Telefon Tavsiyesi Android OS & Symbian OS Arasındaki Nekadar Fark Vardır ?

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Android OS & Symbian OS Arasındaki Nekadar Fark Vardır ?
Merhaba,Perşembe Gününe Kadar Nokia C6-01 Kullanıyordum Ama Artık Bana Uygulama Eksikliği ve Sistemin Ağırlığı Gına Getirmişti ve C6-01'de flash player olmadığı için youtube.com haricinde video izleyemiyordum ve gittigidiyor'a koyduğum ilan sayesinde cihazımı sattım ve bir miktar param var ortalama 500 TL ile 1.200 TL arasında bir android cihaz almayı düşünüyorum ama t20 de gördüğüm kadarıyla android'in symbian'a göre bazı eksiklikleri var mesela android'de sanırım dosya yöneticisi yok ama bu okadarda önemli bir özellik değil tabiki ama t20 yi 5dk civarında kullandığım için çok fazla özelliklerine bakamadım tabi kimse yanlış anlamasın t20 almayacağım ! ama ben şunu merak ediyorum android os ile symbian os arasında ne kadar fark vardır symbianda yapabildiğim neleri androidde yapamam merak ediyorum kafamdaki cihaz Samsung GS2 Fiyatlarının GS3 ün çıkmasıyla beraber düşeceğine inanıyorum tıpkı gs2 çıktığında gs1 in değerinin düşmesi gibi bekliyorum zaten telefoncularla konuşuyorum peşin 1.350 tl civarından den verebileceklerini söylüyorlar ama dediğim gibi android in symbian a göre ne tür eksiklikleri var buna arayüz v.s dahil merak ediyorum ve cevaplarınızı bekliyorum...

3 Kral arasında bence birinci GS2 ama sensation da güzel gibi duruyor bu iki cihaz arasındada bir yol gösterirseniz sevinirim ;

Admin Arkadaşımız Lütfen Konu Sonucuna Ulaşmadan Konuyu KİLİTLEMESİN kilitlenecek onlarca konu var:off:gitsin onları kilitlesin,Teşekkürler !:tşk:

ve arkadaşlar son olarak gta3'ü oynayabileceğim android cihazlarıda söylerseniz sevinirim...

• Beğen
Tepkiler: BEKIRARSLANCA

BEKIRARSLANCA

BEKIRARSLANCA

Üye
s2 güzelde hemen şarzı bitiyor diyorlar ve kendi kendine işlemcisini yakıyor diyorkar

klongs

klongs

Üye
gta3 e niye taktin gangster rio ondan kat kat daha guzel

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
gta3 e niye taktin gangster rio ondan kat kat daha guzel
en çok kastıran oyun gta 3 olduğundan gta yı çalıştıran telefon bütün oyunları çalıştırır mantığıyla gidiyor sanırım.

• Beğen
HaqperesT

HaqperesT

Üye
androidte dosya yoneticisi var

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
:d:yok abicim gta3 çok hoşuma gidiyor telefonda oynadığınızı düşünsenize birde:ahne sarar biliyormusunuz

konunun başında belirttiğim gibi android den hiç anlamam yani beni yıllarca hacı murat kullanıp ta milli piyangodan para çıkıp maybach almış biri olarak görün:oke:

symbian'dan anlarım ama android den hiç anlamam sanki bana biraz samsung monte'mi hatırlattı android kullanım açısından ama hiçbir bilgim yok

---------- Eklendi @ 17:10:55 ---------- Yazıldı @ 17:10:04 ----------

androidte dosya yoneticisi var

pardon uygulama yöneticisi yazacaktım kusura bakma hani symbian'da menü tuşuna uzun süre basılı tutunca geliyorya

• Beğen
klongs

klongs

Üye
samsunglarda var

• Beğen
klongs

klongs

Üye
ayrica uygulama olarak go task manager var

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
yani o problem olmayacaksa çok güzel

beyler demin gördüm adam ne yazmış bakarmısınız :D sandalyeden düştüm :D

Türe kardeşim ıphone serisinde IPHONE 4 VE IPHONE 4S DE ANDROİD işletm sistemi var diğerlerinde yokk blip bilmeden tartısmayın :D

gs3 gelmişken gs2 aldığım için üzülürmüyüm beyler sanırım gs2 android 4.0 a kadar destekliyecekmiş ama android romlarla yükseltilebiliyor diyorlar doğrumudur ?

---------- Eklendi @ 17:17:25 ---------- Yazıldı @ 17:15:30 ----------

http://www.maxicep.com/android-genel-destek/android-bir-telefon-almak-istiyorum-2-645248.html

---------- Eklendi @ 17:17:40 ---------- Yazıldı @ 17:17:25 ----------

konu ekte:naughty:

• Beğen
Tepkiler: BEKIRARSLANCA ve ~N.A.W.Y~
klongs

klongs

Üye
frappucino iciyordum gulecem diye frappucino bogazimda kalmadi

• Beğen
Tepkiler: avcitalip, BEKIRARSLANCA ve ~N.A.W.Y~
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
:d:

---------- Eklendi @ 17:23:40 ---------- Yazıldı @ 17:23:02 ----------

neyse konunun içeriği kaymasın :d:

---------- Eklendi @ 17:26:30 ---------- Yazıldı @ 17:23:40 ----------

frappucino iciyordum gulecem diye frappucino bogazimda kalmadi

al yenisini iç :D

---------- Eklendi @ 17:32:23 ---------- Yazıldı @ 17:26:30 ----------

imzanı kopyalayabilir miyim ?

• Beğen
klongs

klongs

Üye
hangisini alcan

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
forumdakini bazı insanlara ağır ve güzel bir laf olmuş hoşuma gitti

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
evet gerçekten güzel bir söz..

• Beğen
Tepkiler: avcitalip ve BEKIRARSLANCA
klongs

klongs

Üye
istiyorsan al

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
ok sağol

gs3 gelmişken gs2 aldığım için üzülürmüyüm beyler sanırım gs2 android 4.0 a kadar destekliyecekmiş diyorlar ama android romlarla yükseltilebiliyor diyorlar doğrumudur ? ve gs2 nin ses kalitesi nasıl ? HTC nin Beats Audio'Su Kadar Kaliteli mi ?

---------- Eklendi @ 20:03:05 ---------- Yazıldı @ 19:07:50 ----------

arkadaşlar burada cihazın fiyatlarına baktım 960 TL ye kadar inmiş ama bazıları cihaz yurtdışı sizce alınır mı ?

• Beğen
BEKIRARSLANCA

BEKIRARSLANCA

Üye
gs3 gelmişken gs2 aldığım için üzülürmüyüm beyler sanırım gs2 android 4.0 a kadar destekliyecekmiş diyorlar ama android romlarla yükseltilebiliyor diyorlar doğrumudur ? ve gs2 nin ses kalitesi nasıl ? HTC nin Beats Audio'Su Kadar Kaliteli mi ?

onları bilmem ama beats audio kadar olmasada samsungun ses kalitesi iyi diye biliyorum mp3 çalarları var

klongs

klongs

Üye
htcnin beats auidosu kadar kaliteli degil ama portlayinca power amp ile iyi oluyor

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
  • Beğen

Üst Alt