UndeRqRo.uNd yatmak kelimesi biraz fazlamı kaçmışhayal gibi mekanlar ,kim istemez ki yürümeyi ,o yolda yatarım bile![]()
:...yavaş gel...
...,o yolda yatarım bile
yok hani yatarım değilde o yolda uyurum desen hani direk yatarım...neyse olayı büyümeden bi açıklığa kavuşturduk...yoksa ALLAH korusun bi kaza maza çıkardı...yolda kelimesinden öcne virgül var bak yalnış anlama gelmemesi lazımdı ama![]()
yolun güzelliği vurgulamak için napalım daha :S

yapma midas bu yolda yanlız yürünürmü...UndeRqRo.uNd da bakıyorum birde sana bakıyorum offf offf...cidden çok güzel ,hatta hayal gibi yerler ,tek başıma yürümeyi tercih ederim yalnız,...
:midas'la fikirdeyim özellikle 3. resim tam benlik tek başıma yürüyebileceğim bir yercidden çok güzel ,hatta hayal gibi yerler ,tek başıma yürümeyi tercih ederim yalnız,...

Ya bunların operasyon alanları ile ne benzerliği var Mustafa. Zannedersin ki benim çıktığım gibi 900 rakımlı dağlar. Yalnız, resimlerden biri Foça'yı hatırlattı bana.valla bana kalsa tam tatbikat & operasyon yapılacak yerler
![]()
![]()
![]()
![]()
valla ormanlık alanya ben o açıdan söledim... zaten ALLAH konusun o ağaçların arasına bi girsen bilmiyorum bir daha nasıl çıkacaksın....Ya bunların operasyon alanları ile ne benzerliği var Mustafa. Zannedersin ki benim çıktığım gibi 900 rakımlı dağlar. Yalnız, resimlerden biri Foça'yı hatırlattı bana.

kardeş biz ne güne duruyoruz...maxi bir aile bi gelenek bi kültür bi kardeş değil mi....lütfe şu yanlız kelimesini bir daha bu forumda kulanma:hayir: bi daha uyarmam rehber hocası yaparım...artık uğraşırsın çoluk çocuğun derdiyle...Malesef sevgilim yok yalnızda çekilmez o yollar

sağolasın kardeşkardeş biz ne güne duruyoruz...maxi bir aile bi gelenek bi kültür bi kardeş değil mi....lütfe şu yanlız kelimesini bir daha bu forumda kulanma:hayir: bi daha uyarmam rehber hocası yaparım...artık uğraşırsın çoluk çocuğun derdiyle...![]()
![]()
![]()

allah sevgilimi nasıl biliyorsa öyle yapsın. yazık değil mi bu güzelim yerlere onu götüreyim? kendim gider, babalar gibi pikniğimi yapar ve gelirim![]()