okadarda degil.dOlabilir yani demekki tek esli olmayacaksin bu devirde.d
nerde calisysnki sen gece mesain var.merak ettm./tekrar selam gececiler ben geldim
Ama ilk askimi hala unutamiyorum bu da farkli bi olay.dokadarda degil.d
yatip uyuma imkani yok mu calistgn yerdebende idare ediyor saat 8 olmasını bekliyorum
Allah yardmcn olsun ne dym----------Eklendi @ 05:19:44 ---------- Yazıldı @ 05:19:08 ----------otelde
ozamn baskalarna yazk etme.ne cok sorunun var.d.Ama ilk askimi hala unutamiyorum bu da farkli bi olay.d
ya varda bi fesat güvenlik var onunla pek karşılaşmak istemiyorumyatip uyuma imkani yok mu calistgn yerde
NunKime bunu soylesm ayni cvbi aliyorum ama oyle degil kizla hala daha gorusuyoruz onun da duygularini biliyorum ama ikimiznde bu yonde beklentisi yok arkadasta degil sevgili de arasi bisiAllah yardmcn olsun ne dym----------Eklendi @ 05:19:44 ---------- Yazıldı @ 05:19:08 ---------- ozamn baskalarna yazk etme.
Allah kolaylik versin abi ne diyimya varda bi fesat güvenlik var onunla pek karşılaşmak istemiyorum
Allah razı olsunAllah yardmcn olsun ne dym----------Eklendi @ 05:19:44 ---------- Yazıldı @ 05:19:08 ---------- ozamn baskalarna yazk etme.ne cok sorunun var.d.
sağolasınNunKime bunu soylesm ayni cvbi aliyorum ama oyle degil kizla hala daha gorusuyoruz onun da duygularini biliyorum ama ikimiznde bu yonde beklentisi yok arkadasta degil sevgili de arasi bisi----------Eklendi @ 05:22:12 ---------- Yazıldı @ 05:21:38 ----------Allah kolaylik versin abi ne diyim
yorumsuzNunKime bunu soylesm ayni cvbi aliyorum ama oyle degil kizla hala daha gorusuyoruz onun da duygularini biliyorum ama ikimiznde bu yonde beklentisi yok arkadasta degil sevgili de arasi bisi----------Eklendi @ 05:22:12 ---------- Yazıldı @ 05:21:38 ----------Allah kolaylik versin abi ne diyim

Pehh cevap bile veremiyorsunyorumsuz![]()

verirsem tartisirz o yuzden susma hakkimi kullaniyorum.)Pehh cevap bile veremiyorsun----------Eklendi @ 05:24:35 ---------- Yazıldı @ 05:24:03 ----------Neyse ben ufaktan gideyim iyi sabahlar efenim
![]()
Bu konuda tartismam istiyorsan ozelden yaz fikirlere acigimverirsem tartisirz o yuzden susma hakkimi kullaniyorum.)----------Eklendi @ 05:26:14 ---------- Yazıldı @ 05:25:50 ----------sanada iyi sabahlar

hoşgeldin senin işin yok galiba buraya gelsene seni biraz çalıştırayimTekrar selamuyuyamadım![]()

bencede calistrhoşgeldin senin işin yok galiba buraya gelsene seni biraz çalıştırayim![]()
: sabaha kadar nobet tutuyo burda.dbencede calistr: sabaha kadar nobet tutuyo burda.d
sonra sabah olmadan kaçıp gitmesin