Karasızlık:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
Karasızlık:)
Arkadaşlar yaklaşık bir aydır araştırma yapıyorum lg optimus black alıcaktım ama sar değeri yüzünden vazgeçtim sonra lg optimus 2x e karar verdim ve garantisinin güvenilir olmadığını ve türkiye'ye tam olarak resmi yollardan gelmediği için vazgeçtim:)şimdidi galaxy s2 düşünüyorum sizce galaxy s2 almalımıyım beni rahat 3,5-4 yıl götürebilecek birşeyler arıyorum..

XER01

XER01

Üye
Galaxy S2 sizi 3 sene rahat götürür bence.

Optimus 2X'in performansı bayağı zayıf, ayrıca kullanılan ekran teknolojisini hiç sevmedim.. Bende Optimus 2X', düşünüyordum ama şu video'dan sonra kesinlikle soğudum. Tek çekirdekten bile tokat yiyor web browsing konusunda.

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
ben motorola atrix 4 g öneririm

1 ghz nvidia tegra 2 (süper ötesi bir işlemci.)
1 gb ram
16 gb dahili hafıza
5mp cam
hd 720 p video kaydı (android 2.3 ile 1080p)
parmak izi okuyucu(güvenlik için çok iyi)
4 inch ekran
ve daha fazlası 850-1200 tl ye sıfır bulabilirsin

61semih

61semih

Üye
ben motorola atrix 4 g öneririm

1 ghz nvidia tegra 2 (süper ötesi bir işlemci.)
1 gb ram
16 gb dahili hafıza
5mp cam
hd 720 p video kaydı (android 2.3 ile 1080p)
parmak izi okuyucu(güvenlik için çok iyi)
4 inch ekran
ve daha fazlası 850-1200 tl ye sıfır bulabilirsin
bunun yanında parmak ızı tuskılıdı felan cok guzel telefon kabul ama gs2 ıle aynı degıl tabıkı atrıx bıraz eskıdı fakat f/p olarak gs2 ıle yarışır.

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
bunun yanında parmak ızı tuskılıdı felan cok guzel telefon kabul ama gs2 ıle aynı degıl tabıkı atrıx bıraz eskıdı fakat f/p olarak gs2 ıle yarışır.
Galaxys2 daha eski.bide atrix s2 yi geçer .tegra 2 daha iyi bir işemci rahatlık la oc yapılıyor.ekran olarakta atrixtede samsungun teknolojisi kullanılıyor ve atrixin ekranı daha iyi qhd çözünürlülte.geri kalmış bir teli savunma bence

kemal21

kemal21

Üye
sana şunu söylemeliyim hangi telefonu alırsan al 1 yıl sonra eski teknoloji olacak ve 2 yıl sonra adı tamamen unutulacak
üst segmentte olaylar böyle gelişiyor ne yazık kiöyle 3-4 yıl dayanacak telefon teknoloji olarak yok ama sağlamlık olarak s2 fena değil

adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
Değerlendirmeleriniz için teşekkürler arkadaşlar

Motorola Atrix 4g SAR Değeri: 1,47 W/kg bana yüksek geliyor lg optimus black 1.1 iken vazgeçtim o yüzden motorolaya sıcak bakmıyorum.

birde htc sensation var onun hakkında ne düşünüyorsunuz galaxy s2 ile karşılaştırırsak

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Sar degeri için telefondan vazgeçilmez.Ki bahsi geçen telefonlar da çin malı degil ve sar degerleri düsük.
Htc sensation al madem o 3 sene götürür.Malzeme kalitesi ve donanım açısından.

'Patron

'Patron

Üye
Galaxy s2 çok guzel telefon. almak ıstersen çekınme :oke:

adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
Sar degeri için telefondan vazgeçilmez.Ki bahsi geçen telefonlar da çin malı degil ve sar degerleri düsük.
Htc sensation al madem o 3 sene götürür.Malzeme kalitesi ve donanım açısından.

Benim için en başta sağlık gelir.:)

Galaxy S2 de yoğunlaştım arkadaşlar 2-3 gün içinde fiyatında düşme olurmu Galaxy S2 nin??

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
Değerlendirmeleriniz için teşekkürler arkadaşlar Motorola Atrix 4g SAR Değeri: 1,47 W/kg bana yüksek geliyor lg optimus black 1.1 iken vazgeçtim o yüzden motorolaya sıcak bakmıyorum.birde htc sensation var onun hakkında ne düşünüyorsunuz galaxy s2 ile karşılaştırırsak
Kardeşim 1.47 düşük bir oran .abartma lütfen.RADYOLOJİ okuyorum.radyasyonun küçüğüde büuüğüde kanser yapabilir bunu unutma.s2 ile atrix arasında fazla fark yok . 2 den sonrası zararlı.zaten bizim türk halkı fazla para harcamayı sever.gel beni dinle atrix al hem kasası falanda sağlam en az 4 yıl kullanırsın.çünkü3 yıl önceki motorola teller daha yeni türkiyeye geliyor.hemde şuan us ve uk ta çok dazla kullanılıyor o telller.

----------Eklendi @ 20:15:16 ---------- Yazıldı @ 20:13:39 ----------

fiyatta düşme olmaz olursada en az 7-8 ay sonra

adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun ama atrix 4g düşünmüyorum artık

samsung galaxy s2 ve htc sensation

Okeanus

Okeanus

Üye
gs2

adem-t

adem-t

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 alıcam arkadaşlar son olarak kullanıcıların yorumlarını bekliyorum olumlu ve olumsuz:)

Ocean258

Ocean258

Üye
bende optimus black kullanıyorum bı kanser belırtım yok dostum :)) saka bı yana guzel telefon bence optımus black. ılk cıktıgında aldım.. tasarımı ekran kalıtesı wifi hızı ve şarj suresınden cok memnunum 4 ınc ekranlı telefonlar arasında gayet basarılı bence.. on kamerası 2.0 3G de cok ısıme yarıo..tavsıye ederım..

Masha

Masha

Üye
Optimus Black'in sar değerimi fazla :) 1.27 W/kg fazla diyorsan sana diyecek bişeyim yok. Galaxy S2 iyi bende çok beğeniyorum ama fiyat olarakta değerinden çok daha fazla. Almak istiyorsan Optimus Black'i tavsiye ederim. Fiyat olarakta fiyatına ve donanımına göre gayet başarılı ve 700 NIT LCD ekran parlaklığıyla hiç bir smartphone'da olmayan parlaklığı sağlıyor. Nova Display ekranı cabası. Unutma en iyi ekranı LG yapıyor.

Ocean258

Ocean258

Üye
Galaxy s2 den yaan kullanmıssın tercıhını.. guzel telefon gule gule kullan hocam..

kovaza

Üye
bende samsungu tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt