usb on to go kablosu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asperea

Üye
    Konu Sahibi
usb on to go kablosu?
arkadaşlar bu kabloyu nereden bulabilirim? fiyatı ne kadardır? ayrıca herhangi bir program yüklemek gerekiyor mu kullanabilmek için?

_ardaa

_ardaa

Üye
Program yüklemen gerekmiyor Nokia Shop'larda vardır sanırım bizde kutudan çıktığı için bilmiyorum ama yanılmıyorsam orjinali 25tl gibi bir şeydi.

asperea

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler 25 biraz pahalı gibi bir kablo için:hmmm

mfb2

mfb2

Üye
tak çalıştır

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
_ardaa

_ardaa

Üye
Orjinal kablolar daha doğrusu orjinal tüm parçalar pahalı maalesef ama orjinalden de şaşmamak gerekir diye düşünüyorum.

deadlydesire

deadlydesire

Üye
bir günde geldi gittigidiyordan sipariş vermiştim...süper bişey cidden tavsiye ederim herkese 17.90+3.25 kargo...ancak sahibinden.com da 14.60 a vardı ama güvenemedim :)

Quaresma53

Quaresma53

Üye
ben bakırköyden aldım valla orjinal kutusunda çalışıyor gayette güzel 15 lira nokia shop da yoktu :S şaşırdım iyikide yokmuş başka bi nokia shopa baktığımda bana 35 lira gibi bi fiya söyledi :S

slant1111

slant1111

Üye
sahibinden e bende gvenemedm..

Kedi Yavrusu

Üye
ne güzel bi şey la bu usb otg :tebessüm:

ozggurr

ozggurr

Üye
bosuna mi vurguladik bir sene once usb otg'yi bu forumda... bakin daha yeni ne guzel birseymis diyenlerimiz cikiyor... dahan niceleri daha cikacak...

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
tavbiy

tavbiy

Üye
bu kabloyu kesinlikle orjinal olarak kullanmanızı tavsiye ederim. nedeni: kablo özel yapım olup içinde mini bir chip barındırmaktadır. dolayası ile içinde bulunan chip sayesinde ucunda hiç bir sey takılı olmasa bile kabloyu tele taktıgınızda. kabloyu otamatik olarak algılıyor. kablo içinde bulunan devre takılan usb ürünün algılanmasını saglıyor. orjinal ürün yerine piyasada üreticisi belli olmayan bu kabloyu kullanırsanız sarj yatagına donanımsal arıza yaptırma ihitmal yüksek olur. çünkü bildiginiz üzere bu kabloyu destekleyen modellerin Can alıcı girişi ve hepimiz için en önemli yeridir. üreticisi belli olmayan CA-157 (benzeri) serisi kablonun içindeki CHİP'in üreticisi de belli degildir. UNUTMAYIN......

çook para verip aldıgınız ürünü ucuz kabloya degişmeyin orjinal kullanmaya özen gösterin...

fasilyeee

Üye
ben sahibinden.com dan aldım 15 lira ya 3-4 ay oldu hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim....Telefonum nokia c7

Quaresma53

Quaresma53

Üye
bu kabloyu kesinlikle orjinal olarak kullanmanızı tavsiye ederim. nedeni: kablo özel yapım olup içinde mini bir chip barındırmaktadır. dolayası ile içinde bulunan chip sayesinde ucunda hiç bir sey takılı olmasa bile kabloyu tele taktıgınızda. kabloyu otamatik olarak algılıyor. kablo içinde bulunan devre takılan usb ürünün algılanmasını saglıyor. orjinal ürün yerine piyasada üreticisi belli olmayan bu kabloyu kullanırsanız sarj yatagına donanımsal arıza yaptırma ihitmal yüksek olur. çünkü bildiginiz üzere bu kabloyu destekleyen modellerin Can alıcı girişi ve hepimiz için en önemli yeridir. üreticisi belli olmayan CA-157 (benzeri) serisi kablonun içindeki CHİP'in üreticisi de belli degildir. UNUTMAYIN......çook para verip aldıgınız ürünü ucuz kabloya degişmeyin orjinal kullanmaya özen gösterin...
ben 15 liraya aldim ama takinca o dedigin olay bendede oluyo bu orjinalligini mi gosteriyo anlamadim ? eger oyleyse ndn nokia shopta 20 lira daha pahali satiyolar

gt22

gt22

Üye
bir günde geldi gittigidiyordan sipariş vermiştim...süper bişey cidden tavsiye ederim herkese 17.90+3.25 kargo...ancak sahibinden.com da 14.60 a vardı ama güvenemedim :)

sahibinden deki kaliteli ve orjinal gerçekten ben kefilim.Kendim bizzat aldım kullanıyorum arkadaşlar benim tel c7 sorunsuz kullanıyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde alıcam yha su okul işllerini halledem bi

rtrte

Üye
ne çipi la kabloda çip mip yok milleti korkutma biliip bilmeden

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
yok chip ama tabiki de her zaman orjinal ürün kullanın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt