Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye

evet bırakmıcam da :D :D

aslında benim annemin asıl branşı ebelik te hemşirelik bölümünü de bitirmiş ebelik yapmasına karşıyım bu devirde sakat :D :D gerçi sağlık ocağında da doğum olmadığı için sorun yok

ne guzel ıste :D rahattır o da

Mareşal

Üye
Artık Ben Gider Herkese Hayırlı Geceler Hoş Sohbetler

Yarın İş Var Yaa :ağlarım:
Murat Abim :sarıl:
Tuba Ablam :op:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
evet bırakmıcam da :D :D aslında benim annemin asıl branşı ebelik te hemşirelik bölümünü de bitirmiş ebelik yapmasına karşıyım bu devirde sakat :D :D gerçi sağlık ocağında da doğum olmadığı için sorun yok----------Eklendi @ 02:03:23 ---------- Yazıldı @ 02:02:22 ----------yahu dur muhabbet akıo işte :D
:d:

• Beğen
Tepkiler: Mareşal
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Güle güle onur :bye2: seni çok arayacak bu tarayıcı :D

• Beğen
Tepkiler: Mareşal
Şehriyar

Şehriyar

Üye
iyi geceler onur :bye2:

jigsaw_54

Üye

ne guzel ıste :D rahattır o da

rahat evet bide aile hekimliğine geçtiler iyice rahatladı doktoruyla arası da iyi (kızı da bana sarkıntılık yapıo (h) ) ev yakın altında arabası var ama yürüme 10dk en çok ta nöbet tutmadığı için rahat :D

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
Iyi geceler onur :)

Ben keske tip okuyp doktor olsaymisim ya :) bu arada hemsirelerin bazilari cok agresif oluyor.d

jigsaw_54

Üye
Iyi geceler onur :)

Ben keske tip okuyp doktor olsaymisim ya :) bu arada hemsirelerin bazilari cok agresif oluyor.d

sters bıkkınlık herkesin ağız kokusu vs vs'den dolayı...sonuçta onlar da insan sabırları bi yere kadar

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye

rahat evet bide aile hekimliğine geçtiler iyice rahatladı doktoruyla arası da iyi (kızı da bana sarkıntılık yapıo (h) ) ev yakın altında arabası var ama yürüme 10dk en çok ta nöbet tutmadığı için rahat :D

bende anlascaktm iyi para var
son anda vazgectm :D
neyse kapatalm su saglık konusunu artk :ehe:

jigsaw_54

Üye

bende anlascaktm iyi para var
son anda vazgectm :D
neyse kapatalm su saglık konusunu artk :ehe:

bölgesine göre değişio o tabi :D :D mesela annemin bölgesinde 3000-4000 arası kişi var kişi başı 0.50 kuruş :D :D

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bitti mi hemşire konusu :alkis:

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
Benm enistede doktor tusa giricek ve yine bi halt olamicak.dboyleyken bile 2 gun nobet sonra yatis :)

Üst Alt