aynen katılıyorum sanaAynı Sorunları Bende yaşıyorum. Fakat kararımı Gio'dan yana kullanacağım galiba .
Sana kendimce haklı sebebler sunmak istiyorum .
Huawei X5 Marka ve Model Türkiye için çok yeni bir model, içinde her ne kadar android 2.2 olsa da root etmek , yada ne biliyim o telefonu modem olarak kullanarak pcden internete girmek, bunları henüz yapabilecek durumda değiliz,çünkü telefon yeni bilgi & Tecrübe oldukça az. Benim tercih etmeme durumum bu idi.
Ancak telefon hiçte yabana atılır cinsten de değil haniDokumatik ekranı olsun,rami olsun işlemcisi olsun bence gayet iyi. Belkide Ben yanılıyorumdur.İleride çok büyük bir kitleye sahip olur,I-Phone,HTC gibi ün yapar sağlamlığına sağlamlık katar.
Ama yinede karar senin.
aynı sorunları bnde yaşadım720p ? iPhone 4 mü aldın?1haftadır kullanıyorum. flashı kötü diyen arkadaşlar yanılıyor. cok rahat netten canllıtv izleyebiliyorsun 720p videoyu netten kasmadan sayfada açabiliyor. yanlış bilgilendirmeyin

basmatikmiiNokia 5130 XM al kardeş süper telefondur basmatik ekranı seni uçurur![]()

Nokia 5130 XM al kardeş süper telefondur basmatik ekranı seni uçurur![]()
2 tane al anca öyle uçurur
ılla ıkısınden bırısınde karar kıldıysan galaxy gio al derım.. ama lg optimus me'ye de bı bak.. benım eskı telefon android 2.2 froyo var ondada wifi hızı,tasarımı, ekran kalıtesı ve parlaklıgı superÇakmaysa.. bu huawei ideos x5'in orjinali hangisi söyler misin? orjinalini alıcamda..huawei ne ya en çakma çin malı
huawei ne ya en çakma çin malı
İdeos x5 diyenler için soruyorum öyleyse.. Madem telefonda yok yok, neden basit bir fm radyosu yok?Başta gelen android ürecisi olan marka bir radyo mu yapamıyor?

İdeos x5 diyenler için soruyorum öyleyse.. Madem telefonda yok yok, neden basit bir fm radyosu yok?Başta gelen android ürecisi olan marka bir radyo mu yapamıyor?