Nokia C7 Hafıza Kart desteği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akondd

akondd

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 Hafıza Kart desteği
yeni aldığım c7 için hafıza kartı almak istiyorum netten araştırdım memorette marka hafıza kartı var class10 telefonda uyumluluk sorunu yaşarmıyım markadan dolayı Class10 32 GB

sizce hangisi daha ii

SilentOne

SilentOne

Üye
bncebilindik marka al derim bn

akondd

akondd

Üye
    Konu Sahibi
maxicep ailesi nerelerde ya konu hakkında bilgisi olan yok mu

----------Eklendi @ 22:50:22 ---------- Yazıldı @ 21:04:06 ----------

yeni link ekledim lütfen yardımcı olun

fasilyeee

Üye
selamun aleyküm gittigidiyordaki ürün için satıcıya mail attım ürünü alıp deneyeceğim ve sorun yok ise onaylayacağım diye eğer tamam derse alacağım çünkü daha önce 16 gb almıştım ve hiçbir zaman 2 ya da 3 gb ı geçemedim çünkü sadece görüntüde 16 gb ama depolama alanı 2-3 gb kadar benden tavsiye denemeden test etmeden alma ama diğer 16 gb olanda sorun olacağını sanmıyorum eğer 32 gb lık olmaz ise diğerini alacağım bende...

akondd

akondd

Üye
    Konu Sahibi
selamun aleyküm gittigidiyordaki ürün için satıcıya mail attım ürünü alıp deneyeceğim ve sorun yok ise onaylayacağım diye eğer tamam derse alacağım çünkü daha önce 16 gb almıştım ve hiçbir zaman 2 ya da 3 gb ı geçemedim çünkü sadece görüntüde 16 gb ama depolama alanı 2-3 gb kadar benden tavsiye denemeden test etmeden alma ama diğer 16 gb olanda sorun olacağını sanmıyorum eğer 32 gb lık olmaz ise diğerini alacağım bende...

sana ürün gelince burayada bi bilgi verir misin

----------Eklendi @ 08:40:07 ---------- Yazıldı @ 08:39:23 ----------

sana ürün gelince burayada bi bilgi verir misin
depolama alanında sorun olacağını zannetmiyorum ama class10 olayında sorun olabilir

Okeanus

Okeanus

Üye
Telefon hafızası yetmiyor mu :ehe

Dahili bellek8GB
Harici bellek32GB
Bellek Kartı yuvaları1
Bellek kartı tipleriMicroSD, MicroSDHC

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
32 GB lık hafıza kartı olamaz ! :D Belli bir yerden sonra veri almaz Bu arada 8 bg depo bellek neyine yetmiyor ? :D

Okeanus

Okeanus

Üye
32 gb veriyi versen zaten telefonun telefon denecek hali kalmaz :D

akondd

akondd

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım alınan kart class 10 o yüzden telefonun stabil çalışmasında bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum

Okeanus

Okeanus

Üye
usb ile telefona hard disk taksan daha makbül bence :D

akondd

akondd

Üye
    Konu Sahibi
olur bi deneyeyim sonucunu özel mesajla yazarım ben sana:naughty:

Okeanus

Okeanus

Üye
:D istediğinde pc istediğinde telefon multi fonksiyon ne güzel :D Tamam olur yaz, heyecanla bekliyorum :ehe

uribaju

uribaju

Üye
8gb hafıza neyine yetmiyor diyen arkadaşlar nasıl yetsinki hd oyunların tanesi 250-300mb yükledikten sonrada 400-450 oluyor hesaplayın birkaç oyundan sonra hafıza azalır ayrıca haritalarda depo hafızasında olduğundan zaten baştan kısılıyor 5.5-6'lara iniyor onun için 16gb toshiba hafıza kartı diyorum kullanıyorum ve çok memnunum

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
8gb hafıza neyine yetmiyor diyen arkadaşlar nasıl yetsinki hd oyunların tanesi 250-300mb yükledikten sonrada 400-450 oluyor hesaplayın birkaç oyundan sonra hafıza azalır ayrıca haritalarda depo hafızasında olduğundan zaten baştan kısılıyor 5.5-6'lara iniyor onun için 16gb toshiba hafıza kartı diyorum kullanıyorum ve çok memnunum
class 10mu

fasilyeee

Üye
Daha önce bu konuda belirtmiştim.Gittigidiyorda ki class 10 32 gb hafıza kartı için satıcıya mail attım ürünü alır denerim sorun yok ise onaylarım demiştim cevap yazmadı.Bende hızlıal.com dan class 10 16 gb team marka 88 lira ya hafıza kartı aldım gayet memnunum sorun yok tavsiye ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt