Huawei ideos x5 mi?Galaxy gio mu?

Sponsorlu Bağlantılar

nonamex

Üye
Huawei, Turkcell T10 nunda yapımcısıydı. Gayet iyi işler çıkartıyor.

Ocean258

Ocean258

Üye
Lg optimus me de alabilirsin aslında,fiyat olarakta uygun tasarım olarakta güzel telefon. uygun bi fiyata smartphone almayı dusunen biri için guzel bı tercıh oldugunu dusunuyorum. bı bak istersen. android 2.2 froyo sanırım işletim sistemide.. hangısını alacaksan hayırlı olsn sımdıdenn

samety500

samety500

Üye
Aynı Sorunları Bende yaşıyorum :) . Fakat kararımı Gio'dan yana kullanacağım galiba .

Sana kendimce haklı sebebler sunmak istiyorum .

Huawei X5 Marka ve Model Türkiye için çok yeni bir model, içinde her ne kadar android 2.2 olsa da root etmek , yada ne biliyim o telefonu modem olarak kullanarak pcden internete girmek, bunları henüz yapabilecek durumda değiliz,çünkü telefon yeni bilgi & Tecrübe oldukça az. Benim tercih etmeme durumum bu idi.

Ancak telefon hiçte yabana atılır cinsten de değil hani :aha: Dokumatik ekranı olsun,rami olsun işlemcisi olsun bence gayet iyi. Belkide Ben yanılıyorumdur.İleride çok büyük bir kitleye sahip olur,I-Phone,HTC gibi ün yapar sağlamlığına sağlamlık katar.

Ama yinede karar senin :) .
aynen katılıyorum sana :D aynı sorunları bnde yaşadım

hülya_özkan

Üye
Ben x5 i ik haftafir kullanıyorum flash player var die almıştım ama hiç bi işe yaramio videolari acmio laf olsun die koymuşlar ayrıca kamerada yaramaz ben pismanim alacak arkadaşlara duyrulur

av.AK

av.AK

Üye
1haftadır kullanıyorum. flashı kötü diyen arkadaşlar yanılıyor. cok rahat netten canllıtv izleyebiliyorsun 720p videoyu netten kasmadan sayfada açabiliyor. yanlış bilgilendirmeyin

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
1haftadır kullanıyorum. flashı kötü diyen arkadaşlar yanılıyor. cok rahat netten canllıtv izleyebiliyorsun 720p videoyu netten kasmadan sayfada açabiliyor. yanlış bilgilendirmeyin
720p ? iPhone 4 mü aldın? :allalla:

Ocean258

Ocean258

Üye
nokia ilemi yapabılıyorsun bunları ? :allalla:

lcax31

Üye
huawei ideos x5 nokia değil kardeş markası huawei işte =)

ozifb

Üye
benim arkadaş ideos x5 aldı çok memnun kendimde inceledim ilk başta samsung ace alacaktım kararımı ideos tan kullanıyorum hem ekran açısından hem de 512ram den forumda okudum herkez bu telefona çin malı diyip geçio turkcell-vodefone markalı wın ları telefonları ve modemleri yapan marka benim açımdan güzel bir tel.

Ocean258

Ocean258

Üye
galaxy gio cok daha guvenılır bı telefon huawei ne oldugu bellı degıl cın malı.. ıyı dıyence cok kotu dıyende.. ama ben senınyerınde olsam bıldıgımı aldırdım :) ılla ıkısınden bırısınde karar kıldıysan galaxy gio al derım.. ama lg optimus me'ye de bı bak.. benım eskı telefon android 2.2 froyo var ondada wifi hızı,tasarımı, ekran kalıtesı ve parlaklıgı super

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
huawei ne ya en çakma çin malı

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
huawei çok tanınmış bir marka .neden bizim halkımız herkeze aynı gözle bakar :@

onurgunay35

onurgunay35

Üye
huawei ne ya en çakma çin malı

Bende çok merak ettim huawei ideos x5 in orjinali hangisi acaba bunu satıp onu alıcam.Çin malı telefonların hepsinin sar değeri yüksek olur ama ideos x5 in sar değeri 0.34 W/kg . Bide diğer telefonlardan örnek göstereyim.
-Sony Ericcson Xperia X10 Mini Pro: 1.55 W/kg
-Motorola Droid X: 1.43 W/kg
-Galaxy Gio Sar Değeri:0.791W/Kg Anlamışsındır umarım.

cmsx73

Üye
İdeos x5 diyenler için soruyorum öyleyse.. Madem telefonda yok yok, neden basit bir fm radyosu yok?Başta gelen android ürecisi olan marka bir radyo mu yapamıyor?

Türkiyede ota boka herşeye vergi istedikleri için fiyatı artırmamak adına olabilirmi birader bişeyleri araştırında konuşun biraz :)

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Abi manyakmısınız siz ya adamın biri gelir 5530 der
Biri gelir tanınmamış marka der samsung güveni gio al der
Yuh artık ya
Huawei 3g modem t10,t20 vodafone telefonları yaptı
Mediamarkta gelmez diye düşünüyorum
Tabikide x5 flash desteği yeter diyorum
Kamera vs. muhteşem bir cihaz
Fiyat Perfonmas Kralı:ehe

onurgunay35

onurgunay35

Üye
İdeos x5 diyenler için soruyorum öyleyse.. Madem telefonda yok yok, neden basit bir fm radyosu yok?Başta gelen android ürecisi olan marka bir radyo mu yapamıyor?

Radyo var ama Türkiye'de çalışmıyor 2.3 ile destek gelecektir.

orkunakbal

orkunakbal

Üye
ben gio aldım başta beğenmemiştim sonra bu forumu buldum oyun falan yükledim sonra dokunmatik ekranı beni uçurdu :kop:

Üst Alt