek düzeyde..

----------Eklendi @ 09:16:47 ---------- Yazıldı @ 09:11:06 ----------

he bu arada siz nokia 801in tasarımına da süper dersiniz :ehe

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
ya millet bakın şimdi.
tasarımı karıştırmayalım hiç, ben 701 güzel diyorum başkası n8 diyor o ayrı mesele,
tasarım görecelidir.

701:
işlemci, ram, gpu, ekran kalitesi, işletim sistemi, nfc

n8:
fotoğraf kalitesi, hdmi

böyle değil mi? böyle işte birbirlerine üstünlükleri.

Üst Alt