Yeni Oyun.. Maxicep'ten Kiminle Tanışmak İsterdin?

Sponsorlu Bağlantılar

karides

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Oyun.. Maxicep'ten Kiminle Tanışmak İsterdin?
Maxicep'ten kiminle yüzyüze tanışmak isterdin ? Sadece bir isim. Başka üyeler alınmayacak. Çünkü göreceli ve değişken. Zira bugün x ile yarın y ile ayrı ayrı sebeplerden tanışmak isteyebilir herkes. Başlıyoruz...

Ben Caine ile tanışmak isterdim.

Defrag

Defrag

Üye
Tanışmak istediğim kişi 'y' :D

MagNum

MagNum

Üye
_CHiLeKeSh_ En Uzun Onu Tanıyorum Zaten ;)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Tanıdığı birini görmek isteyen birini görmek isterdim :kop: :) magnum :kop:

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
herkezleeee

MagNum

MagNum

Üye
blackrose senLede tanışsam o da oLur napaLım :D izmirdeymişsin sen :) ankarada OLsan ayarLardık bişeLer.

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Ben Ankara'ya gelsem görüşeceim üye sayısı biraz fazla zaten inşallah görüşürüz!.

irun

irun

Üye
bu soruya tek bir isim vermek zor, tanışmayı istiycem çok arkadaş var..

jöly

Üye
tanışmak istediğim bir çok kişiyle tanıştığım için aklıma başka isim gelmiyor şu an :bilmem:

MagNum

MagNum

Üye
Ebet ßende HerkesLe Tanışmak İsterdim AsLında :)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
şimdi bu konuyu tam açmak lazım tanışmak derken yüzyüze mi yoksa sadece msn de falan mı ona göre cvp yazalım.......:ehe: :ehe: :ehe:

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
yüzyüze :)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Beni Tanıyan Tanır :)

__Midas__

__Midas__

Üye
bir zamanlar gece online listemiz diye bir liste vardı,işte ordaki herkesle...

MagNum

MagNum

Üye
Aynen O Listedeki HerkesLe ßaya Kaynaşmıştım ßende :)

thebora

Üye
Karides'le tanışmak,tarih üzerine sohbet etmek isterdim

D3N1Z

D3N1Z

Üye
bende karides'le tanismak bir kaç konu uzerinde sohbet edip tartismak isterdim =) ayrica 1çok kişi var tanimak istedigim bunlar saymakla bitmez...

Nazy

Nazy

Üye
Böyle İyi Aslında...
ya Hiç Kimseyi yada herkesi

karides

Üye
    Konu Sahibi
Karides'le tanışmak,tarih üzerine sohbet etmek isterdim

bende karides'le tanismak bir kaç konu uzerinde sohbet edip tartismak isterdim =) ayrica 1çok kişi var tanimak istedigim bunlar saymakla bitmez...

Bu yazdıklarınızı okurken Ali Asker dinliyorum ve hem yazdıklarınız hem de o hüzünlü türkü duygulandırdı beni. Bir yerlerde birilerinin beni düşünmesi onur verici. Son iki aydır iş yoğunluğum nedeniyle foruma pek katılamasam da
thebora ile az ama öz meseleler üzerine beyin fırtınası oluşturduğumuz ortamlar oldu. Umarım ileride çok daha fazla paylaşım içerisinde bulunuruz.

Deniz için ise sadece bir kelime söyleyebilirim; YOLDAŞ. Kendi kısa, içi çok dolu bir kelimedir.

Umarım her ikiniz de bu mesajımı okursunuz. Gönül isterdi ki, yüzyüze karşılıklı Türk kahvelerimizi yudumlar ve nargilemizi tüttürürken konuşalım, paylaşalım. Kimbilir.. Kader..

Üst Alt