600 TL lik telefon önerisi?

Sponsorlu Bağlantılar

harun22

harun22

Üye
    Konu Sahibi
600 TL lik telefon önerisi?
Dokunmatik ekran en az 3"
3g
kamera en az 5 mpx
Wi-fi
Android olursa iyi olur ama olmasa da olur.

Bütçe 550-620 tl arası önerilerinizi bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

technoshark

technoshark

Üye
üstüne biraz daha katma imkanın varsa daha güzel son sistem android 2.2 işletim sistemine sahip smartphone alabilirsin bence

harun22

harun22

Üye
    Konu Sahibi
ne kadar mesela ? ve model söyleyebilirmisin?

azure_tr

Üye
SAMSUNG galaxy ace

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
harun22

harun22

Üye
    Konu Sahibi
Güzel tel. ama burada biraz pahalı (çanakkale) Sony ericsson vivaz düşünüyorum Türkiye ye ne zaman geleceğini biliyormusunuz?

spongemert

spongemert

Üye
Samsung Galaxy Fit :yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

technoshark

technoshark

Üye
benim yapacağım öneri biraz daha ekstra ilave yapmanı gerektirecekti. ki bu senin işini rahat rahat görebileceğin smartphone olucaktı ... 600 den biraz daha fazla olması lazım 950 civarı desem ? sana ağır gelir sanırıım :)

eğerki sana ağır gelirse şöyle yapalım Optimus Me yada Optimus One ? hangisini beğenirsen diyeyim.. de one tavsiye ederim özellikle

emreilhans

emreilhans

Üye
bence SE nin android li tellerine bakma. şahsi fikrim :) çünki arayüz fazla sürükleyici değil htc ve samsung gibi :) evet ace'ler güzel ikinci ellerine bak istersen. veya HTC ' nin WİLDFİRE modeline bak bi. aklıma sadece bu geliyor. kolay gelsin valla zor iş :D :D

• Beğen
Tepkiler: 61semih
harun22

harun22

Üye
    Konu Sahibi
950 TL çok ağır gelir. LG lere baktım fakat kameraları düşük bana uymuyor. Sony Ericsson u5i Vivaz ın geliş tarihi öğrensem cok iyi olcak.

technoshark

technoshark

Üye
yani tahmin ettim ki ağır geleceğini. O zaman HTC Desire Hd ? sana uyarmı ?

harun22

harun22

Üye
    Konu Sahibi
Dalga mı geçiyorsun fiyatı 1200 lira desire hd nin onu alacak bütcem olsa hiç durmam zaten .

technoshark

technoshark

Üye
Htc al diyecektim kusura bakma :) htc desire değil :) htc modellerine bak manasında diyecektim ellerim otomatik yazmış :)

silver021

silver021

Üye
htc wildfire yada samsung galaxy gio ya bakabilirsin.
700 yada 750 yapabilirsin temizinden wave 1 yada wave 2 bulabilirsin.

emreilhans

emreilhans

Üye
bence galaxy'nin minklerine bakmalısın.ikinci elleride düşün.ama htc wildfire doğru tercih olabilir :oke:

işlemci hızı, güncelleme,kasa kalitesi ve bataryasına dikkat et :) gerisi sende :D not:ama htc'nin işlemci hızı biraz düşük :)

Kefelon

Üye
galaxy gioooooooo

hoss

hoss

Üye
vivaz ın ne zaman gelecegi belli degi, galaxy gio tavsiye ederim cektiği resimler oldukca iyi :oke:

oguzkedek

Üye
galaxy fit nasıl arkadaşlar

hoss

hoss

Üye
güzel ama ekran çözünürlüğü düşük gio ya göre

harun22

harun22

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım vivaz ı bekleyeceğim internetteki sitelerde 600 lira civarında . Ama güvenmediğim için internetten almak istemiyorum. Umarım uygun bir fiyatla gelir.

61semih

61semih

Üye
gio ekran cozunurlugu parlaklıgı ve ıslemcı gucuyle 550 tl cıvarında alabılecegın en kalıtelı ve şık telefondur lg optımus one sı felanda guzel fakat ıslemcı hızından olsa gerek ıkısınıde denıyen arkadaslar gio yu daha akıcı buluyor.
gio + ıslemcısi,gorünüşü,ekran kalıtesı ve 2.el olarak elden cıkarmada daha ustun + olarakta 50tl daha ucuz ve teknosanın ınternet sıtesınden alırsanda 50 tl hedıye cekı verıyorlar! bence kaçırma

• Beğen
Tepkiler: emreilhans