hayatta en kordugunuz anlardan birisi sizce nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enginzz

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
hayatta en kordugunuz anlardan birisi sizce nedir?
benim en kortugum an balık yakalarken elıme yılanın dolanmasıydı ve on nasıl telasla kactım yılanın nasıl elımden attım anlamadım

Dafny

Dafny

Üye
Bir gece saat 4 , su içmeye kalktım. Salondan sonra mutfak geliyor. Annem salondaki dolabın kapağını açmış , açık kapağın üstüne de montunu asmış . Ben karanlıkta öyle görünce hayalet zannettim:aha:

:ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1703541
enginzz

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
ıyı wala dusup bayılmadın ben olsaydım hemen hayalet evcılarını cagırırdım:ehe

Dafny

Dafny

Üye
Valla hemen koşup ışığı yaktım :D Aslında ışık da hemen dolabın yanında , nasıl cesaret ettiysem :D

Masha

Masha

Üye
Fenerbahçe BJK maçında inönüye gitmemdi :)

Mert

Mert

Üye
Babamla Bjk Ankaragücü maçına metroyla gidiyorduk. Metro tamamen ankaragüçlü. Üzerimde formam ve kabanım:D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
Bir gece saat 4 , su içmeye kalktım. Salondan sonra mutfak geliyor. Annem salondaki dolabın kapağını açmış , açık kapağın üstüne de montunu asmış . Ben karanlıkta öyle görünce hayalet zannettim:aha:

:ağlarım:

öyle anlar çok sık ve korkutucu oluyor gerçekten :ehe

ahmetc503

benim en korktuğum an: odamda oturmuş yeni telefonumla oynuyodum sonra sesler geldi baktım odamın penceresinin ordan geliyo (pencerem balkona açılıyo) sonra birkaç saniye korku içinde cama baktım sonra beyaz bişey geçti ben bi bağardım alllaah diye sonra koştum perdeyi açtım bi baktımki kediymiş hemde gece saaat 2 gibi ve karanlık oda ne biçim korkmuştum:d:

pelın_

okadar çokki:)
ama en yakın zaman da olan bişeyı anlatıyım
antalyadan iatanbula yarısmaya gelmıştık aynı odada arkadaşım gizemle kalıyodum manyak gece yatarken bacaklarını havaya kaldırmıs ben uyandım aman allahım oda karanlık zaten yatakta bırı oturuyo sandım çok korkmustum ya:)

__xXx__

__xXx__

Üye
benim en çok korktuğum an kuzenimin şaka maksatıyla arabayı çalma numarası yapmasıydı 1 dklık işim var diye stop ettirmeden arabadan indim eve girdikten sonra arabanın hareket ettiğini duydum döndüğümde yoktu babama nasıl hesap verecektim onu düşüne düşüne evden uzaklaştım o gece eve gitmemeyi bile düşünüodum ama sonra babam arayıp olayı anlatınca rahatladım

enginzz

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
nasıl bı an bu ya kuzum walla gızem arkadasında bıseler var kesın

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
En korktuğum 8 yaşındayken parkta oynarken üzerime doğru k-9 koşması

enginzz

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
bu daha kotu ya sen nasıl kurtuldun o kopekten

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Kaydırağa çıkmıştım :d

birmot

birmot

Üye
ilki 7 yaşındayken havuzda boğuldum son kez suya batarken ölcem diye korkmuştum içimden mustafa ölüyosun galiba dedim sonra bir el beni tutup çıkardı ikincisi arabayla 160 la giderken kaza yaptım araba pert oldu takla atarken ödüm b..... karıştı

42aragorn

42aragorn

Üye
Kuzenlerle korku hikayeleri anlatıyorduk kucuk kardeşimde uyanmış bize doğru geliyordu hepimz altmza sçmştık :D

enginzz

enginzz

Üye
    Konu Sahibi
8nyasındayken kaplıcalara gıtmıstık ve ben orda bogulma tehlıkesı gecırmıstım kendıme geldıgımıde eve gıdek dıye bagırıyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt