mertcb
Üye
C6-01 mı İdeos X5 mi ?
Arkadaşlar böyle bir konu daha var ama android ve symbian fanlarının kavgalarıyla son bulmuş bana bu 2 ürünün eksilerini ve artılarını söylebilecekler var mı ? Benim bildiklerim
C6-01 için konuşursak
8 MP kamera konulmuş ama AF olmadığı için tabiki bayağı bir eksiklik oluyor.
Symbian işletim sistemi için yeterli sayıda oyun ve uygulama yok.
Bunlar eksi yönleri artı yönleri ise USB ile ilgili bir özellik varmış direkt usb takıp kullanılıyormuş ve ekranın amoled olması.
Huawei ise eksi yönleri olarak marka, kamerası gerçek 5MP değil.Ve ekranı normal tft ekran
Artıları ise flash player (ama 800 mhzde nasıl çalışır bilmiyorum) android ile birçok oyun ve uygulama desteği.
Sizce hangisi daha iyi bir seçim olur ? Amacım oyun uygulama ve internet. Bunları duyan herkes direkt Huawei der ama genel özelliklerde önemli yani sadece oyun içinde cep telefonu değiştirmicem sadece oyun olsa alırım psp yeter
C6-01 için konuşursak
8 MP kamera konulmuş ama AF olmadığı için tabiki bayağı bir eksiklik oluyor.
Symbian işletim sistemi için yeterli sayıda oyun ve uygulama yok.
Bunlar eksi yönleri artı yönleri ise USB ile ilgili bir özellik varmış direkt usb takıp kullanılıyormuş ve ekranın amoled olması.
Huawei ise eksi yönleri olarak marka, kamerası gerçek 5MP değil.Ve ekranı normal tft ekran
Artıları ise flash player (ama 800 mhzde nasıl çalışır bilmiyorum) android ile birçok oyun ve uygulama desteği.
Sizce hangisi daha iyi bir seçim olur ? Amacım oyun uygulama ve internet. Bunları duyan herkes direkt Huawei der ama genel özelliklerde önemli yani sadece oyun içinde cep telefonu değiştirmicem sadece oyun olsa alırım psp yeter

Oda bu iki cihazın 720P videosuyla giderilir diye tahmin ediyorum.
Ama mp3 taşımasanda olur idare edersin telefonla çok da kötü değildir mp3 kalitesi