avcitalip
Üye
Android OS & Symbian OS Arasındaki Nekadar Fark Vardır ?
Merhaba,Perşembe Gününe Kadar Nokia C6-01 Kullanıyordum Ama Artık Bana Uygulama Eksikliği ve Sistemin Ağırlığı Gına Getirmişti ve C6-01'de flash player olmadığı için youtube.com haricinde video izleyemiyordum ve gittigidiyor'a koyduğum ilan sayesinde cihazımı sattım ve bir miktar param var ortalama 500 TL ile 1.200 TL arasında bir android cihaz almayı düşünüyorum ama t20 de gördüğüm kadarıyla android'in symbian'a göre bazı eksiklikleri var mesela android'de sanırım dosya yöneticisi yok ama bu okadarda önemli bir özellik değil tabiki ama t20 yi 5dk civarında kullandığım için çok fazla özelliklerine bakamadım tabi kimse yanlış anlamasın t20 almayacağım ! ama ben şunu merak ediyorum android os ile symbian os arasında ne kadar fark vardır symbianda yapabildiğim neleri androidde yapamam merak ediyorum kafamdaki cihaz Samsung GS2 Fiyatlarının GS3 ün çıkmasıyla beraber düşeceğine inanıyorum tıpkı gs2 çıktığında gs1 in değerinin düşmesi gibi bekliyorum zaten telefoncularla konuşuyorum peşin 1.350 tl civarından den verebileceklerini söylüyorlar ama dediğim gibi android in symbian a göre ne tür eksiklikleri var buna arayüz v.s dahil merak ediyorum ve cevaplarınızı bekliyorum...
3 Kral arasında bence birinci GS2 ama sensation da güzel gibi duruyor bu iki cihaz arasındada bir yol gösterirseniz sevinirim ;
Admin Arkadaşımız Lütfen Konu Sonucuna Ulaşmadan Konuyu KİLİTLEMESİN kilitlenecek onlarca konu var
gitsin onları kilitlesin,Teşekkürler !
ve arkadaşlar son olarak gta3'ü oynayabileceğim android cihazlarıda söylerseniz sevinirim...
3 Kral arasında bence birinci GS2 ama sensation da güzel gibi duruyor bu iki cihaz arasındada bir yol gösterirseniz sevinirim ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Admin Arkadaşımız Lütfen Konu Sonucuna Ulaşmadan Konuyu KİLİTLEMESİN kilitlenecek onlarca konu var
gitsin onları kilitlesin,Teşekkürler !
ve arkadaşlar son olarak gta3'ü oynayabileceğim android cihazlarıda söylerseniz sevinirim...
yok abicim gta3 çok hoşuma gidiyor telefonda oynadığınızı düşünsenize birde
ne sarar biliyormusunuz 
sandalyeden düştüm