telefonum çalindi 5800 xm ne yapabilirm yardim edin :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FuRiOuS0671

Üye
Uzaktan telefon kitleme mevcut. Fakat sana yer bildirimi şeklinde geri dönmüyor. Güvenlik ayarlarında olması lazım uzaktan telefon kitleme diye kurcalayın. Belirlediğiniz mesajı telefonunuza yolladığınız zaman alet kendini kitliyor.
 


silivriserdar

silivriserdar

Üye
Adam onu bulduysa hemen imei numarasını değiştirir. Sende hiçbirşey yapamassın
 

teknisyen03

Üye
yenisini al
 
hunter41

hunter41

Üye
10 tl ye yeni bi imei çaktırır bulamazsın

Soğuk suya talimsin anlıycağın



10 TL ye imei çaktırılıyorsa 5800 sana 50 tane 5800 getireyim 10nar tlden bana imei caktır . telefon hakkında bilgin olmadan laf olsun dıye yazıyorsun


KARDEŞ ; telefonun imeisini biliyorsan polise git imeisini ver onlar gereklı işlemleri yapalarlar (polis tanıdıgın varsa telefonun bulunması daha cabuklasacaktır )
 
symbianlover

symbianlover

Üye
Hunter adam haklı Sahte IMEI atan bir sürü yer var Bağcılar'da. Yanlız yasal bir işlem olmadığı için başınız ağrıyabilir
 
karayel90

karayel90

Üye
Polise versen bile telefon eline ancak 5 6 ay sonra gelir benim arkadaşında başına gelmişti keşke telefona bi kasko yaptırsaydın
 

esk2643

Üye
5800 xpressmusic im çalindi polise mi savciliğami veriyim ?



3 ay önce eskişehirden tatil için hataya gittiğimde 5800 telefonumu aracımın içinden çaldılar.hafta sonu olduğu için birşey yapamadım.eskişehire döndüğümde karakola gidip ne yapmam gerektiğini öğrendim. karakolda cep telefonu kayıp yada çalıntı ihbarı için bir numara verdiler.aradım telefonumu kullanıma kapattırdım.sonra savcılığa dilekçe ile müracat ettim. (telefonun faturası yada kutusunun fotokopisi ile) bugün postacı hatay adliyesinden belge getirdi.telefonumu hatayda bulmuşlar ve eskişehir cumhuriyet başsavcılığına yollamışlar.bende bugün savcılığa gidip telefonuma kavuştum. ümidimi kesmiştim ama bulundu çok şükür.8 gb hafıza kartım içinde olmasada helal mal işte geri geldi. inşallah sende telefonuna kavuşursun. şimdi kullanıma kapattırdığım numarayı tekrar kullanıma açtırmak için arıyorum.internette bulamazsam karakola gidip numarayı alacağım.

Kayıp/Çalıntı ihbarı yapabilmek için hat sahibinin, Bilgi İhbar Merkezi'nin Türkiye' nin her yerinden 444 9 777 ve 0312 232 23 23 numaralı hatları arayarak yapabilirsiniz.

yukarıda verdiğim numarayı aradım: hatay adliyesi tarafından telefonum kullanıma kapatılmış. yarın adliyeye dilekçe verip hatay adliyesine faxlattıktan sonra telefonumun kullanıma açılacağını öğrendim.

kayıp çalıntı telefonlar bulunduğunda adliyedeki emanet muhabere bürosundan alındığınıda belirteyim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

TARİHÇİ
Cevap
0
Görüntüleme
58
TARİHÇİ
Cevap
29
Görüntüleme
2K
Silinen Üye 2625978
SoulsEagle
Cevap
10
Görüntüleme
707
PALA.


Üst Alt