600 TL lik telefon önerisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Elektr0

Elektr0

Üye
Samsung Galaxy Ace

bllfurkanu

bllfurkanu

Üye
cok fazla özellikli telefon aramıyorsan.C5-03 android değil ama güzel bir telefon kamerası 5 mp

blackaid

blackaid

Üye
ideos x5,wildfire vodafone kampanyası var

XER01

XER01

Üye
Ideos X5

WarMaster666

WarMaster666

Üye
birde motorola defy'a bak istersen. ben en kısa süre içerisinde almayı düşünüyorum

Elektr0

Elektr0

Üye
Samsung galaxy Ace

mstf_l

mstf_l

Üye
İdeos x5 dusunebilirsin fiyatına gore en iyi androidlerden biri

__xXx__

__xXx__

Üye
cok fazla özellikli telefon aramıyorsan.C5-03 android değil ama güzel bir telefon kamerası 5 mp
adam 600 tlm var dio c5-03 e neden para versin gitsin c6-01 alsın madem 600 lirası var ayrıca arkadaş android olursa iyi olur demişsin bi ideos x5 e bak önerenler sonuçta boşuna önermiyor bi türkcell bayisine git bazılarında test telefonları oluyor oradan bi dene

Dampierre

Dampierre

Üye
sağlamlık istiyorsan c6-01, oyun istiyorsan ideos x5

__xXx__

__xXx__

Üye
niye c6-01 dede gayet güzel oyun oynanıyor asphalt 6 angry bird pes 2011 bunu gibi oyunları hiç kasmadan oynayabiliyorum ben

05ender05

05ender05

Üye
hazır telefonlardan konu açılmışken 500 liraya kadar mp si ii olan bi dokunmatik telefon önerirmisiniz?

St*

St*

Üye
Galaxy Fit-gio veya Türkcell t20

Ocean258

Ocean258

Üye
Üstüne az bırsey daha ekleyebılırsen lg optimus black'e bakalbılırsın aradıgın ozellıklerın hepsı var.. kullanıyorum gayette memnunum.. tasarım ekran kalıtesı,şarj süresi ve wifi hızı bence en one cıkan ozellıklerı.. tavsıye ederım bakmanı .. fıyatına gore en ıyı smartphonelardan

• Beğen
Tepkiler: technoshark