Htc yada samsung al pişman olmazsın.Symbian kullandığın günlere ağlarsın![]()

beats audio port+ Poweramp+voodoo control + sağlam kulaklık =güzel gider![]()
cihazın fiyatının gs3 ün çıkmasıyla beraber 1.000 tl civarına düşmesini bekliyorum acaba düşer mi ? nede olsa gs3 ü 2.000 tl ye satacak değiller ya zaten gs2 1.500 tl civarında telefoncularda birtane tanıdık 1.350 tl ye veririm dedi gs3 ün çıkmasıyla gs2 nin fiyatları etkilenir mi ?istiyorsan al

o zaman bende bi south park fanı olarak resme talibim izin verirsin deme mehmet![]()
tamam konunun özü kaymasın arkadaşlar gs3 te yapabileceklerimizi gs2 de yapabiliyormuyuz ? Samsung Galaxy SII Android 4.4 ICS den sonrasını desteklemiyecek diyorlar doğrumudur ?hangi link ?Linke tıklayınca başka forum çıktı isim vermiyorum. Ne iş?
Ali paşam kaldır şu imzayı gözüm takılıyor sürekliİlk zamanlarda ne kadar hanım hanımcıktı.Sonradan fena oldu kızımız
![]()
tmm kendin kaşındın
tamam konunun özü kaymasın arkadaşlar gs3 te yapabileceklerimizi gs2 de yapabiliyormuyuz ? Samsung Galaxy SII Android 4.4 ICS den sonrasını desteklemiyecek diyorlar doğrumudur ?
---------- Eklendi @ 13:25:50 ---------- Yazıldı @ 13:25:31 ----------
hangi link ?
---------- Eklendi @ 13:28:32 ---------- Yazıldı @ 13:25:50 ----------
konuyu açarken koyduğum inceleme linkini soruyorsan adamlar 1 saate yakın inceleme yapmışlar böyle bir inceleme yararlı olur diye düşündüm maxicep'te böyle incelemeler olsaydı tabiki maxicep'inkini koyardım !

yine imza kural dışı olursa artık ne diyeyim..Ali paşam kaldır şu imzayı gözüm takılıyor sürekliİlk zamanlarda ne kadar hanım hanımcıktı.Sonradan fena oldu kızımız
![]()