Huawei İdeos X5 ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoss

hoss

Üye
DH.comdaki huawei X5 in videosunu izlee.. ya ben telefonu kötülemiyorum asla onu bende alacak oldum vazgeçtim. netten almaya güvenemedim... Gio nunda var eksiklikleri yok degiL...ama gioyuda siz küçümsüyorsunuz gioda 500 TLnin(turkcell indirimden yararlandım)karşılıgını en iyi şekilde veriyor...Gio 550 TL ama huawei 570 TL arasındaki çok fark var diyorsunuz oo farkları 20 TL gibi bir para ilemi karşıladı !!?? bence aralarında birbirlerini ezecek kadar fark yok... ikiside en iyi F/P...
gio yu küçümsediğim filan yok , ben genelde herkese x5 ve gio öneriyorum bu fiyat aralıgında alınabilcek en iyi telefonlar:oke:

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

Ocean258

Ocean258

Üye
uygun fiyata kaliteli bi smartphone arıyorsun kardes sanırım.. gercı herkesın aradgı budur :) ben 1 ay once lg optimus black aldım tavsıye ederım sana.. tasarımı hızı ve şarj süresi gayet güzel..

onurgunay35

onurgunay35

Üye
uygun fiyata kaliteli bi smartphone arıyorsun kardes sanırım.. gercı herkesın aradgı budur :) ben 1 ay once lg optimus black aldım tavsıye ederım sana.. tasarımı hızı ve şarj süresi gayet güzel..

Optimus black güzel cihazda bizi aşıyor dostum.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
600 lira max fiyatımız.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Arkadaşlar telefonları bugün itibariyle aldık çok güzel cihaz gerçekten almak isteyen herkese öneririm.

halit255

halit255

Üye
Sen huawei x5 al keyfine bak gio ile arasında cok fark var 5mp kamera HD kalite gercekden zaten 1 dakikalik video 56 MB cekiyor kamerasi cok iyi ledflash var ekrani genis mukemmel ekran goruntusu var 480x800 cozunurluk daha ne olsun avi divx filimleri HD 720 filmleri com Rahat izleyebiliyorsun sadece android marketten rock player indirmen gerekiyor sonra flash destegi sorunsuz calisitor HD oyunlari oynatiyor arkadasim Gio Alma derim pisman olursun

thebackkk

Üye
3 ay olmuş konu açılalı çoktan adam almış alacağını :P

coacoa

Üye
hortladı konu bende yazim bişeyler bu 2 telefon arasında kalıp edios x5 almayan telefondan anlamıyodur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt