bak smdiden kacti.d hazır ekmek olsa hemen otururdu :D
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Tuba_erva' Alıntı: bak smdiden kacti.d Genişletmek için tıkla ... hazır ekmek olsa hemen otururdu
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: hazır ekmek olsa hemen otururdu Genişletmek için tıkla ... nerde ----------Eklendi @ 05:53:10 ---------- Yazıldı @ 05:52:13 ---------- Tuba_erva' Alıntı: aynen.d gelr ama brazdan o duramazbende cikaym iyi sabahlar kolay gelsn Genişletmek için tıkla ... : hoşçakal
'TUĞ'' Alıntı: hazır ekmek olsa hemen otururdu Genişletmek için tıkla ... nerde ----------Eklendi @ 05:53:10 ---------- Yazıldı @ 05:52:13 ---------- Tuba_erva' Alıntı: aynen.d gelr ama brazdan o duramazbende cikaym iyi sabahlar kolay gelsn Genişletmek için tıkla ... : hoşçakal
Şehriyar Üye Pondusss' Alıntı: S.a herkeze. Lütfullah senin çay hesabı kabarık Genişletmek için tıkla ... canınız sağolsun ya ben gece gece çay içmezsiniz diye öylesine dediydim ama
Pondusss' Alıntı: S.a herkeze. Lütfullah senin çay hesabı kabarık Genişletmek için tıkla ... canınız sağolsun ya ben gece gece çay içmezsiniz diye öylesine dediydim ama
Amaru Shady Üye Sehriyar' Alıntı: canınız sağolsun ya ben gece gece çay içmezsiniz diye öylesine dediydim ama Genişletmek için tıkla ... öyle olması gerekiyordu ama hesap senden olunca
Sehriyar' Alıntı: canınız sağolsun ya ben gece gece çay içmezsiniz diye öylesine dediydim ama Genişletmek için tıkla ... öyle olması gerekiyordu ama hesap senden olunca
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: selam gececiler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... a.s iyiyim. Sen nasılsın baba
Amaru Shady Üye kingmor' Alıntı: ben oralet alayım çay dokanıyo Genişletmek için tıkla ... peki. Ama bugün ısmarlayan yok
kingmor' Alıntı: ben oralet alayım çay dokanıyo Genişletmek için tıkla ... peki. Ama bugün ısmarlayan yok
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: a.s iyiyim. Sen nasılsın baba Genişletmek için tıkla ... baba? bende iyiyim furkan ----------Eklendi @ 00:17:31 ---------- Yazıldı @ 00:17:01 ---------- 'Lorelai' Alıntı: Ben geldiiimm Türkiye maçı nasıldı ama Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ben izleyemedim
Pondusss' Alıntı: a.s iyiyim. Sen nasılsın baba Genişletmek için tıkla ... baba? bende iyiyim furkan ----------Eklendi @ 00:17:31 ---------- Yazıldı @ 00:17:01 ---------- 'Lorelai' Alıntı: Ben geldiiimm Türkiye maçı nasıldı ama Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin ben izleyemedim
Kingmortall Üye 'Lorelai' Alıntı: Ben geldiiimm Türkiye maçı nasıldı ama Genişletmek için tıkla ... bende izleyemedim nasıldı anlat
'Lorelai' Alıntı: Ben geldiiimm Türkiye maçı nasıldı ama Genişletmek için tıkla ... bende izleyemedim nasıldı anlat
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: baba? bende iyiyim furkan----------Eklendi @ 00:17:31 ---------- Yazıldı @ 00:17:01 ---------- hoşgeldin ben izleyemedim Genişletmek için tıkla ... iyi olman güzel
'TUĞ'' Alıntı: baba? bende iyiyim furkan----------Eklendi @ 00:17:31 ---------- Yazıldı @ 00:17:01 ---------- hoşgeldin ben izleyemedim Genişletmek için tıkla ... iyi olman güzel