telefonum çalindi 5800 xm ne yapabilirm yardim edin :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hopeless_11

hopeless_11

Üye
    Konu Sahibi
telefonum çalindi 5800 xm ne yapabilirm yardim edin :/
5800 xpressmusic im çalindi polise mi savciliğami veriyim ?

bboyQ7

bboyQ7

Üye
10 tl ye yeni bi imei çaktırır bulamazsın

Soğuk suya talimsin anlıycağın

hopeless_11

hopeless_11

Üye
    Konu Sahibi
okadar kolaymi .s

Burak

Üye
polise git

hopeless_11

hopeless_11

Üye
    Konu Sahibi
istanbulda çalindi halkali gümrüğünde ben trabzonda yaşiyorum . bi faydasi olurmu ?

OğuzcanAbi

Üye
nerde düşürdün ?
Düşürdiğün yere bak .d

hopeless_11

hopeless_11

Üye
    Konu Sahibi
akikoko :D çok komiksin

OğuzcanAbi

Üye
hala iyi insanlar varsa çevre esnafa verebiliyor bulduğu cihazı cüzdanı herkes cepe indirmiyor mesela bizm dükkanda hala 1 cüzdan var sahibi gelene kadar orda olcak .

nokialover

Üye
O telefondan hayır gelmez boşver. Tesellim pek işe yaramadı sanırım... Hocam çok zor bulamazsın. Geçmiş ola

hopeless_11

hopeless_11

Üye
    Konu Sahibi
olay şöyle oldu ben arabada yatiyordum gece 2 gibiydi sahura kalkacakdim birden cam krldı bi sprey sıkıldığını hatirliyorum birde sabah i hatirliyorum.

bboyQ7

bboyQ7

Üye
hadi canım :D

Sen teli boşver o zaman arabanın camına yan :D

hopeless_11

hopeless_11

Üye
    Konu Sahibi
kasko sigorta onu hallettim telefona 500 tl saydim o bana çok koydu

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Gecmis olsun :(

hopeless_11

hopeless_11

Üye
    Konu Sahibi
allah razi olsun ben polise vermeyi düşünüyorum bulunurmu acaba ?

s_uzun

s_uzun

Üye
ne zaman oldu olay hemen anında neden polise gitmedin bu çok saçma anında bulurlardı imei nosuyla hemen müdahale etmeliydin bence artık çok geç halletmişlerdir onu

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Geçmiş olsun keşke hemen polise gitseydiniz polisten savcılığa falan filan.

zepkynear

zepkynear

Üye
Geçmiş olsun keşke hemen polise gitseydiniz polisten savcılığa falan filan.

ya arkadaslar cvpları okudum da peki bi şey soracam tel her programı destekliyo peki bu çalınmaya karşı birşey varmı prog yanii cvplarınızı bekliyorum

----------Eklendi @ 22:46:42 ---------- Yazıldı @ 22:45:56 ----------

ne zaman oldu olay hemen anında neden polise gitmedin bu çok saçma anında bulurlardı imei nosuyla hemen müdahale etmeliydin bence artık çok geç halletmişlerdir onu

ya arkadaslar cvpları okudum da peki bi şey soracam tel her programı destekliyo peki bu çalınmaya karşı birşey varmı prog yanii cvplarınızı bekliyorum

----------Eklendi @ 22:48:06 ---------- Yazıldı @ 22:46:42 ----------

mert_1047

mert_1047

Üye
Polise gidin ve şu şu imeili cihazım çalındı diye bildirimde bulunun zaten sim kartı takıldığında bi süre sonra adamı enselerler merkeze filan çağırırlar vs... vs.... umarım bulnuur geçmiş olsun dikkatli olalım bu tarz olaylara karşı arkadaşlarda ne güzel nasihat etmiş hırsızdan tarafmış gibi imei atar bulamazsın vs... hırsızdan tarafmış gibi hoş değil arkadaşlar bu tarz şeyler lütfen duyarlı olalım.

Kardeş sende niye kendin olaya müdahale etmeye kalkıyorsun yani polise git geç olmadan olduysa bile şansını dene.

ali601

ali601

Üye
İmei'ni bilmiyorsan yapacak birşey yok sanırım.

zepkynear

zepkynear

Üye
İmei'ni bilmiyorsan yapacak birşey yok sanırım.

imei mizi bilsek birşey yapabilrmiyiz

ikincisi bir program varmı hani tel açılınca mesaj filan gelirmi şu numaralı kullanıcı telefonunuza hattını taktı diye yanlış hatırlamıyorsam v3 de vardı ?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...