15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
bayramdan sonra telefon alıcaklara annalı gelme ihtimali var

painkler

Üye
Arkadaslar bende yurt dısında aldım usa den ama bende gozukmuyor bu anna denılen anasını belledıgım guncellemesı

SilentOne

SilentOne

Üye
aslında ilk once abd e gelmesi gerekmezmi nokia bile abd i türkiye ile bir tutuyo :)

painkler

Üye
Bılmıyorum kı kardesım telefonumu yurt dısından aldım dıyen bır suru kısı var guncellemeyı ovıden yaptım dıye msj atıyorum ozelden cevap vermıyorlar malesef

mfb2

mfb2

Üye
herşey değişti sitede annalı oldu bi telefonlar kaldı biri çıksada yetkili ağızdan açıklama yapsa neyden kaynaklanıyor bu gecikme..

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen biri ole açıklama yapsa süper olucak

----------Eklendi @ 13:21:37 ---------- Yazıldı @ 13:21:16 ----------

navirimde nokia care kapalı :D

ugur6565

ugur6565

Üye
az önce destek hattını aradım bugün yarın diyor en kısa zamansa gelecegini söylüyor:vur

SilentOne

SilentOne

Üye
inanma onlara sen o sana 1 saat sonra der bakarsın 1 ay geçmiş söversin

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaslar bende yurt dısında aldım usa den ama bende gozukmuyor bu anna denılen anasını belledıgım guncellemesı

ABD'de de henüz çıkmadı. Nokia Avrupa sitesinde okumuştum.
Onlar da bizim gibi bekliyorlar.

mertdeveci2

mertdeveci2

Üye
Sizi bilmem ama ben bidaha ASLA nokia telefon almam .ANNA olsun BELLE olsun hiç farketmez önce müşteri memnuniyeti. Telefonu satana kadar , aldık mı ne halin varsa gör ! :off::vur

maxifunk

maxifunk

Üye
Sizi bilmem ama ben bidaha ASLA nokia telefon almam .ANNA olsun BELLE olsun hiç farketmez önce müşteri memnuniyeti. Telefonu satana kadar , aldık mı ne halin varsa gör ! :off::vur
kesinlikle katılıyorum

02samsat

02samsat

Üye
Bu nokianın yaptığını anlamak mümkün değil. Gerçekten uyum nedeniyle mi yoksa cihaz satmak için böyle yapıyor mu bir türlü anlamış değilim.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
amacı cihaz satmamak :D:D

cardanadam

cardanadam

Üye
mantıklı düşünsenize piyasaya çıkmayan bir telefonun güncellemesini aynı özellikteki telefona gönderse kim alır yeni çıkan telefonları üstelik tek farkı o güncellemeyse şahsen ben almam

----------Eklendi @ 16:46:01 ---------- Yazıldı @ 16:42:49 ----------

nokia çok büyük hata yapıyor teşke yeni çıkacak telefonlarda güncelleme farkı yerine donanım farkı olsaydı o zaman bu güncellemeyi bu kadar bekletmek zorunda kalmazdı

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen

mertdeveci2

mertdeveci2

Üye
Nokia Müşteri Hizmetleri bu ayın ortasına kadar yayınlancak dedi yorum sizin... :angry:

SilentOne

SilentOne

Üye
yha inanmayın siz onlara

forbidden5

forbidden5

Üye
mantıklı düşünsenize piyasaya çıkmayan bir telefonun güncellemesini aynı özellikteki telefona gönderse kim alır yeni çıkan telefonları üstelik tek farkı o güncellemeyse şahsen ben almam

----------Eklendi @ 16:46:01 ---------- Yazıldı @ 16:42:49 ----------

nokia çok büyük hata yapıyor teşke yeni çıkacak telefonlarda güncelleme farkı yerine donanım farkı olsaydı o zaman bu güncellemeyi bu kadar bekletmek zorunda kalmazdı
bu sebeble olduğunu sanmıyorum c6-01 olan adam gidip sadece anna yüklü diye e6 alırmı almaz yeni telefon alıcak birisinede şu şu modellerede bu güncelleme gelicek diye söylenir zaten biraz araştıran zaten durumdar haberdar olur yani bize güncellemeyi vermeyerek annalı telefonların satılmak istemesi gibi bi mantık yok bence sonuçda hepsi aynı ve herkes bunu biiyor

cardanadam

cardanadam

Üye
bu sebeble olduğunu sanmıyorum c6-01 olan adam gidip sadece anna yüklü diye e6 alırmı almaz yeni telefon alıcak birisinede şu şu modellerede bu güncelleme gelicek diye söylenir zaten biraz araştıran zaten durumdar haberdar olur yani bize güncellemeyi vermeyerek annalı telefonların satılmak istemesi gibi bi mantık yok bence sonuçda hepsi aynı ve herkes bunu biiyor

peki söylesene bana yeni çıkacak telefonların anna güncellemesinden başka ne özelliyi var donanım olarak

SilentOne

SilentOne

Üye
pk fazla deqil

Üst Alt