Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

greenmile

greenmile

Üye
Iyi gidiyo tug senin?

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bende idare ediyor saat 8 olmasını bekliyorum

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
otelde

greenmile

greenmile

Üye
Allah yardmcn olsun ne dym----------Eklendi @ 05:19:44 ---------- Yazıldı @ 05:19:08 ---------- ozamn baskalarna yazk etme.
NunKime bunu soylesm ayni cvbi aliyorum ama oyle degil kizla hala daha gorusuyoruz onun da duygularini biliyorum ama ikimiznde bu yonde beklentisi yok arkadasta degil sevgili de arasi bisi

----------Eklendi @ 05:22:12 ---------- Yazıldı @ 05:21:38 ----------

ya varda bi fesat güvenlik var onunla pek karşılaşmak istemiyorum
Allah kolaylik versin abi ne diyim

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Allah yardmcn olsun ne dym----------Eklendi @ 05:19:44 ---------- Yazıldı @ 05:19:08 ---------- ozamn baskalarna yazk etme.ne cok sorunun var.d.
Allah razı olsun

----------Eklendi @ 05:23:06 ---------- Yazıldı @ 05:22:19 ----------

NunKime bunu soylesm ayni cvbi aliyorum ama oyle degil kizla hala daha gorusuyoruz onun da duygularini biliyorum ama ikimiznde bu yonde beklentisi yok arkadasta degil sevgili de arasi bisi----------Eklendi @ 05:22:12 ---------- Yazıldı @ 05:21:38 ----------Allah kolaylik versin abi ne diyim
sağolasın

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
NunKime bunu soylesm ayni cvbi aliyorum ama oyle degil kizla hala daha gorusuyoruz onun da duygularini biliyorum ama ikimiznde bu yonde beklentisi yok arkadasta degil sevgili de arasi bisi----------Eklendi @ 05:22:12 ---------- Yazıldı @ 05:21:38 ----------Allah kolaylik versin abi ne diyim
yorumsuz:)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Tekrar selam
uyuyamadım :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Pehh cevap bile veremiyorsun :)----------Eklendi @ 05:24:35 ---------- Yazıldı @ 05:24:03 ----------Neyse ben ufaktan gideyim iyi sabahlar efenim :)
verirsem tartisirz o yuzden susma hakkimi kullaniyorum.)

----------Eklendi @ 05:26:14 ---------- Yazıldı @ 05:25:50 ----------

sanada iyi sabahlar

greenmile

greenmile

Üye
verirsem tartisirz o yuzden susma hakkimi kullaniyorum.)----------Eklendi @ 05:26:14 ---------- Yazıldı @ 05:25:50 ----------sanada iyi sabahlar
Bu konuda tartismam istiyorsan ozelden yaz fikirlere acigim :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bak smdiden kacti.d

Üst Alt