Arkadaşlar kesin ve net Anna konusu buyrun ..

Sponsorlu Bağlantılar

by_mecho

by_mecho

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kesin ve net Anna konusu buyrun ..
Nokıa da çalışan bi yakınım var bütün herkesın ısyanını dile getirdim arkdaşlar dedim bütün nokıa kullanıcıları neredeyse bu güncellemeyi bekliyor herkesden her ülkeden daha fazla bizimkiler takip ediyor dedim. Oda şuan kesın ve net kimse bir şey söyleyemez onun üzerinde sorunsuz bir güncelleme olması için hala bir kaç çalışma devam ediyor dedi . Sana kesın bir tarih veremem ama en fazla eylülün ilk haftasına kadar beklersiniz dedi.

PriZm

PriZm

Üye
doğrudur sorun nokia da değil.

Türkiye'de neden bu kadar geç kaldı zannediyorsunuz Türkiye'deki GSM operatorleri anna ya uyumsuzluk yapmış onları düzeltmeye çalışıyorlar:)

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Arkadaşım Hafta Sonuna Kadar Gelicek . Bizim Konuştuklarımız Da Nokia Çalışanı .

_ardaa

_ardaa

Üye
doğrudur sorun nokia da değil.

Türkiye'de neden bu kadar geç kaldı zannediyorsunuz Türkiye'deki GSM operatorleri anna ya uyumsuzluk yapmış onları düzeltmeye çalışıyorlar:)

Peki Alman variyantı Anna kullanıcıları neden sorun yaşamadı bu konuda?

arkee

arkee

Üye
ben kararımı verdım turkıyenın cevabı sert olacaktır zirveye koydugumuz gıbı en asagı cekmesınıde bılırız. kambocyaya guncelleme gelecek turkıyeye gelmeyecek baska alternatıflerde var android gıbı

PriZm

PriZm

Üye
Peki Alman variyantı Anna kullanıcıları neden sorun yaşamadı bu konuda?

denemediğim için bilmiyorum. sen görmemişsindir belki ama saat güncellemeleri msj saati sorunu gibi problemler çıkmış:hmmm

zaten forumdada böyle konular dolu

_ardaa

_ardaa

Üye
denemediğim için bilmiyorum. sen görmemişsindir belki ama saat güncellemeleri msj saati sorunu gibi problemler çıkmış:hmmm

zaten forumdada böyle konular dolu

Saat sorunu Alman versiyonu olduğu için global saat sistemi sorunu var onu da GMT+3 yapınca düzelir mesaj sorunu olanı görmedim.

Neden savunmaya geçtiğini de anlamadım Anna'yı sen geliştirmiyorsun ya:)
Birde hergün için ayrı bir şey uydurdular, ilk arayanlara 22 temmuz da gelecek dendi sonra 23 oldu sonra GSM sorunu dediler sonra Türkçe karakter sorunu dediler sonra Menü sorunu dediler, bunlar hep arayanlara söylenenler
yani ortada bir sorun varsa bu sanırım beceriksizlik sorunu olsa gerek.

• Beğen
Tepkiler: Qiwah, iatis ve polluxea♪
ALpeRTunGa_

ALpeRTunGa_

Üye
alakası yok gsm operatoruyle falan. Gsm ıle ilgili tek kısmı nokia dan gelen yeni guncelleme mesajıdır. Ha dıyeceksınız kı operator ınternet uzerınden gormeye engel olur, o işte yaş. Internet iletişim kuralı denen bi olay var istedigini engellesin operatör bunu engelleyemez, tıpkı pc gibi. Degiştir dns adresini dal ortama bukadar basit. Attıkları yalan bini gecti, daha 3 gün önce söyledim eylüle sarkacagını. Sarkmasa bile haftasonunu bekleyecegimiz kesin. O yuzden kimse moralini bozmasın baska seylerle ilgilensin. Ha taviz vermek istemiyosak sesimizi duyuralım diyosak hergün arayalım nokiayı, ve bıraktıgımızı soyleyelım s3 ü. Adamların amacı zaten belli maemo gibi. Az düsünceli davranın lütfen. Ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen diyen nokia ya koy postayı sal ipini gitsin. Ben bile vazgecicem sonunda.

• Beğen
Tepkiler: moscow89

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:d::d::d::d::d:
komedi filmine döndü valla

Emre-45

Emre-45

Üye
Arkadaşlar neden hala beklediğinizi anlamış değilim. Yükleyin annayı. Ben yükledim kullandım şimdi belleyi yükledim müthiş bişey. Böyle giderse belle de seneye gelir herhalde ama şimdiden yüklü :D

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaşlar neden hala beklediğinizi anlamış değilim. Yükleyin annayı. Ben yükledim kullandım şimdi belleyi yükledim müthiş bişey. Böyle giderse belle de seneye gelir herhalde ama şimdiden yüklü :D

bütün millet ovi ye takmış durumda:D veya navifirmde euro2_turkey bölümüne

yani herkez orjinallik istiyor:)

_ardaa

_ardaa

Üye

Sende GSM sorunu mesaj sorunu falan var mı?

pta123

pta123

Üye
arkadaşlar ben 22.08.2011 tarihinde mail attım
"[Message:symbian^3 anna işletim sistemi geçtiğimiz günlerde başta avrupa ve asya ülkelere geldi nokianın % 50 pazarını oluşturan türkiyeye henüz gelmiş bulunmamakta. Bu konu hakkında siz nokia destek hattı olarak kesin bir gün verebiliyormusunuz. Eğer verebiliyorsanız iyi olur 4 aydır bu güncellemeyi bekliyorum. İyi Günler...]"

bugun aradılar beni
"Değerli müşterimiz,
Bugunki görüşmemiz sonrasında hizmet kaydınız kapatılmıştır. Farklı sorularınız, yorumlarınız ve dilekleriniz için lütfen bizimle irtibata
geciniz.
Nokia Hizmet Hattı
uĞUR
Teşekkürler"

konusmadan sonrada bu mail gelmiş otomatik bi mail ama konusmadan geçenleri söyleyim
kesin bi tarih yok boşuna bu hafta demeyin eylülün ilk haftasına kadar her hangi bi gün gelebilir dediler...

ankaraliserhat

ankaraliserhat

Üye
imam osurursa cemaat ne yapsın her nokia destek hattıyla konusana aha bugun gelıyo ahanda yarın öglen ovide diyolar milleti şebek yaptılar

tavbiy

tavbiy

Üye
₪₪₪₪₪₪₪₪₪ sadece bekleyecegiz hepsibu ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

mirzasinan

mirzasinan

Üye
sabreden derviş :ehe

polluxea♪

polluxea♪

Üye
walaa alman annasında tek bi sorun yookk..saat problemi yasayan arkadaslar saat güncellemesini kapatsnlar bska bi sıkıntıları olmaz...msj sorunu neyms onu anlamadmm ?? bn yükleyeli 4 gün oldu 4 günde 1000 msj attm bnamsın demyo makine... ;)

SilentOne

SilentOne

Üye
laa bune yha bi güncelleme yha bn belleyi düşünemiyom yha

karasahinemre

Üye
walaa alman annasında tek bi sorun yookk..saat problemi yasayan arkadaslar saat güncellemesini kapatsnlar bska bi sıkıntıları olmaz...msj sorunu neyms onu anlamadmm ?? bn yükleyeli 4 gün oldu 4 günde 1000 msj attm bnamsın demyo makine... ;)

mesaj sorunu dedikleri iletim raporlarında saat 1 sa geriden geliyor aynı şekilde gelen mesajda mesaj bilgilerine bakarsan saat 1 saat geridir

Üst Alt