Telefon Tavsiyesi C6-01 mı İdeos X5 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 mı İdeos X5 mi ?
Arkadaşlar böyle bir konu daha var ama android ve symbian fanlarının kavgalarıyla son bulmuş bana bu 2 ürünün eksilerini ve artılarını söylebilecekler var mı ? Benim bildiklerim
C6-01 için konuşursak
8 MP kamera konulmuş ama AF olmadığı için tabiki bayağı bir eksiklik oluyor.
Symbian işletim sistemi için yeterli sayıda oyun ve uygulama yok.
Bunlar eksi yönleri artı yönleri ise USB ile ilgili bir özellik varmış direkt usb takıp kullanılıyormuş ve ekranın amoled olması.
Huawei ise eksi yönleri olarak marka, kamerası gerçek 5MP değil.Ve ekranı normal tft ekran
Artıları ise flash player (ama 800 mhzde nasıl çalışır bilmiyorum) android ile birçok oyun ve uygulama desteği.
Sizce hangisi daha iyi bir seçim olur ? Amacım oyun uygulama ve internet. Bunları duyan herkes direkt Huawei der ama genel özelliklerde önemli yani sadece oyun içinde cep telefonu değiştirmicem sadece oyun olsa alırım psp yeter :naughty:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
valla ben c6 01 den memlunum kamerası yakın çekim yapmadıgın sürece süper çekiyor hızı ekran kalitesi özellikle dokunmatik kalitesi süper hemen algılıyor ben memlunum şarzıda ortalama 2 gün gidiyor telefonumdan çok iyi iyiki c6 01 almışım huawei yi bilemem :hmmm

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Arkadaşım valla böyle konular çok var hepsindede tartışma çıkıyor.Oyun uygulama internet diyosun bu konuda android her şekilde üstün düşünme bile pişman olmayacağına emin olabilrsin.

By.OgLcN

Üye
ideos x5 tabikide :)

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
valla ben c6 01 den memlunum kamerası yakın çekim yapmadıgın sürece süper çekiyor hızı ekran kalitesi özellikle dokunmatik kalitesi süper hemen algılıyor ben memlunum şarzıda ortalama 2 gün gidiyor telefonumdan çok iyi iyiki c6 01 almışım huawei yi bilemem :hmmm
Kardeş yakın çekim tabiki önemli benim için ama çok da kafaya takcak bir şey değil kamera fotoğraf makinem zaten var kompakt bana yetiyor video biraz kötü ama :ehe Oda bu iki cihazın 720P videosuyla giderilir diye tahmin ediyorum.
Arkadaşım valla böyle konular çok var hepsindede tartışma çıkıyor.Oyun uygulama internet diyosun bu konuda android her şekilde üstün düşünme bile pişman olmayacağına emin olabilrsin.
Kardeş zaten senle çok konuşuyoruz artık huaweinin tüm özelliklerini biliyorum nerdeyse kullanmadan kullanmış oldum :naughty: Zaten müziğimi telefonda dinleyemem anladım ki 5800dan başkası yalanmış müzik için C6-01 bile kullandım müzik kötü huaweininki daha da kötüdür eminim o yüzden güzel bir mp3 alcam video,internet,oyun ve uygulama işlerimi görmesi lazım yani.

nalcam22

nalcam22

Üye
C601 e usb bağlanmıyor hdmı çıkışı yok

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
C601 e usb bağlanmıyor hdmı çıkışı yok
Var diyorlar usb on the go diye bir özelliklik büyük ihtimal huawei alcam yanına da iyi bir mp3 tabiki telefonun müzik çaları yetersiz gelirse :ehe

asperea

Üye
usb on to go özelliği var ama kablo kutudan çıkmıyor kendin alacaksın 25 tl gibi bişeymiş

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Kardeş yakın çekim tabiki önemli benim için ama çok da kafaya takcak bir şey değil kamera fotoğraf makinem zaten var kompakt bana yetiyor video biraz kötü ama :ehe Oda bu iki cihazın 720P videosuyla giderilir diye tahmin ediyorum.

Kardeş zaten senle çok konuşuyoruz artık huaweinin tüm özelliklerini biliyorum nerdeyse kullanmadan kullanmış oldum :naughty: Zaten müziğimi telefonda dinleyemem anladım ki 5800dan başkası yalanmış müzik için C6-01 bile kullandım müzik kötü huaweininki daha da kötüdür eminim o yüzden güzel bir mp3 alcam video,internet,oyun ve uygulama işlerimi görmesi lazım yani.

O zaman ideos x5 ve bide mp3 al :)

asperea

Üye
bence 5800 ın üstüne ıpod touch al.............5800 + ıpod touch4 :iphone4:aha:

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
bence 5800 ın üstüne ıpod touch al.............5800 + ıpod touch4 :iphone4:aha:
Ya taşıma konusu ? gittiğim her yerede touch taşınmaz ki :D Ama mp3 taşımasanda olur idare edersin telefonla çok da kötü değildir mp3 kalitesi :ehe

kpln04

kpln04

Üye
sonuçta konser vermiceksin kendin dinlicen

----------Eklendi @ 23:40:01 ---------- Yazıldı @ 23:37:34 ----------

bide c6-01 tvye bağlanıyor x5te de böyle bi olay var mı?

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Evet şu tvye bağlanma olayı bana da lazım ama bağlanmıyor sanırım :S

fireman87

fireman87

Üye
X5 kamerada başarısız. c6-01 daha iyidir kamera açısından ..

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Eee ama internet, uygulama ve oyun, kişiselleştirme konularında ideos iyi benim için daha önemli şeyler ama c6-01in de iyi olan özellikleri var
malzeme kalitesi gerçekten iyi kamera uzaktan çekcekseniz iyi AF yok maleseff :S Ayrıca işletim sistemi bence ölü bi sistem oyun konusunda.
Bada os bile spiderman gangstar tarzı oyunları çıkarmış symbian hala duruyor :S

fireman87

fireman87

Üye
Stabil'de nokia daha iyidir aslında ama sen yenilik istiyosun, x5 seni paklar.

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Evet aslında hep isteğim ios kullanmak nedense ama bütçe konusunda sıkıntı :S İphone 5 nasıl olcak acaba ya ipod touch 5g de aynı olur zaten :D

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
genemi seeennnnnnnnn :ehe x5 x5 her konnda aynı cvbı yazdım deminde yazdım bak paran değerli madem öyle fiyat performansı en iyi olanı al yani ideos x5 :yuru

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
genemi seeennnnnnnnn :ehe x5 x5 her konnda aynı cvbı yazdım deminde yazdım bak paran değerli madem öyle fiyat performansı en iyi olanı al yani ideos x5 :yuru
Tamam kardeş kızma ya :D Daha sormam zaten :D Kararımı verdim iphone 5e kadar bekliyorum ne olur ne olmaz. Eğer çok göz dolduran bir şey olmazsa ve tabi maddi durumada bağlı ideos x5 veya xperia neo :D Eğer ip5 çok iyi olursa ipod touchhh :D

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
Tamam kardeş kızma ya :D Daha sormam zaten :D Kararımı verdim iphone 5e kadar bekliyorum ne olur ne olmaz. Eğer çok göz dolduran bir şey olmazsa ve tabi maddi durumada bağlı ideos x5 veya xperia neo :D Eğer ip5 çok iyi olursa ipod touchhh :D

estafurullah ne kızması :D heryerde aynı soruyu sorduğunu görünce kaldım bi an :D ip5 i hiç bkleme bn fiyatını söyliyim 1399 - 1499 dolar arası olucak fiyatı kesinleşti aşaı yukarı 2000 - 2500 tl civarı olucak ... senn bütçeyi baya bi aşar yani :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt