Tuba.Erva
Üye
evet bırakmıcam da![]()
![]()
aslında benim annemin asıl branşı ebelik te hemşirelik bölümünü de bitirmiş ebelik yapmasına karşıyım bu devirde sakat![]()
gerçi sağlık ocağında da doğum olmadığı için sorun yok
ne guzel ıste
rahattır o da
evet bırakmıcam da![]()
![]()
aslında benim annemin asıl branşı ebelik te hemşirelik bölümünü de bitirmiş ebelik yapmasına karşıyım bu devirde sakat![]()
gerçi sağlık ocağında da doğum olmadığı için sorun yok
rahattır o daevet bırakmıcam da![]()
aslında benim annemin asıl branşı ebelik te hemşirelik bölümünü de bitirmiş ebelik yapmasına karşıyım bu devirde sakat
![]()
gerçi sağlık ocağında da doğum olmadığı için sorun yok----------Eklendi @ 02:03:23 ---------- Yazıldı @ 02:02:22 ----------yahu dur muhabbet akıo işte
![]()

Artık Ben Gider Herkese Hayırlı Geceler Hoş Sohbetler
Yarın İş Var Yaa
Murat Abim
Tuba Ablam![]()

ne guzel ısterahattır o da
) ev yakın altında arabası var ama yürüme 10dk en çok ta nöbet tutmadığı için rahat 
sisman olanlarIyi geceler onurBen keske tip okuyp doktor olsaymisim ya
bu arada hemsirelerin bazilari cok agresif oluyor.d

Iyi geceler onur![]()
Ben keske tip okuyp doktor olsaymisim yabu arada hemsirelerin bazilari cok agresif oluyor.d
rahat evet bide aile hekimliğine geçtiler iyice rahatladı doktoruyla arası da iyi (kızı da bana sarkıntılık yapıo) ev yakın altında arabası var ama yürüme 10dk en çok ta nöbet tutmadığı için rahat
![]()

:bencede kotu oluyorum benbende anlascaktm iyi para varson anda vazgectmneyse kapatalm su saglık konusunu artk
:

Iyi geceler onur![]()
Ben keske tip okuyp doktor olsaymisim yabu arada hemsirelerin bazilari cok agresif oluyor.d
bencede kotu oluyorum ben![]()

bende anlascaktm iyi para var
son anda vazgectm
neyse kapatalm su saglık konusunu artk:
mesela annemin bölgesinde 3000-4000 arası kişi var kişi başı 0.50 kuruş

Bitti mi hemşire konusu:

bitti bitti kapatın artık konuyu![]()