SeVgilinle Burda YürüMek İstemezMisin??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
SeVgilinle Burda YürüMek İstemezMisin??

UndeRqRo.uNd

Üye
hayal gibi mekanlar ,kim istemez ki yürümeyi ,o yolda yatarım bile :)

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yolda kelimesinden öcne virgül var bak yalnış anlama gelmemesi lazımdı ama :pro:
yolun güzelliği vurgulamak için napalım daha :S
yok hani yatarım değilde o yolda uyurum desen hani direk yatarım...neyse olayı büyümeden bi açıklığa kavuşturduk...yoksa ALLAH korusun bi kaza maza çıkardı...:huhu:

__Midas__

__Midas__

Üye
cidden çok güzel ,hatta hayal gibi yerler ,tek başıma yürümeyi tercih ederim yalnız,...

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cidden çok güzel ,hatta hayal gibi yerler ,tek başıma yürümeyi tercih ederim yalnız,...
yapma midas bu yolda yanlız yürünürmü...UndeRqRo.uNd da bakıyorum birde sana bakıyorum offf offf...:ah:

jöly

Üye

perfectlover

Üye
Yürümek istemez miyim hiç? Ama tek başına bir anlamı olmaz.

padme

padme

Üye
super yerler gercekten...

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla bana kalsa tam tatbikat & operasyon yapılacak yerler

:gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :horse:

perfectlover

Üye
valla bana kalsa tam tatbikat & operasyon yapılacak yerler

:gun1: :gun1: :gun1: :gun1: :horse:
Ya bunların operasyon alanları ile ne benzerliği var Mustafa. Zannedersin ki benim çıktığım gibi 900 rakımlı dağlar. Yalnız, resimlerden biri Foça'yı hatırlattı bana.

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya bunların operasyon alanları ile ne benzerliği var Mustafa. Zannedersin ki benim çıktığım gibi 900 rakımlı dağlar. Yalnız, resimlerden biri Foça'yı hatırlattı bana.
valla ormanlık alanya ben o açıdan söledim... zaten ALLAH konusun o ağaçların arasına bi girsen bilmiyorum bir daha nasıl çıkacaksın....:huhu:

perfectlover

Üye
Çıkarım ben çıkarım. Ben ne alanlardan ne arazilerden çıkmışım.

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
Malesef sevgilim yok yalnızda çekilmez o yollar

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Malesef sevgilim yok yalnızda çekilmez o yollar
kardeş biz ne güne duruyoruz...maxi bir aile bi gelenek bi kültür bi kardeş değil mi....lütfe şu yanlız kelimesini bir daha bu forumda kulanma:hayir: bi daha uyarmam rehber hocası yaparım...artık uğraşırsın çoluk çocuğun derdiyle...:bangin: :bottom: :konus:

Caine

Caine

Üye
allah sevgilimi nasıl biliyorsa öyle yapsın. yazık değil mi bu güzelim yerlere onu götüreyim? kendim gider, babalar gibi pikniğimi yapar ve gelirim :)

MagNum

MagNum

Üye
Ohooo 3. Resimde MerdivenLeri Çıkanam Kadar.... Hiç Uraşamam

KimyageR

KimyageR

Kapalı Hesap
kardeş biz ne güne duruyoruz...maxi bir aile bi gelenek bi kültür bi kardeş değil mi....lütfe şu yanlız kelimesini bir daha bu forumda kulanma:hayir: bi daha uyarmam rehber hocası yaparım...artık uğraşırsın çoluk çocuğun derdiyle...:bangin: :bottom: :konus:
sağolasın kardeş :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt